Björk...

Brit22k

New member
Björk...

אז כמו שהספקתם להכיר אותי.... אני על תקן הילד שמתעניין ואוהב לשאול שאלות על ביורק... היא בחלט אחת הנשים המעניינות... אבל לפעמים קשה לי להבין ולדעת מה קורה איתה בימים אלה או סתם עידכונים אלה. אבל בכל זאת אני יכול לתרום לפורום הזה ... ומידי פעם אני הפתח שרשורים בכל מיני נושאים שקשורים לביורק..! הפעם , בגלל שזאת הפינה הראשונה , אני מבקש והשמח מאוד עם כל אחד יפתח תגובה לשרשור הזה ובאמת יתן מידע... [כמובן על ביורק] תוכלו לרשום לי עובדות על ביורק [הגיל של ביורק, למי היא נשואה, כמה ילדים יש לה ועוד...] , מה קורה איתה בימים הלה , שערוריות שהיא עברה , באיזה פרסים היא זכתה , ובאמת כל דבר שבא לכם אני השמח לקרוא... אפילו דברים שקשורים אליכם , אתם מוזמנים להוסיף תמונה יפה בצד , של ביורק כמובן , תמונה שאתם הכי אוהבים. אז אני מאוד השמח , שתפו פעולההההה

סריט

New member
Björk...

היא איסלנדית. היא בת 42 [נכון?], היא לא נשואה ויש לה שני ילדים שאחת מהם נמצאת פה אצלי ואני מאכילה אותה מטרנה כי אין לי מושג מה חייזרים איסלנדים אוכלים. בימים אלו היא שוקדת על קריאת הערך שלה בוויקיפדיה בשביל ללמוד על עצמה כל מיני עובדות. אין לי פה תמונות. מצער. אוי, בעצם. מצאתי. פינה מאוד יצירתית

סריט

New member
דרך אגב

היום יש יומולדת 4 למדולה, מזל טובבבבבבבבבבבבב איך-הוא-גדללללל אני עוד זוכרת את היום שהוא יצא, כששמעתי אותו לבד בחדר בחושך, ונחנקתי והלב שלי התחיל לפעום בחוזקה והזעתי ורעדתי, ואחר כך היו לי סיוטים במשך איזה חודש, אבל אחלה דיסק.

למעלה