bliss is ignorance

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
bliss is ignorance

לא חד משמעי אבל כותרת פיקנטית: היה היתה ילדה מאושרת כל כך מאושרת שחייכה כל שניה וצחקה והיתה יפה הייתי מוכרח מרוב סקרנות עצומה לשאול: "תגידי , מדוע הינך כל כך שמחה??" התרעמה הילדה על שאלתי בהשיבה באופן צפוי: "מה קרה?? אסור כבר להיות שמח ?!" שיחקתי אותה תמים באומרי: "אבל לא קוראים לי עומרי!" לא לא לא סתם , אמרתי: "בשמחה שתהיי שמחה! תבורכי ! אבל - רק שאלתי למה? מהי הסיבה?" אם היא היתה עצובה, והייתי מתענין מה מקור מצב הרוח, היתה היא מספרת לי את אשר על ליבה (נגיד, for the sake of the point im trying to understand) "כי אבא שלי עזב את אמא שלי" "כי נכשלתי בבגרות" "כי אבא שלי עזב את אמא שלי לטובת מישהי שנכשלה בבגרות" אך מה רע בלשאול מדוע אדם שמח ? זה אותו דבר הרי, נובע משילוב סקרנות ואיכפתיות (נראה לי) אז, מה הבעיה ?? המחשבה שאני ניסיתי להתקדם איתה היא- שאם בנאדם יחשוב יותר מדי ,overthink כמו שאני אוהב להגיד ואף פעם לא אומר, אותו בנאדם יבין שאין לו שום סיבה לשמוח, וזה עשוי לדכא את אותה שמחה רגעית. והרי אחד הדברים הכי נהדרים זה פשוט להרגיש שמח, no strings attached (זה המילים??) פשוט להיות שמח באופן חופשי וקליל וכיפי שכזה... אפילו אם רק לרגע.. אתה רוצה שאותו רגע ישאר כמה שיותר.. ולא לבזבז אותו על לחשוב - איך הגעתי לכאן?

שלום לכולם אני משתתף חדש בפרום

שלום לכלכם מה נשמע? יש לי תאוריה לקונספירציה בכל פעם ששואלים "מה נשמע?" מתכוונים מתי תמותו? זה בגלל שאם אתה עונה בסדר ממשיכים לדבר (על נושא אחר) ואם אתה עונה לא טוב הם מתעניינים

למעלה