Boarding tickets

placid1

New member
Boarding tickets

טסתי בדצמבר ולא שמרתי את כרטיסי הבורדינג שאני צריכה כדי לקבל החזר. נכנסתי למיילים שקיבלתי אחרי שעשיתי צ'ק אין אבל כבר אי אפשר להעלות מהם את הבורדינג.
יש למישהו מושג איך אפשר להשיג עותק של הבורדינג?

debby12

New member
מנהל
באיזו חברת תעופה מדובר?

בעיקרון אני מניחה שאת צריכה לפנות ל customer service שלהם כדי לבקש העתק

מוזר שהם נעלמו. ביונייטד האישרור של הצ'ק אין מגיע עם צרופה של מסמך PDF שעליו כרטיס העליה למטוס. אז זה לא נעלם אחר כך. אם הבנתי נכון - אצלך היה מדובר רק בקישור ולא בצרופה?

placid1

New member
אייר קנדה. כן, זה היה לינק שנראה שעכשיו

לא זמין. תודה!

Boston Guy

New member
לא יודע איך זה אצלך - אצלי תמיד רצו את ה E-TICKET עבור החזר

מעולם לא ביקשו ממני BOARDING CARD בכל מה שקשור לטרנסאקצייה פיננסית (מיסים, החזר הוצאות מהמעביד וכיוצ"ב) - מה שרצו ממני זה את ה"חשבונית" - למעשה ה E-TICKET - שבה מופיעים המחירים של כל הסיגמנטים של הטיסה והמיסים השונים והמשונים, ומצויין איך החשבון הזה שולם (כרטיס אשראי עם 4 ספרות אחרונות למשל).

הדבר היחיד שיצא לי לעשות עם BOARDING CARDS זה לדרוש MISSING MILES בתכנית "נוסע מתמיד" כזאת או אחרת - אם למשל טסתי באייר קנדה ומשום מה המיילים על הטיסה לא הופיעו בחשבון המיילים שלי אצל יונייטד.

placid1

New member
אני צריכה להגיש עותק של תדפיס כרטיס

האשרא שלי עם השורות הרלוונטיות + בורדינג טיקט. להוצאות אחרות, למשל מסעדה, אני צריכה לצרף לדף התנועות של כרטיס האשראי גם את החשבונית מהמסעדה. קרצוץ. בדכ אני מקפידה לשמור על הבורדינג טיקט כשאני יודעת שאצטרך אותו, אבל במקרה הזה החלטתי בדיעבד להגיש את הנסיעה.

Ani15

New member
אצלנו גם וגם, והם יודעים למה

כבר היו מקרים של אנשים שקנו כרטיס טיסה, ביקשו וקיבלו את ההחזר, ביטלו את כרטיס הטיסה ונעלמו עם הכסף. אז את האיטיקט מבקשים כדי לוודא תשלום ואת הבורדינג כדי לוודא יישום.

Boston Guy

New member
מעניין. בערך לחצי מהטיסות שלי אני משתמש ב APP על הטלפון

כ BOARDING PASS (האפליקצייה של חברת התעופה) - עושה CHECK IN דרך האפליקצייה, מקבל את הברקוד של הבורדינג על האפליקצייה, מציג את הברקטד הזה בביקורת ה TSA וב GATE כדי לעלות למטוס.
אין שום חתיכת נייר שנשארת...
ממה שאני רואה, לפחות מבין ה"נוסעים המתמידים" בתור לעלייה למטוס (אלו שעומדים בקבוצות העלייה הראשונות) חלק גדול משתמש באפליקצייה. וראיתי את זה גם בחברות תעופה באירופה ובמזרח....

ilanvag

New member
מעניין מאוד על איזו אוכלוסיה את מדברת...

בחברות שבוסטון ואנוכי עובדים בהן, קשה לי להאמין שמישהו יעז לסכן מישרה (ובמיוחד בכירה) בשביל שטות שכזו, שבקושי מתבטאת באלף דולר לכיס... שהרי זו הונאה של ממש, ועילה לפיטורין מיידיים.
&nbsp
וחוץ מזה, כאשר מדובר בנסיעות עבודה -- פוגשים לקוחות, פוגשים עמיתים לעבודה, מגישים דו"ח לאחר מכן... אפשר בשנייה לדעת אם הנסיעה לא התקיימה.
&nbsp
ואגב, גם אני בדיוק כמו בוסטון גיא -- הרוב דרך ה-APP בטלפון, לעתים נדירות מדפיס את הבורדינג.
&nbsp
אז מסקרן אותי -- על איזו אוכלוסיה בדיוק את כותבת, שדורשים לראות גם את הבורדינג כי לא מאמינים להם?

placid1

New member
אצלי מדובר באוניברסיטת טורונטו וזו

אכן הסיבה גם פה.

placid1

New member
אגב, גם אני לא מדפיסה כלום בבית, אבל

בפירסון (טורונטו) גם אם עשית צ'ק אין בבית, צריך לגשת לקיוסק והוא מדפיס לך בורדינג טיקט ותגית למזוודה, אם יש. גם בישראל, שזו הטיסה שלגביה שאלתי, הדפיסו לי בורדינג טיקט ותגית למזוודה.

