bloopers

tallywood

New member
bloopers

אז ככה הצלחתי למצוא מספר בלופרים חדשים. לא מה שאנו כבר אינו אלא קטעים כמו הנשיקה בין לוסי לרנה שלוסי צוחקת ממש מול הפה של רנה או לוסי לא מצליחה לבטא מילה כראוי ורנה חוזרת אחריה בנסיון להבין מה היא ניסתה לומר. הבעיה היחידה היא שאין לי אפשרות להעביר את זה אליכם אלא רק למסור לכם לחפש בכל תוכנה של הורדת מוזיקה (kazaa,imesh) את זינה ושם כבר יצוצו כל מיני קליפים שנעשו או אפילו קטעים מ saturday night live ושירי קריסמס של לוסי. בהצלחה!!!!

OrphanOfWar

New member
ואו! (ניגשת לקאזה)

את יכולה אולי לפרסם חלק מהשמות של הקבצים (במיוחד זה מ-FIN)?

ברודי

New member
אוקי ניצול קל...

לא ממש ניצול, הורדתי קטע ורואים את זינה כזה מסדרת חפצים וגבריאל נלחמת עם זבובים ופתאום גבריאל מחזיקה מין פתק ביד ורשום שם של מישהוא (אני לא זוכרת מי כי ראיתי את זה דיי ממזמן כי... שכחתי מהקטע
) ואז גבריאל נקרעת מצחוק מישהוא יודע אולי על מה מדובר או ראה את זה? (אגב גבריאל צוחקת שמה את הצחוק הכי חמוד -בעולם-
)

shiri_b

New member
אם את מתכוונת למה שאני חושבת

זה מin sickness and in hell וזה בלופר שהיא מצאה מין מדבקה עם שם של מישהו או משהו כזה.

shiri_b

New member
אני יודעת../images/Emo13.gif

הגבתי להודעה של ברודי...

Suikun

New member
Bloopers

לכל עונה של זינה, פורסם באחד הערוצים בארה"ב מעין אגד פספוסים של אותה עונה, בשם bloopers. כרגע ראיתי רק של העונה השישית, שאומנם אין שם פספוסים מFIN אבל זה עדיין שווה ביותר.. תחפשו בקאזאא קובץ בשם Xena Bloopers או שתלכו במירק לערוץ Xena-Central בשרת irc.dal.net יש שם את זה להרבה אנשים, או שתורידו ממני.. :)

למעלה