BlackBerry

• פותח הנושא rl7
  • פורסם בתאריך

rl7

New member
BlackBerry

היי אני לא בטוח אם זה המקום לשאול, אז אם מישהו יכול להפנות אותי לפורום הנכון, אשמח. יש לי מכשיר מדגם BLACKBERRY 8830 הכל עובד איתו יופי, חוץ מהרגע שבו אני מקבל הודעות טקסט בעברית האם ישנה אפשרות להוסיף פונט בעברית או אפילו שפה למכשיר בעברית? אם מישהו יודע, אנו צרו עימי קשר בדחיפות תודה.

פידי1

New member
תראה..

אני אחד כזה שיש לו מחלה למכשירי כף יד וכל מה שקשור לנושא...קניתי שניי מכשירי בלאקברי בטווחים של שנה אחד מהשני..והשני היה מהדגם החדש ביותר...עם כל הקומבינות שיש לי בתחום עם אנשים שמבינים בנושא ברמות שלא תוכל לתאר לעצמך..אי אפשר להתקין עברית..יש אפשרות דרך METAMESEGGE אבל הם יקחו ממך תשלום קבוע על סך של 30 דולר כל חודש בשביל תמיכה חלקית של השפה....לעומת זאתץאורנג סיפקו מכשירי בלאק ברי בזמנו והייתה להם אפשרות של צריבת עברית אבל לדגם מסויים שהם סיפקו לפניי 4 שנים.גם היום הם מוכרים אבל לעסקים.וזה עסק יקר נורא..צריך שרת מרכזי..וכו. המלצתי... חבר רד מהקטע של המכשיר הזה כי פה בארץ הוא לא יתקבל יפה...לך תרכוש טראו 680 מכשיר קטלני ביותר לא רואה את הבלאקברי ממטר.או את ה-650. הבלאקברי רק גימיק של הודעות דואר בדחיפה וזהו.היום לכל מכשיר מתקדם יש את האפשרות הזו... זו דעתי...מקווה שעזרתי.ואם תרצה לרכוש עוד מכשירים סטייל בלאקברי אז יש לי 2 חדשים חדשים..ואמכור אותם ב-1000 שח את שניהם. בהצלחה

למעלה