רק בטורונטו איילנד, כשאני טסה לארהב עם פורטר, מסתפקים באפפ על הטלפון.

ilanvag

New member
בכל שדה תעופה שהייתי בו עד היום, בטח שבארה"ב,

ואני גם די בטוח שבמקומות אחרים בעולם (ולמיטב זכרוני, כולל בשדות של טורונטו ומונטריאל) -- בשער של המטוס, במקום בו הדיילת סורקת את כרטיסי הבורדינג, אפשר במקום נייר להעביר את המכשיר הסלולרי עם הברקוד מתוך האפפ.
&nbsp
לא זוכר ולו שדה יחיד שבו זה לא היה אפשרי.

Ani15

New member
האוכלוסיה של פלאסיד

טפו אקדמאים רמאים, בפרט סטודנטים ופוסטים שאין להם זיקה ארוכת טווח לאוניברסיטה. יחד עם זאת, פגשתי גם חברי סגל מכובדים שעשו שמיניות באוויר כדי לקבל כספים על גבול החוקיות. צריך לזכור שזו א. אוכלוסיה שטסה המון, ב. כספים שהם לא של מקום העבודה אלא של "קרנות השתלמות" כאלו ואחרות, כך שגם אם אתה טוחן את הכסף הזה אתה לא גורם הפסד לאוניברסיטה, ג. תפקידים שבהגדרה המחויבות שלהם לעצמם גדולה פי כמה מהמחויבות למקום העבודה, ד. מערכת עצומה שמאוד מאוד קשה לפקח עליה. לך תשלח פקידת מט"ח לברר אם באמת הרצית בכנס אליו אמרת שנסעת. אז מבקשים ניירת (הדפסה של בורדינג מהטלפון עובדת מספיק טוב, כמו גם הדפסה של שורת החיוב באשראי). דרך אגב, כל הניירת הזו מיועדת לאודיט של מס הכנסה הישראלי, שקורה מפעם לפעם וגם הוא רואה את האוכלוסיה הזו כ, ובכן, טפו אקדמאים רמאים שמבזבזים את כספי הציבור על פוילע שטיק.

eladts

New member
כשהייתי סטודנט באוניברסיטת תל אביב

רצו שם סיפורים על פרופסור בכיר שאחיו היה סוכן נסיעות וביחד קימבנו נסיעות שלא היו ולא נבראו על חשבון האוניברסיטה.

John the Savage

New member
לא מצאתי דרך להשיג עותק של הבורדינד לאחר הטיסה

אבל הם מאפשרים לקבל תדפיס של ticket usage information. נסי לברר אם זה יכול לספק אותם. לא יודע מה המדיניות של מי שנותן לך את ההחזר, אבל בכל מקום שאני מכיר עד היום תמיד היתה אפשרות חלופית במידה ומסמך שמבקשים (כמו לדוגמה בורדינג) לא נמצא.

https://www.aircanada.com/ca/en/aco/home/fly/customer-support/ticket-receipt-billing-enquiries.html

John the Savage

New member
תראי גם כאן

http://finance.utoronto.ca/policies...penses-policies-and-guidelines/#airrailtravel

Original receipts are required to support air/rail travel. In addition, while a boarding pass is not required, other acceptable documentation must be provided in a claim as proof of air/rail travel.
An original receipt must indicate the method of payment and the amount paid by the traveller (e.g. itinerary/receipt or ticket confirmation from the airline/railway). If proof of payment is not indicated on the original receipt, additional proof of payment is required, e.g. copy of credit card statement.
It is the responsibility of the claimant to provide the necessary proof of air/rail travel. Acceptable documentation to support an air/rail travel claim includes at least one of the following:
  • A boarding pass (paper or a printed copy of the image of the electronic boarding pass that clearly indicates the flight/train information), or
  • hotel bill at the travel destination, or
  • taxi/transit receipts to/from the destination airport/train station,or
  • meal receipts from the travel destination, or
  • certificate of conference attendance.
For all air/rail travel (including segments/credits taken on flight/railpasses) the related proof that the travel occurred should be attached to the original expense reimbursement form, or clearly referenced to that form.

במילים אחרות, אם אין לך כרטיס עליה למטוס, אפשר לספק במקומו הוכחה אחרת לכך שאכן טסת והגעת ליעד בתאריכים הרלוונטיים.

placid1

New member
תודה רבה. מצאתי אתמול את הפתק

ממשטרת הגבולות של היציאה מהארץ בתאריך שמתאים לכרטיס הטיסה אז אבדוק השבוע אם זה מספק מבחינתם.

Ani15

New member
שכה אחיה

זה הפתק היחיד שאני לא טורחת לשמור מעבר לשער... אפשר להוציא ממשרד הפנים (ממוחשב! לא צריך להגיע) תדפיס כניסות ויציאות מהארץ. גזרי ושמרי לעת הצורך.

adi_2000

New member
באמת? אבל הם מציינים ש"שירות זה מיועד לאזרחי ישראל השוהים

בארץ בלבד", לא?

למעלה