BMW Z4 :)

TomerEp

New member
BMW Z4 :)

הינה WIP של רינדור של מודל שהכנתי. אם יש למישהו הערות בי מיי גאסט

Ranxxx

New member
חוץ מיזה שנראה כאילו היא עשתה תאונה

מהצד. הצמיגים קטנים מידי ביחס לג'נטים

TomerEp

New member
אוף עם זה... צריך להתקין מודו מחדש.

כבר שכחתי איך להשתמש במודו, אבל הכנתי את זה שם כי זה הכי נוח(והכי דומה לליט ואייו) במידול של פוליגונים, טוב נתקין מודו שוב, הכל בשביל המדע :) ולגבי הצמיגים, אתה מתכוון לגומי? צריך להגדיל אותו לרוחב, או לגובה? כי גם חבר שלי שאין לו מושג בתלת אמר לי את שתי הדברים האלה, ניראה כאילו עשתה תאונה, והצמיגים קטנים מידי.

מיכאל ג

New member
יתא לך לראות את המכונית האמיתית?

גם היא נראית כאילו מישהו התנגש בה מהצד ועיקם את הפח. אין לי מושג מה עובר למעצבים של ב.מ.וו בזמן האחרון אבל הם עושים מכוניות ממש מכוערות.

galrt

New member
יש בתל אביב סוכנות של BMW

עם Z4 בתצוגה שאתה יכול ללכת, לשבת ולעמוד ליד ואולי גם לצלם אם תתחנן יפה בפני אחד המוכרים (מניסיון). אישית יש לי משהו כמו 2000 תמונות ברזולוציה של 3500X2800 שלקחתי והייתי עושה לך עותק אבל אני *קצת* רחוק.

TomerEp

New member
גל מה קורה? איך בSCAD?

מתי מסיים? והכי חשוב, יש קשרים עם סטודיויים גדולים שהולכים לקחת אותך אחרי שתסיים? אגב אני זוכר שבאתר שלך יש בחלק הWIP BMW Z4, אני סתם אוהב את המכונית אז הכנתי אותה, זה בסדר כבר תיקנתי אותה החלק היותר קשה זה למצוא render ightning setup שמוצא חן בעיניי, אני דיי צריך להכין תיק עבודות בזמן הקרוב אז אני עובד על דברים שלא נגעתי כבר הרבה זמן, אהה ותגיד מזל טוב סוף סוף השתחררתי מהצבא :)

TomerEp

New member
אהה והייתי פעם בסוכנות הזאת סתם

להתבונן בZ4, נחמד נחמד :)

מיכאל ג

New member
אח איפה הימים של ה-Z3

עכשיו זו היתה מכונית יפה. חוצמזה אפשר ללכת לאזה"ת הרצליה פיתוח ויש שם כל מיני מכוניות אקזוטיות פשוט חונות ברחוב. כולל Z4.

eldarinn

New member
הרינדור לא רע בכלל

אבל יש לך בעיות פחחות אקוטיות, אני ממליץ לעבוד עם רפרנס וגם עם משטחים יותר גדולים ואחידים.

TomerEp

New member
כן אני עובד על זה, אני אעלה תמונה

כשאני אסיים, איזה יופי הרווחתי שעה :) כולנו הרווחנו שעה:)

galrt

New member
tomer

הבית ספר די נחמד, אני כבר לא הישראלי היחיד. יש פה אחד בשם רועי שבדיוק סיים תואר בבצלאל ובה לפה לתואר שני. סטודיוים באים אבל יש לי עוד שנה ואני עדיין בלי תיק עבודות מגובש ואני לא מראה\שולח כלום אז...לא. אבל יש קשרים לך תדע מה יהיה עוד שנה. הרינדור לא רע אבל אני יודע על מה אתה מדבר זה לא פשוט..אני גם עובד על זה כרגע ומתקדם לא רע, אני מקווה להראות את התוצר הסופי מתי שהוא בקרוב. אז מה עכשיו שהשתחררת? תואר? עבודה? ..אין בדיוק עבודה למודליסטים ולא "אנימטורים" :) .

TomerEp

New member
הינה הרינדור הסופי..

וגל, אני לא מודליסט, אני יותר אנימטור ועושה אפקטים, זה פשוט משהו שאני אוהב(מכוניות) אז החלטתי למדל את המכונית הזאת, אהה וראיתי את הWIP שלך פעם באתר הזה שהיה לך, אגב עשיתי !seen Gal` במירק ופעם אחרונה שהיית שם היה לפני 40 ימים, כנראה שאתה עסוק :), חשבתי שכבר סיימת כי אני זוכר שרק התגייסתי התחלת ללמוד שם. הממ אני בבקום ביום ראשון הבא, המממ ואחרי זה.... נמצא משהו.. אני עדיין עובד על תיק עבודות, דברים מהצבא אסור לי להראות(זה סודי עלאק) אז אני מכין דברים חדשים כי הדברים הישנים שלי לא משהו.. בהצלחה בשנה אחרונה, מה זה סוג של שנה שבה אתה עושה דברים לדמו ריל?

galrt

New member
לא רע בכלל..

חסר לך CONTRAST בתאורה בעקרון.. ישנה המון. גם GI לא יזיק, הצללה איפה החלקים קרובים יותר אחד לשני. כן שנה האחרונה זה בעקרון עבודה על תיק העבודות שלי נטו ולא בולשיט אחר. איזה באסה עם הקטע של הצבא.. טוב, אם אתה אנימטור אז זה יקח לך פחות זמן לעשות קטע או כמה קטעים שיראו שאתה מבין ויודע. בהצלחה למצוא מקום פנוי .. מקסימום תתחיל לעקוב אחרי אנשים ותרצח את זה שאתה רוצה להחליף. אישית הייתי ממליץ להפטר מרז...

למעלה