black belt mma

Gaspaz

New member
black belt mma

אהלן, הרבה זמן לא כתבתי פה. התאמנתי בעבר באיגרוף תאילנדי וג'ו ג'יטסו, וראיתי שפתחו שיטה חדשה שנקראת black belt mma. רציתי לשאול על אופי האימונים שם: האם באמת אלו אימוני mma? או שזה רק עמידה כמו לחימה משולבת? שכן כל המאמנים הם אנשי CMA, ולפי מה שאני מבין אין להם ידע בהאבקות או ג'ו ג'יטסו. אשמח לקבל מידע, בתקווה שזה אכן מכון MMA.

אם אתה רוצה תשובה מוסמכת לעניין צור קשר עם...

רותם דון מייסד השיטה 050-5515171 בשאל אותו כל החפץ ליבך... יניב

Gaspaz

New member
להתקשר לסנסיי ולשאול אותו מאיפה יש לו ידע??

בקרקע והאבקות? זה לא נשמע כמו רעיון מבריק. אולי בכל זאת מישהו יודע? באתר מפורט רק על רקע בקיקבוקס וקרטה.

lior851

New member
אכן גם MMA

למייטב ידיעתי יש במערכת השעות של חלק מהמאמנים אימוני BJJ ו MMA רק בחודש האחרון היה להם אינטרקלאב BJJ שלקחו חלק גם מתאמניו של ערן ברט ורועי נאמן, CMA התפרקה כמעט לחלוטין לאחר שכמעט כל מאמניה (חזי רכטמן, רותם דון, יוסי אדיב, אמיר וינשטיין והגר פיינר) עזבו לאחר שהסתכסכו עם רענן בשל מחלוקות כספיים, כלומר רענן רצה מהמאמנים כסף ואלו לא רצו לשלם ולכן עזבו, נכון להיום רענן תבע את חלק מהמאמנים בבית המשפט, ובעצמו מכר את כל עסקיו (ראשון לציון כפר שמריהו ותל אביב) ועוזב לקנדה בתחילת אוגוסט על מנת לקדם שם אגרוף, מה נגיד??? פישר מייסדי השיטה הם רותם דון, חזי רכטמן ויוסי אדיב, אליהם הצטרפו אמיר וינשטיין והגר פיינר

יש לציין שכולם מאמנים....

מצויינים בעלי ניסיון בתחומם. בתור מתאמן אצל הגר פיינר, אני יכול להעיד עליה כמאמנת מקצועית, שכיף לעשות שיעורים אצלה. יניב

Gaspaz

New member
טוב, הפוליטיקה לא מעניינת אותי ממש

אם הזכרת את ערן ברט אז מן הסתם זה מספיק טוב בשבילי. אני אקפוץ לשיעור התרשמות, תודה לכל העונים.

יניב, מי מעביר את האימונים בנח מוזס?

אני יודע על ברט. האם אלון רצון עדיין מאמן שם? ניסיתי לאתר את מס' הטלפון של המכון ולא הצלחתי ולא מצאתי גם אתר למכון. . האם הגר עדיין תילחם תחת חסותו של טל? ומה עם נקש?

תשובה

המכון בת"א עבר לבעלותו של רן נקש , והוא זה שמנהל אותו תחת המותג "ran nakash boxing gym " אתה צריך לדבר עם נקש, במידה ואתה מעוניין בפרטים נוספים, כי אני כבר לא מעודכן. הגר פיינר לא תילחם תחת חסותו של רענן טל, לגבי רן נקש הוא ממשיך להיות מקודם ע"י רענן טל.... בברכה, יניב

IamStalker

New member
מה רענן טל עוד פעם עושה קומבינות

פשוט חבל היא ילדה מוכשרת , אני לא מבין למה היא עדיין גרה בארץ עם היכולות שיש לה כך גם לגבי רן.

למעלה