Blackfield live in New-york

LightbuIb sun

New member
Blackfield live in New-york

BLACKFIELD:NYC - Live in New York City ה-DVD של בלאקפילד הוקלט בהופעה ב-Bowery ballroom בניו יורק סיטי- ייצא ב-15 באוקטובר באירופה וב-6 לנובמבר בארה"ב. רשימת השירים: 1. Once 2. Miss U 3. Blackfield 4. Christenings 5. The Hole In Me 6. 1,000 People 7. Pain 8. Glow 9. Thankyou 10. Epidemic 11. Someday 12. Open Mind 13. My Gift of Silence 14. Where is My Love? 15. End of the World 16. Hello 17. Once (encore) 18. Cloudy Now לכל המתעניין...

Benn Is Kane

New member
באתי לפרסם את זה עכשיו....

רשימת השירים מכילה כמעט את כל השירים של הלהקה, וזה טוב. אני אקנה את ה-DVD... נקווה שיהיה מעניין...

Benn Is Kane

New member
כן, אבל יפה שיש בהופעה 18 שירים..

שמתכום 17 שירים הם שירים של הלקה (מתוך 20 שירים רישמיים שלהם). יש בהופעה את Thank You, שהוא כמובן שיר שסטיבן עשה לו קאבר (במקור של אלאניס מוריסט, למי שלא יודע). בהופעה הזו "זוכים" לראות כמעט את כל השירים ששמענו כבר בגרסאת הסטודיו בגרסאת לייב גם, ואני בטוח שחלק נגבד של הקהל של הלהקה לא ראה את הלהקה הלייב, או שראה את הלהקה, אבל לא שמע/ראה את כל השירים האלה בלייב. שורה תחתונה - נחמד לדעת שבקרוב יצא ללהקה DVD שיכלול 85% מהשירים שלה.

שוב, קשה להעלות מופע של בלאקפילד

שפחות מ-85% מהשירים שיבוצעו בו הם שלה. אז אני לא מופתע כ"כ, אבל זה לא אומר שלא ארכוש את הדי.וי.די

handlessman

New member
הייתי מצפה ממך להחשיב רק 16...

אתה תמיד טוען שבגלל שקריסטנינגס נוצר עבור פורקיופיין הוא רק חלקית בלאקפילדי... או שהגזמתי?

Benn Is Kane

New member
מעולם לא טענתי את זה.

ובחיים לא אטען. אני לא סובל את השיר הזה.

למעלה