Blade 2

NuckBunnies

New member
Blade 2

ההמשך לסרט הפעולה בלייד (Blade) מלפני מספר שנים (שאני די אהבתי) כבר בתהליכי צילומים. בסרט הראשון ראינו את בלייד (אשר גילם ומגלם וסלי סנייפס), חצי ערפד, חצי אדם, אשר השקיע את חייו בחיסול ערפדים. בסרט הראשון נחשפנו לעולם הערפדים, וגילינו שה"ערפדיזם" הינו בעצם וירוס. כעת הוירוס עבר מוטציה, וכך מגיחה קבוצה חדשה - הריפרס (Reapers). הם יצורים מעוותים, אשר הנושא היחיד על ראשם הינו השגת הדם. הם חסרי עקבות ומניעים, ונשלטים ע"י היצרם הדורש דם. הם פוגעים הן בבני אנוש והן בערפדים. כתוצאה מכך, בלייד נאלץ לשתף פעולה עם קבוצת ערפדים מיומנת, אשר אומנה במקור כדי לחסלו. הסרט, אשר נשמע כעמוס פעולה, דם ואיברי גוף קטועים, מתוכנן ליציאה ב-22 למרץ, 2002. פרטים ומידע נוסף על הסרט החדש: http://filmforce.ign.com/blade NuckBunnies

Cartman

New member
ציור יפה!!!

תשמע, אני ממש אוהב את הסגנון שלך! אולי תפרסם פה עוד יצירות?

NuckBunnies

New member
אתה ביקשת ../images/Emo8.gif

סתם סתם. אחלה ציור. באמת. השרירים לא נראים נהדר, והתנוחה קפואה וסינטטית, אבל אהבתי את הפרטים, את ההצללה של הכדורים. תנסה לצייר אותו בתנוחות יותר דינמיות, ותסתכל בספרי אנטומיה כדי לראות איך בנויים השרירים. בכל אופן, אחלה ציור אתה מוזמן להעלות כמה ציורים שרק תרצה, אני אשמח לראות! NuckBunnies שגם צריך להעלות כמה ציורים שלו

hsotrt

New member
וואו!!

אתה מצייר מדהים! זה בעיפרון או בפיילוט? לא ממש אהבתי את הפרצוף קצת יותר תעדן אותו! פשוט מצויין תפרסם עוד ציורים שלך!

Mobius

New member
תודה תודה...

זו המטרה לשמה אני מצייר - לגרום נחת לאנשים. זה וכסף כמובן

למעלה