vegetable man
New member
Black Star ../images/Emo168.gif
i get home from work and you're still standing in your dressing gown well what am i to do? i know all the things around your head and what they do to you. what are we coming to? what are we gonna do? blame it on the black star blame it on the falling sky blame it on the satellite that beams me home. the troubled words of a troubled mind i try to understand what is eating you. i try to stay awake but its 58hours since that i last slept with you. what are we coming to? i just don't know anymore. i get on the train and i just stand about now that i don't think of you. i keep falling over i keep passing out when i see a face like you. what am i coming to? i'm gonna melt down
אני חוזר הביתה מהעבודה ואת עוד עומדת שם בחלוק בית מה אני אמור לעשות? אני מכיר את כל הדברים מסביב לראשך ומה הם עושים לך למה אנחנו הופכים? מה אנחנו נעשה? נאשים את הכוכב השחור נאשים את השמיים הנופלים נאשים את הירח שמקרין אלי הביתה. מילים מוטרדות של ראש מוטרד, מנסה להבין מה אוכל אותך מנסה להשאר ער אבל כבר 58 שעות מאז שישנתי איתך למה אנחנו הופכים? אני כבר לא יודע יותר. אני עולה על רכבת ועומד עכשיו כשאני כבר לא חושב עלייך אני עדיין נופל אני עדיין מתעלף כשאני רואה פרצוף כמוך למה אנחנו הופכים? אני עומד להנמס. ___________________________________________________________________ טוב, לשם שינוי, יש פה שיר שלכאורה לא מסובך להבין יותר מדי...יש פה רמזים לסקס מהצד, שהורסת את מערכת היחסים...ת'ום מתגעגע ולא יכול להפסיק לחשוב על החברה שזרקה אותו, מה "אוכל" אותה, למרות שהיא פגעה בו קשות. הוא שואל "מה אנחנו הולכים לעשות" למרות שהם כבר לא יחד. השימוש בדימוי של כוכב שחור, שמיים נופלים, לווין - הכל לדעתי אולי סוג של לעג על כך שהיא האמינה באסטרולוגיה. סה"כ שיר פשוט ויפה, קל להזדהות עם ת'ום. ת'ום מעולם לא הסביר את השיר, אבל אמר פעם או יותר לפני ביצוע בהופעה "סקס בבוקר. שהוא הזמן הכי טוב לעשות סקס, כל עוד ציחצחתם את השיניים לפני". המממ מה גרם לו להגיד את זה...