bloopers לעונה חמישית שלום האם יש ברשת קטעי bloopers של העונה החמישית? תודה
L lulu75 New member 21/4/03 #1 bloopers לעונה חמישית שלום האם יש ברשת קטעי bloopers של העונה החמישית? תודה
ז *זינה* New member 22/4/03 #4 האמת... שיש איזה אחד... מהפרק Purity או Back In The Bottle, אני לא ממש זוכרת... שזינה עוצרת את כולם אחד חאד, ומנסה לנשק את ג'וקסר תחת התירוץ "ג'וקסר... תמיד אהבתי אותך!!" חחח לוסי והשטויות שלה... ואם יש אחד... יש עוד!!!
האמת... שיש איזה אחד... מהפרק Purity או Back In The Bottle, אני לא ממש זוכרת... שזינה עוצרת את כולם אחד חאד, ומנסה לנשק את ג'וקסר תחת התירוץ "ג'וקסר... תמיד אהבתי אותך!!" חחח לוסי והשטויות שלה... ואם יש אחד... יש עוד!!!
ז *זינה* New member 22/4/03 #5 אבל כמובן – לא ברשת... <שיעול> או שכן <שיעול> והכל חוקי ובלה בלה בלה...
S shanyz New member 22/4/03 #6 כן..את זה יש.. אבל אין אחד ארוך כזה של כל העונה החמישית... גם לי יש כמה פספוסים מהעונה החמישית (אופס. ) אבל אין את הגרסה של כל הפספוסים..
כן..את זה יש.. אבל אין אחד ארוך כזה של כל העונה החמישית... גם לי יש כמה פספוסים מהעונה החמישית (אופס. ) אבל אין את הגרסה של כל הפספוסים..
נ ננס לבן New member 22/4/03 #8 האמ...לא רוצה להרוס לכם אבל- "קיבלתי במתנה" את כל הבלופרים של כל העונות מתוכנה שבל יזכר שמה טפו טפו טפו "קז%@%...." בתוכנת השטן הזאת יש הכול.ה-כ-ו-ל.
האמ...לא רוצה להרוס לכם אבל- "קיבלתי במתנה" את כל הבלופרים של כל העונות מתוכנה שבל יזכר שמה טפו טפו טפו "קז%@%...." בתוכנת השטן הזאת יש הכול.ה-כ-ו-ל.
S shanyz New member 23/4/03 #9 באמת?למה אני לא "קיבלתי"../images/Emo6.gif מממ לא מצאתי... כאילו את עונה 5