boju boju

evitapr

New member
boju boju

מישהו מכיר את התוכנה ? צריך עזרה בהלבשת תמונות ואנימציה לסרט (צולם בפורמט דיגיטאלי)

evitapr

New member
אכן כן

כן, זו תוכנה המקשרת בין תלת מימד לוידאו. אני לא הכי בקיא בה אבל אני מחפש מישהו שיש לו מושג מכיר מישהו???

מיכאל ג

New member
תוכל להביא קישור?

לא שמעתי עליה, סתם מתוך סקרנות הייתי רוצה לראות במה מדובר.

מיכאל ג

New member
לא, אני פשוט מתחום אחר

ולא מכיר אותה. לא כולנו מתעסקים ב- high end של התלת

evitapr

New member
to coolcalb

יש לך מושג על מישהו שמתעסק איתה או מכיר אותה בארץ?

CoolCalb

New member
אנחנו עובדים איתה בברודקאסט

אני מעריך שגם בסטודיואים אחרים שמתעסקים בפרסומות עובדים איתה, או עם תוכנות דומות (3D EQUALIZER, REAL VIZ MATCH MOVER) ולפני שאתה שואל, אני שכיר, אז תוציא אותי מהרשימה :) אין לי שמות ספציפיים של אנשים.. תלוי גם מה אתה בדיוק צריך, יש דברים שאפשר לעשות די אוטומטית בתוכנה, ויש דברים שדורשים משתמש מאד מיומן ובעל הבנה.

evitapr

New member
תודה

דבר ראשון תודה דבר שני אני אשמח שאם יעלו לך שמות של אנשים ששולטים באחת התוכנות שרשמת- תודיע לי עליהם לגבי הפרוייקט שלי - מדובר בסרט קצר שבו אני צריך להלביש תמונות סטילס על מסגרות שצולמו כשוטים בסרט והשוט עצמו הוא בתנועה - כך שהמטרה שהתמונות ישבו במסגרות בצורה שהפרספקטיבה תשאר כמו השוט המקורי אני מתכוון לשלם על העבודה ושוב תודה

CoolCalb

New member
אין בעד מה

אם מדובר בתמונות סטילס, כלומר אין להן נפח, וזה לא מודל תלת מימדי, אפשר לעשות את זה בקלות גם באפטר אפקטס, עם ה 2D TRACKING של האפטר. תמצא לך אפטריסט מיומן, והוא יעשה לך את זה.

אני עובד עם התוכנה ....

הגירסה השלישית שלה היא דיי ידידותית ויש לה טוטוריאלים ברשת בנוסף לאשף האוטומטי שלה שעובר עם המשתמש צעד צעד...

למעלה