אני אוסף אלבומים שלו..
בינתיים אין לי כל כך הרבה.. אני אמצא את השמות של מה שיש לי מול העיניים ואני ארשום.. שניה..
הבעיה היא גם שיצאו לו מאות דיסקים לא רשמיים מבחינת זה שאנשים פתאום עשו אוספים של בוב אתה יודע דה בסט אוף בוב מרלי וכאלה ופשוט התחילו למכור את זה.. לרשימה הקצרה
: Selection of Bob Marley- דיסק כפול שיצא בשנת 1996 The Best of Bob Marley - דיסק כפול שיצא בשנת 1999 Bob Marley & The Wailers - Kaya (הכי אוהב את הדיסק הזה) - יצא בשנת 1979 Bob Marley & The Wailers - uprising - יצא בשנת 1980 Bob Marley & The Wailers - Babylon by bus - יצא בשנת 1978 Bob Marley & The Wailers - SURVIVAL - יצא בשנת 1979 Bob Marley & The Wailers - 'NATTY DREAD - יצא בשנת 1974 Bob Marley - Chant down babylon - יצא בשנת 1999 דיסק חידושים מאגניבים כאלה משתתפם בו : Erykah badu, krayzie bone, guru,rakim, busta rhymes, flipmode squad, lost boys, mr. cheeks,lauryn hill, mc lyte, the marley brothers, the ghetto youths crew, steven tyler, joe perry, chuck d, the roots, black thought בכוונה רשמתי את כל האמנים שהשתתפו בדיסק הזה בגלל שמדהים לראות כאלה שילובים כמו של באסטה ריימס עם פליפמווד וזה גם לא שהם שרים את השירים לבד...זה גירסאות כאלה של בוב באמת שר אבל יש בתים של באסטה ושל לורן היל של דה רוטס ועוד..ממש דיסק מאגניב. Bob Marley & The Wailers - Legend - יצא בשנת 1984 ... אני קורא לזה דיסק להיטים...כל מה שאנשים שלא חפרו בתוך בוב או ששמעו בקטנה אותו מכירים רק את השירים האלה...גם הוא יצא יחסית בתקופה האחרונה שלו. אחי יצאתי תותח עם השרשור הזה באמת אחלה של נושא לדבר עליו.