Black Eyed Peas - meet me halfway-DUDI SHARON

TAL BAR ZOHAR

New member
Black Eyed Peas - meet me halfway-DUDI SHARON

וואווו ווואווו ווואווו ווואווווווו קבלו חתיכת פינוק לקטע של "בלק אייד פיז" ותפגשו אותי בחצי הדרך פשוט קטעעע ממוטט !!!! שימו לב לבניה למלודיות ולסאונד העצום מבית היוצר של דודי שרון וכיוון אחר לרצועה שכובשת את העולם ואי אפשר להישאר אדישים !! מעניין אותי מה תגידו על הגירסא כי הכיוון לא כלכך אופיני לדודי אבל ששומעים את הנגיעה ואת המיקס אפשר להבין כמה שזה עצום !! פשוט עפיםםםםם פההה !!! תהנוו נוו נוו ונווו...תגובות !!!!! לו"ז הופעות : 22.1.10 dudi sharon & jouel live-ליין ה"רוסים" במועדון המלניום ת"א 26+ 28.1.10 dudi sharon & jouel live -ליין החיילים-אורן אלזם-במועדון ה"מסגריה" ת"א21+ 29.1.10 dudi sharon live solo set -ליין הגברים המוביל בצפון "לאון" מארח לסולו סט בלתי נשכח24+ 1.2.10 dudi sharon & jouel live-האומן 17 יריב נתי -28+ 5.2.10 dudi sharon solo set - -מינוס 1 ליין הגברים האיכותי בת"א 11.2.10 dudi sharon & jouel אילת במועדון ה"קמלוט" 21+ 26.2.10 JOUEL LIVE ליין הגברים מארח את ג'ואל למופע מלא ובומבסטי במיוחד ! 27.2.10 DUDI SHARON LIVE MEXICO 28.2.10 JOUEL LIVE פורום ב"ש

TAL BAR ZOHAR

New member
דודי שרון מעיתון שיצא היום במקסיקו קבלו רספקט

באותו עמוד צמוד לטייסטו קבלו כבוד וגאווה ישראלית בנלאומית יותר מתמיד !

t rex1

New member
חזק

באמת באמת כבוד לכל יוצר, אפילו הייתי אומר חלום.

אור enjoy

New member
כבודדדדד!!! הכי מגיע לו בעולם!!

מהמם רק חבל שאני לא מבינה מילה ממה שרשום><

ציונעע

New member
לדעתי במועדון הרמיקס יותר זורם ..

אבל זה שוב - שאלה של טעם וריח . אחלה מיקס !

TAL BAR ZOHAR

New member
בהחלט! האינטרנט עושה אבל לחלק מהקטעים

כתשמעו באיכות ובומעדון אז הרבה יבינו במה מדובר זה פשוט מדהים !

גרוזיה

New member
בשביל כבוד צריך לעבוד !וההרכב הזה עובד !!!

אין על המוזיקה שלכם בחיים הדיסק של בומבסטוס כלכך כיף לשמוע אותו גם בימים אפורים וגשם כמו היום איןן סולחת לעצמי פשוט תענוג לאוזניים !!!!!!!!! הקטע החדש של בלייק אי פיס ושל מושיקו פשוט הורססססססססס בריאותתתתתתת!!!!

למעלה