Blackfield II - האלבום החדש

handlessman

New member
Blackfield II - האלבום החדש

רשום בכל מיני אתרים שהוא יוצא ב-6 למרץ, והכוונה היא כמובן לעולם, מישהו יודע אם התאריך הזה הוא יצא גם בישראל??? ועוד משהו - הקשבתי לדוגמאות מהשירים של האלבום במייספייס שלהם, וזיהיתי מלא שירים מתורגמים מכל האלבומים של אביב, מעם הזמן, ירח מלא... מה דעתכם על זה? לפי דעתי אין עם זה שום בעיה זה שירים שלו... התרגום מעולה, הצליחו גם לשמור על הגיון וגם על התחושה שיש בשיר המקורי, ולגבי המוזיקה - טיפה יותר רוקיסטיים מהגירסאות המקוריות, יותר דיסטורשן וכאלה...

לא יודעת מתי יוצא, אבל דעה שלי:

שמעתי בינתיים שני שירים מהאלבום שייצא (את "סוף העולם" ו"מגיפה" באנגלית). זה נחמד שיש ככה את השירים שהם גם באנגלית, אבל האמת זה קצת מעצבן
אז נכון שהעולם לא יודע/מכיר את השירים האלה בעברית... אבל זה בעצם לא כ"כ אלבום חדש אם יש אותם שירים. כי לדוגמה, אי אפשר בכלל להשוות בין "עכשיו מעונן" באנגלית לזה שבעברית. וגם "סוף העולם" בעברית יותר מתחבר אליי... מה שכן, יותר אהבתי את Epidemic מאשר את "מגיפה" (עצבן אותי הקולות רקע של דנה עדיני בגרסה העברית...) עם כל זה, אני בטוחה שזה יהיה אלבום מצליח ביותר ויאהבו אותו בכל העולם

handlessman

New member
כע, לגבי Cloudy now...

באמת במקרה הזה הגירסה העברית יותר מלאה ומשמעותית... בגירסה הלועזית חסרה הזעקה שיש בגירסה העברית... הגירסה העברית באמת באה להביע כאב ופחדים, אבל בלועזית הוא שיר די שיטחי... וגם איך שעיוותו את "אנחנו דור מזוין"... We are a fucked up generation... (אבל תודו שזה בכל מקרה יפה, לא סתם הייתי שם את זה בחתימה...)

Simple Sam

New member
הוא יוצא במרץ בישראל

ובארה"ב בפבואר בעולם [למיטב זכרוני,אביב כתב על זה משו במכתב לארכיון]

באימיול כבר יש.../tapuzforum/images/emo9.gif

אלבום מטורף ,לקח לי 3-4 פעמים לשמוע ולהבין מה הולך שם,ועוד 3-4 פעמים לשמוע ולהתאהב ,שווה כל דקה!

Inbarush91

New member
הורדתי באמיול לפני איזה חודש

דיסק חזק! הרבה יותר מהקודם...

handlessman

New member
מעניין מי הצליח כבר להעלות אותו...

אם הוא עוד לא יצא... מה אספו סינגלים? מוזר שמרשים לכם לדבר על הורדות בפורום... אצלנו (פורום דויד ברוזה) המנהלת מחמירה כאילו זה החיים שלה או משהו... ואפרופו דויד ברוזה, מי שלא יודע, הוא זה שלימד את אביב לנגן על גיטרה!!! אז תנו כבוד!!

Inbarush91

New member
והביא לו את הגיטרה הראשונה:)

וגם ככה כולם פה מורידים דברים...זה לא סודי או משהו

למעלה