Bo Bice Glad He Lost 'Idol' Final

MEYTALUG

New member
Bo Bice Glad He Lost 'Idol' Final

ב MSN היום The Associated Press NEW YORK -- Three weeks after being defeated by Carrie Underwood in the finals of "American Idol," Bo Bice says he's happy he lost. "People ask me, 'What were you thinking while you stood there waiting for them to announce the winner?'" Bice says in the issue of Rolling Stone magazine on newsstands Friday. The answer? "Please, God, don't let me win this thing." Bice claims he never wanted the Idol crown to tarnish his Southern rock rep. "The label 'American Idol' was not for me. I'm not a pop person. It would have been harder to play my kind of music if I had won," says the 29-year-old Alabama native. In the May 25 finale, the long-haired rocker failed to bring in as many votes as Underwood, who won over audiences with her country charm. But runners-up on the Fox show have done well in the past — most notably Clay Aiken. This fall, Bice will record an album with producer Clive Davis, due out by year's end. He hopes to persuade Davis to include a few of his own tunes. "I would rather put out an album of my own songs, and if it flops, it flops." After all, Bice feels like he's playing with house money at this point. "I just came in (to 'American Idol') being myself," he says. "And for some crazy reason, that's what people were wanting. Which is why I am truly the guy who's the most freaked out about everything that's happened."

כן ידעתי על זה...

ברור שהוא לא רצה לזכות מההתחלה זה היה סתם בגלל התערבות הוא סתם העביר את הזמן באיידול הוא אמר בעצמו... זה עזר לו לקדם את הקריירה אגב גם קונס אמר לא מזמן שהוא שמח שהוא לא זכה..

Juliann

New member
אני לא בטוחה שזה המקרה מתן....

אנשים שהעדפה המוזיקלית שלהם היא רוק הם לא בדיוק אמריקן איידול... האמינות שלהם נהרסה לגמרי שהם נכנסו לתוכנית אבל אם רוקר יתפרסם בתור האמריקן איידול הוא יכול לנשק את הקריירה שלו להתראות.. אם לא זכית יש לך עוד סיכוי להרחיק את עצמך... אולי בו מקווה שזה יהיה המצב אצלו. שהוא תוך שנה שנתיים ישכיח לאנשים שהוא התחיל באיידול.. תקוות שווא כמובן אבל תן לו לחלום.

14מתן

New member
צודקת אבל לבוא חודש אחרי

ולהגיד 'אני בכלל לא רציתי לזכות' זה לא לעניין

Juliann

New member
חסר טאקט. בזה אני מסכימה.... =>

אבל זה לא חדש שבו כזה. אם הוא היה מספיק חסר טאקט להגיד שהוא נבחן לתוכנית בגלל התערבות עם אמא אני בטוחה שלא היתה לו בעיה להגיד שהוא לא רצה לנצח... אולי זה סתם כדי להצדיק את ההופעות הדי-גרועות שהוא נתן בגמר.

whatever4

New member
מה הקשר חסר טאקט?

אני מתכוונת בקשר להתערבות- זה שבן אדם אומר את האמת ומגלה את הסיבה האמיתית שהוא בא לתחרות הופך אותו לחסר טאקט? הוא בסך הכל לא לקח את העסק יותר מידי ברצינות (כמו שצריך) ולא פחד להראות את זה.

נועה167

New member
אני ממש לא מסכימה איתך..

אם היה מדובר על כל מתמודד אחר עוד הייתי מאמינה למה שאתה אומר וחושבת שזה לא להפסיד בכבוד אבל במקרה של בו ראו את זה כבר מהתחלה.. הוא לוקח הכל בסבבה שלא ולא לוקח את זה קשה כמו רוב המתמודדים.. ורואים עליו שהוא פשוט בן אדם כזה וזה נראה מאוד אמין אצלו ואני ממש מאמינה לזה כי הוא פשוט נראה טיפוס כזה..

MoGanC

New member
Inside your heaven של בו (אולפן)

(זה נצ"לש,אבל לא היה מספיק מקום בכותרת ורציתי למשוך בה תשומת לב ראויה) הוקלט מ AOL והומר באיכות מעולה ע"י עבדכם הנאמן =]

Juliann

New member
../images/Emo51.gif

משהו באריינג'מנט לא מתאים לו... אני כל הזמן מצפה לתווים הגדולים של קארי חחח היו צריכים לשנות לו את השיר איכשהו.. ולפי הטון שלו נשמע שהוא מעדיף להיתקע שלוש שעות בשירותים מאשר לשיר את השיר הדבילי הזה.
לפחות לא הכריחו אותו להקליט את השיר הזוועתי LONG LONG ROAD!

אני יודעת שכולם פה אוהבים אותו...

אבל זו ממש שערוריה!!! השיר נכתב לזוכה באמריקן איידול, משמע בו או קארי [ ונגיד ששניהם הקליטו אותו באולפן, כי לא ידעו מי הולך לזכות ], קארי שרה אותו בגמר I JUST WONDRING... אם בו לא מבין רמזים.... ניחא, הוא לא הבין רמזים [ גם אני לא ממש שרלוק הולמס ] למה לעזאזל אחרי שקארי זכתה הוא מוציא את השיר?! זה השיר של קארי, הוא מזוהה איתה, למען השם היא זכתה איתו מישהו בהפקה של איידול מנסה להוריד לקארי את המורל? אררררררררררררררררר אני עצבנית

14מתן

New member
בעונה שעברה......../images/Emo13.gif

נכתבו שני שירים לזוכה אחד I Believe והשני Dreams (כשהוא ביסייד) בסוף לפנטזיה בסינגל היה את I Believe ועוד שני שירים אחרים ולדיאנה היה את 2 השירים של הזוכה ועוד שיר אחד

MoGanC

New member
באמת?

חיפשתי ופיששתי ולא מצאתי גרסת אולפן של דיאנה ל i believe (טוב,לא פיששתי,אבל חיפשתי בתוכנות שיתוף ולא היה =\) (וגם - חבל מאוד שפנטזיה לא הוציאה גרסת אולפן ל dreams כי ממש אהבתי את הגרסא שלה בלייב)

14מתן

New member
כן, משום מה הוא לא בדיסק שלה ../images/Emo10.gif

אבל Dreams וDont Cry Out Loud כן בכל מקרררררררררררה הביצוע של ההופעה באיידול של I Believe כל כך הרבה יותר טובה מהאולפן ככה שלא נורא שלא שמעת אבל אם אתה מתעקש אני יכול לעשות yousendit

למעלה