BlogDay2008 - אתם כבר מוכנים?

wranger

New member
BlogDay2008 - אתם כבר מוכנים?

הידד, הבלוג-דיי הרביעי בפתח! האם אתם כבר יודעים על איזה בלוגים אתם הולכים להמליץ ב-31.08? האם כבר השתתפתם בבלוג-דיי בעבר? המלצתם? המליצו עליכם? (לשרשור בנושא מתוך פורום בלוגים) מתוך האתר הרשמי של BlogDay2008: ברגע אחד ארוך, לאורך כל היום ב31 לאוגוסט, בלוגרים מכל העולם יכתבו את המלצותיהם על בלוגים אחרים, אחרים מבחינה תרבותית, דעה, תחום או גישה. בלוגים שאינם נמצאים ברשימת הבלוגים שלכם. ברגע אחד ארוך, גולשים מכל רחבי העולם ימצאו את עצמם קופצים מבלוג לבלוג ומגלים בלוגים חדשים, איכותיים, שלא היו ידועים להם עד כה ועל ידי כך חוגגים את גילויים של בלוגים ובלוגרים חדשים ומעניינים.

suki da yo

New member
השנה כנראה שלא.

בשנה שעברה כן כתבתי, וממש השתדלתי להמליץ על בלוגים שהם פחות מוכרים. השנה אני אהיה ב 31 לאוגוסט בברלין, הלילה הראשון שלי לקראת שנה שלמה, ואני מניחה שיהיו לי דברים יותר דחופים להתעסק בהם. חוץ מזה, לאחרונה אני קוראת פחות ופחות, ובלוגים חדשים לא הוספתי לרשימה כבר יותר מ-3 חודשים
אולי בשנה הבאה.

Purple Mushroom

New member
השתתפתי שנה שעברה. ב2007.

אשתדל להשתתף גם השנה,בסוף החודש הזה. בדיוק רציתי לשאול על זה בפורום, אחרי סיום תחרות אהבה 2008. האם תיהיה לזה רשומה מיוחדת בבלוג הבית? (כמו שהיה לפני שנה, ואולי גם לפני שנתיים? (לא זוכר) ) ?

../images/Emo52.gifאני רואה את הודעתך עכשיו

אם ההודעה שלי בנושא מפריעה - אפשר למחוק אותה. תודה מראש!

למעלה