BoA New BEST Album - BEST OF SOUL 2

nadav1232

New member
BoA New BEST Album - BEST OF SOUL 2

בואה מוציאה אלבום אוסף שני במרץ 2009!! רשימת השירים יצאה אבל זה עדיין לא רשמי: 1. ~VALENTI ~NEW BEST ALBUM VERSION 2. DO THE MOTION 3. make a secret 4. Kissing you 5. ~QUINCY ~NEW BEST ALBUM VERSION 6. LOSE YOUR MIND feat.Yutaka Furukawa from DOPING PANDA 7. Dakishimeru 8. Sweet Impact 9. ~Nanairo no Ashita ~brand new beat 10. KEY OF HEART 11. Winter Love 12. Everlasting 13. ~Meri Kuri ~NEW BEST ALBUM VERSION 14. LOVE LETTER 15. Your Color 16. .be with you (DISC2 (DVD 1. DO THE MOTION 2. make a secret 3. Dakishimeru 4. Everlasting 5. ~Nanairo no Ashita ~brand new beat 6. KEY OF HEART 7. Winter Love 8. Sweet Impact 9. LOVE LETTER 10. LOSE YOUR MIND feat.Yutaka Furukawa from DOPING PANDA 11. .be with you 12. Kissing you 13. Sparkling

nadav1232

New member
סינגל חדש לבואה? - Eien/Believe In LOVE

האתר Tower Records פרסם שלבואה יצא סינגל חדש בשם "Eien / Believe In LOVE feat. BoA" שיצא ב - 18.02.2008~ בסינגל יהיו השירים האלה ועוד שיר חדש שכרגע לא ידוע מה השם O: בכל מקרה, זה ראה לי די מוזר שכתוב feat. BoA...

RaVeN IYI

New member
XD אולי זה BoAz והיא עושה קולבוריישן עם זמר

ישראלי. XD כן. שינה. מתישהו. XD

אני אקנה את זה רק ב-CD

יש לי את הקליפים השווים באלבומים הקודמים שקניתי, ואני באמת לא רוצה את הקליפים החדשים יותר של Kissing You ו-Sparkling, כי אני עדיין בהכחשה לגבי הסינגל ההוא.. =) מה שכן, אני מתרגש לשמוע את הגרסאות החדשות של השירים הישנים. מקווה שהן יהיו טובות!

nadav1232

New member
יותר את Sparkling אני אוהב

כי הוא יותר מקפיץ D: גם אני מאודמאודמאוד מתרגש כבר לשמוע את הגירסאות!! רק אני מקווה שמשהו לא ישתנה בהם במוזיקה...

למעלה