BJORK's stuff SHUFFLE party 29.10.08

douche1

New member
BJORK's stuff SHUFFLE party 29.10.08

אוקיי אז הנה הפרטים המלאים על הערב ביורק המיוחל! 29.10.08 יום חמישי החל מ22:00 כחלק מליין douche שמקדיש כל חודש ערב לאומן אחר. בר הרוזנת בית השואבה 20 (פינת אלנבי) (לשעבר מינרווה) ערב מדהים שיתחיל בקאברים לביורק שהוקלטו מאז שdebut יצא ואז אתם יכולים לבקש כל שיר של ביורק בתיבת הshuffle שתחכה לכם ליד הDJ. יהיו גירסאות רגילות, רמיקסים בי סיידס. בשיא הערב כמה אנשים מוכשרים יעלו כל אחד בתורו לעשות קאברים לביורק שעליהם הם עבדו בחודשיים האחרונים... ואז נמשיך לרקוד ולשיר ביחד לצלילי ביורק... תבואו עם בקשות, תחפושות או כל דבר ביורקי שהולם אתכם! יהיה ביורקי!

אוי חשבתי שזה יום רביעי ../images/Emo4.gif

יום חמישי אני בטוח לא אוכל להגיע... בכל אופן, זה ליין גייז לא?!

כן, אבל המינרווה היה מקום ללסביות

לא שיש לי בעיה, רק כדי לדעת עם מי להגיע

Esmena

New member
זה בחלט מיועד גם לבנים

הרוזנת זה כבר לא מקום לסבי(כמו שצוות המקום ישמח לספר לך בשיא הגאסטפו שיק),למרות שהרבה לסביות ממשיכות לשרוץ שם ויש להן ערב או שניים בשבוע.והאמת שגם כשזה היה אף פעם לא ראיתי גבר מסולק מהמקום.

Vegvisir

New member
כן אבל

האם יש לסטרייטים מה לעשות שם? כי אין לי כלכך עם מי להגיע ולבד לגיי/לסבו בר זה... קצת מלחיץ אותי....

Esmena

New member
ובכלל

זו מסיבת ביורק אז ברור שלמי שרוצה ללכת לאחת כזו יש מה לעשות שם.. הפירוש של "מולטיסקסואל"הוא פתוח לבני כל המגדרים והנטיות גם אם האורנייטציה הבסיסית היא לגייז. תעשה מה שבא לך. ואם אתה נלחץ מהאפשרות ש*גם* אנשים כאלה יהיו שם,אז לא הייתי ממליצה לך להיכנס גם לפורום, או בכלל,לנשום.לך תדע מי נושם לידך.

Vegvisir

New member
יש הבדל

אין לי שום בעיה עם הומואים ולסביות אין לי בעיה שיהיו ליידי או שום דבר כזה אבל יש הבדל בין ללכת ברחוב לבין ללכת לגיי/לסבו בר בכל מקרה אני הולך

Pygmy puff

New member
../images/Emo207.gif יש ריאיון

של זאתי בפיצ'פורק. הוא לא מאוד מעניין האמת, כל מיני ענייני איכות הסביבה, המשבר הכלכלי באיסלנד, מפעלי אלומיניום, פוליטיקה. שום מילה על מוזיקה חוץ מהאזכור ל-Náttúra. ביורק מדברת יותר מדי, אז הם חילקו את הריאיון לשני חלקים ובינתיים התפרסם הראשון. לינק "אני לא יודעת מאיפה להתחיל. אם הייתי מדברת איתך בעוד שבוע, הייתי אומרת משהו אחר, כי כל שעה יש מידע חדש. זה מאוד מסובך. אני חושבת שאחרי שאיסלנד קיבלה עצמאות ב-1944, היינו מאוד לא בטוחים בעצמנו והבטחון שלנו היה בשפל. לקח לנו בערך דור לצאת מזה. אני שייכת לדור השני. ההורים שלי נולדו ב-1945-46. הגישה שלנו בימי הפאנק היתה, כאילו, 'אנחנו יכולים לשיר באיסלנדית, אנחנו חזקים.' [המממ, כן] מה שקרה עכשיו זה גדלנו וגדלנו וגדלנו ומאחת המדינות העניות בעולם הפכנו להיות אחת העשירות. ואז בעשר השנים האחרונות איסלנד גילתה את שוק המניות וזה פשוט הלך, הלך, הלך, הלך [בחיי שהיא אומרת את זה 4 פעמים]. אני חושבת שזה היכה בתקרה ואז התנפץ. אחוז קטן מאוד מהעם גרם להרבה מאוד נזק." ולמקרה שתהיתם מה זה נאטורה, הנה הסבר קצר וקולע: "הימין הקיצוני חושב שפעילים למען איכות הסביבה הם אנשים שלובשים סוודרים מצמר, שרוצים לגור במערות, לחזור לימי-הביניים ולשיר שירים היפיים. זה לא המקרה."

סריט

New member
החלק השני גם התפרסם

והוא כן מעניין, על המוזיקה. היא אמרה שיקח לה 3-4 לעשות את האלבום הבא והוא יהיה עבודה קשה כמו ווספרטין, ומה עוד היא אמרה? לא יודעת, לא קראתי, תשאלי את היירלום.

למעלה