Bitching. בקשר לסקס. אז השמרו וכו'.

ליטל ו

New member
Bitching. בקשר לסקס. אז השמרו וכו'.

אם איכשהו זה התפספס - אני עומדת להתלונן כאן. בקשר לסקס. ולשתף במידע אישי שכנראה נחשב בכל מני מקומות לTMI. ראו הוזהרתםןוכיוב'. אה, כן, ואני לא במצוקה נוראית, סתם מתלוננת, אז חברי כי יקרים ממש לא מחוייבים לקרוא, אם הם לא *באמת* מרגישים עם זה בנוח. אוקיי, עכשיו שכל מי שלא אמור להיות כאן מתחבא מתחת לספה וסותם אוזניים. סקס זה נחמד וטוב and is our friend. או לפחות, עד כמה שאני זוכרת. אני מניחה שאני מפונקת (כן, ציניות). אני רגילה לסקס שמח וידידותי, עם אנשים שנראה להם נורמאלי לעבור בין ג'נדרים, בין אם כי זה ספציפית נראה להם נורמאלי, ובין אם כי הם מן אנשים פתוחים כאלה, וככלל נראה להם נורמאלי. וכל כך נמאס לי להיות תרבותית אל כל ה"גברים הנורמאליים" שמתחילים איתי, ולנסות להסביר להם למה לא. ונמאס לי שכל הזמן מתחילים איתי, ותמיד אני צריכה לענות לא. זה מתסכל, ולא במיוחד בא לי, כשאני ממהרת ללימודים, לנסות לפתוח לאנשים את הראש. במיוחד כשזה כמעט אף פעם לא עובד, והם לא מקשיבים. אז אני סתם חותכת, ויוצאת מזה מתוסכלת - כי העלבתי אותם, ואני רק זכיתי בתזכורת לפער לעצום ביני לבינם, עד כדי כך שזה מפוצץ פיוזים למדדים המזעריים שלהם... זה גורם לי להרגיש רע בקשר לעצמי. מילא כשעוד הייתי בודקת מה מתאים לי ומה לא, אבל עכשיו אני יודעת בודאות שסקס סטרייטי טהור, עם גברים סטרייטים טהורים, עושה אותי מסכנה. מסכנה באמת, מסכנה פיסית. אני לא מבינה למה, אבל ככה זה. אבל זה אחד הdown sides של לחיות בעולם ה"נורמאלי". כל מי שאני פוגשת כל כך נורמאלי, או כל כך עסוק/ה בהתחזות לשכזה/ו, שזה אפילו לא נראה לי כיף. וסקס זה כיף! באמת! משעממת אותי חברה שבה כל מי שמתחיל איתי הם גברים וניליים בגיל הנכון שמחפשים "חברה/רעיה" או "סטוץ", שאין להם מילימטר של יצירתיות או ראיה מעבר... זה משעמם! זה לא כיף *בכלל*! אני שונאת סקס סטרייטי ונילי עם אנשים חסרי מעוף :( אנשים שהם נורא "פתוחים", במידה כזו ש"לא אכפת להם אם אני לא רוצה להוריד שיערות". מגיע לי יותר מזה, dammit!
 

DarlingAdam

New member
נכון, מגיע לך יותר.

ואם את רוצה לייבב בטלפון, אני ער עכשיו :) בדיוק אתמול הסברתי למישהי למה לדעתי הסקס שלי נורמלי לחלוטין, אבל אני לא אחראי לאיך שאנשי המיינסטרים הוונילי יקלטו ויקטלגו אותו. :)
 

ליטל ו

New member
Aww, חמוד :)

זה בסדר, כמו שאמרתי - אני לא אומללה ומצוקתית, אני סתם grrry :)
 

FreakOnALeash

New member
את יכולה להגיד לגבר הסטריט הונילי

ש'אני לא נוטה בכיוון הזה, מצטער'. בנאדם אינטיליגענט לא יחטט בעניינייך. אנשים שנראים לך יותר, אתה יכול להציג בפניהם את עניין הג'נדא מההתחלה, ולשאול מה דעתם. פספסתי משהו?
 

ליטל ו

New member
בעיה בסיסית -

אם הם היו אנטיליגנטים, הם היו נראים בעיני יותר. אבל תודה, ממי :)
 

matanbu

New member
אני פה ../images/Emo8.gif

ואני אפילו בא למפגש
 
למעלה