Blasphemy! My Oaritis - וובקומיקס חדש!

MajorWinters

New member
Blasphemy! My Oaritis - וובקומיקס חדש!

http://www.bmo.co.il שלום לכולם! אנו שמחים לבשר לכם על היסטוריה בהתהוותה. למרות שבחו"ל זה נהוג לפתוח אתרים שכאלה, עד היום לא קם אחד כזה בישראל. עד היום ניתן היה למצוא קומיקס ישראלי ברשת רק בבלוגים, באתרים חינמיים מחו"ל או כתוספת לפורטלים אחרים. לראשונה בישראל קם פורטל בדומיין ישראלי שמבוסס כולו על הקומיקס שלו. בכל שבוע מתפרסם באתר פרק חדש, ולכבוד הפתיחה החגיגית פורסמו שלושת הפרקים הראשונים ברצף. באתר ניתן למצוא גם פורום, עמוד הורדות, ארכיון משוכלל, עמוד דמויות ועוד אגפים נוספים שייפתחו בעתיד. Blasphemy! My Oaritis (או בקיצור: bmo, או בעברית: בימו) הוא שמה של להקתם של שישה בני נוער "מגוונים": אלון הכישלון החברתי. יעל הפסיכופת הפאשיסט. גונזלס האתיופי שעבר כריתת אונה. סטיקס המתופף שעבה בערך כמו המקלות שלו. רוברט הזומבי. וכמובן, טל, בחורה ממוצעת בגודל של כוכב לכת ממוצע. בכל שבוע יתפרסם פרק חדש שמספר על מעלליהם של ששת בני הנוער הממוצעים האלה ועל אנשים נוספים בעולם של בימו. הקומיקס והאתר הם פרי עמלם של שלושה חבר'ה צעירים: כתיבה: דין לנגסם (20). סטודנט למתמטיקה וחובב בארים ובירה (רצוי ביחד). אומנות: מולי "מולון" יחבס (23). יוצר קומיקס ותיק שמפרסם קומיקס קבוע בנענע ומעדכן באופן שוטף בלוג בנושא קומיקס (http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=372444 ). וובמאסטר: אלעד אברון (23). איש מחשבים מחונן.
נשמח לראותכם באתר! היוצרים.​

sagima

New member
ומה הקשר שלך? אם יורשה לי לשאול...

או שאתה סתם עושה טובה לעולם התרבות?

sagima

New member
../images/Emo6.gif פעם הבאה

אני לא אגיב באחד בלילה כשאני חצי שיכור

suki da yo

New member
כל כך מהר אתה מתמסר?

אני יכולה לבקש גם מתנות? טובות הנאה?

מתן4ל

New member
אם טובות הנאה זה מה שאני חושב שזה

אז את יכולה לבקש גם ממני

suki da yo

New member
ואי, ואי...

מה עשיתי מעצמי בפורום הזה.. נו טוב.... רק בגלל שיש שם כותרת של "חנונים", זה עושה לי מצב רוח של טיזרית. אני בד"כ לא כזו. לא שפויה, כן, אבל אחרת

suki da yo

New member
סוד כמוס../images/Emo9.gif

עד לפני שנה לא יכולתי לשתות בירה בכלל.... היה לי ממש מגעיל. ואז נסעתי לאירלנד. ובחורים אירים שוים ביותר קנו לי את הבירה. ואם כבר אני באירלנד, מה, אני לא אשתה גינס? אז יצא שלמדתי לשתות גינס בקורס מזורז, ועכשיו אני מכורה. לרוע המזל אז היה לי חבר ולכן כל מה שעשיתי היה לשתות את הבירה ולפלרטט באופן לא מזיק
פעם הבאה באירלנד אני אבוא ללא מטען מיותר מהסוג הזה

sagima

New member
אני לא שותה גינס

רק מהסיבה הזאת-
Once you go black, you can never go back​

suki da yo

New member
זה לא נכון...

רק אחרי שהתחלתי גינס יכולתי לשתות אחרות... אבל כאמור, הבעיה שלי היתה שלא אהבתי את הטעם.. ואחרי גינס, כל בירה אחרת היא קלילה...

למעלה