BLUE TOOTH- אמממ....מה זה?

ofirshuves

New member
BLUE TOOTH- אמממ....מה זה?

טוב, אני מראש מתנצל על הבורות אבל אני דיי חדש בעסק (רכשתי E-200 לפני כחודש). מה זה בדיוק BLUE TOOTH? אני אשמח אם מישהו יוכל לשפוך קצת אור על הנושא. תודה, אופיר.

ofirshuves

New member
עוד שאלה...

למיטב הבנתי, מדובר בכרטיס המאפשר תקשורת נתונים דרך IR. ונשאלת השאלה (שאולי תשמע מפגרת וחסרת הגיון, אבל כמשתמש מתחיל אני מרשה לעצמי
- מדוע יש צורך בכרטיס חיצוני כאשר שימוש ב- IR קיים כ- BUILT-IN בכל POCKET PC מהדור החדש (E-200, IPAQ..)?

2cookie

New member
זה שונה

זה לא אינפרא אדום אלא שבב תקשורת אל-חוטי

הקצב בתקשורת מהיר בהרבה למשל

בסינכרון. הטווח לצורכי קשר עומד על כ100 מטר אם יש לך התקן דומה בPC קים התקן ניד לPC שמתחבר אליו במבואת ה- USB . אם למחשב שלך אים בלוטווט על הבורד, כן זה קיים במחשבים חדשים. כלומר אתה יכול ליצור קשר ולגלוש על הנייד מכל מקום בבית דרך האח הגדול שמחובר לרשת בADSL שלא לדבר על סינכרון וגיבןי אלי

castroman

New member
bluetooth ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo80.gif

קצת פירוט בעברית צחה... אז ככה טכנולוגיית אלחוט לטווחים של עד 100 מטרים... כיום רוב ההתקנים תומכים בעד עשרה מטרים... מהירות העברת נתונים של עד 1MB בשנייה (בתיאוריה)... הטכנולוגיה פותחה על ידי אריקסון ומספר חברות נוספות... ככל הנראה הטכנולוגיה האלחוטית שתתפוס את הבכורה בתחום האלחוט.... אם יש לך עוד שאלות אני ישמח לענות...

למעלה