BOLSHEVIKIM

התולעת 1

New member
BOLSHEVIKIM

שולטים תפקידה של האנטיפדה היא למוטטת את השיטה הבולשביקית. הבולשביקים משמאל רוצים להתלקד ללא הצלחה ....כי המצע שלהם..שלום עם ערפת התמוטט....היות והם בורגנים גדולים ...שמור לי ואשמור לך...בעם...לפחות כל תחושתי...כבר לא מאמינים להם. כאשר העם סובל.... לפיטפוטים אין השפעה. עד כה המדינה תיפקדה עם שתי שיטות בולשביקיות של השבתאיסטים משמאל שרצו להחזיר את חצי המלכות לערבים כדי להפיג כביכול את שנאת הערבים. בקיץ השגעינות של 95 כאשר האמבולנסים עמוסי נשק היו נוסעות מעזה ליהודה ושומרון .... באותו הזמן הבולשביקים היו עוסקים בנסיעות משותפות ערבי ־ יהודי לשמירה...ממש סירטון של בוג בוני....והינו רואים ציפי שושי ומומי רוקדות עם ממוד ותופיק במלונות של תחון מזרח של פרייס לידר הם נכשלו ....אבל לא רצים לעזוב את השילטון... היום הם פרזיטים ...בורגנים למינהם.......אבל בתקופה של האנטיפדה העם כבר לא מאמין להם. אהוד ברק היה אחרון הבולשביקים בקטגוריה. ויש הבולשביקים מהימין.כמו מפלגת שינוי, חולי נפש מזן אחר. לפי שעה הראשים שלהם רבים אחד עם השני כביכול כדי להחזיר את העבדים לתלם.... יש אפילו חולי נפש רוצים להרוס את....בית המקדש. להרוס את כל הבתים של הפלושטים...והוירוס נעשה חזק יותר. בזרגון החכמים אומרים כי הם ככלב המתנפל על השוט שמכה אותו. השיטה הבולשביקית היא תופעת לוואי של השיטות שהיו להם במזרח אירופה. הבונדיסטים רצו להתבולל בארץ מוצאם והציונים עשו בריכה אל השמש .... אבל עם אותה שיטה....להיות ככל העמים.... יחזקל: אתם אומרים נהיה כגוים כמשפיות הארצות לשרת עץ ואבן... השיטה מתמוטטת......במערכת החינוך בוכים ומפטרים... יש ליהד את הנוער ...בית כנסת בכל בית ספר...חוגי דת בב``ס ...שופר ב10 ימי תשובה..שעור המחנך על החגים...זוהי כפיה דתית? אני לא מכיר כפיה גדולה יותר מאשר ברית מילה כי זהו תהליך בלתי הפיך... ברדיו ...איפה מדברים על תורה· לפי הדמוקקרטיה היו צריכים המפלגות הדתיות להיות נוכחות בתוכניות רשת ב`` בערוצי טלוויזיה ובמקום זה הבולשביקים דוחים אותם בפריפריה וסוגרים להם לעטים את הברז. . לא כאן המקום לדבר על המערכת המשפטית. והשיטה מתמוטטת מידי יום ביומו. מה צריך לעשות...לשנות את השיטה...תאמינו לי או לו , אבל בעתיד האנטיפדה יכולה להראות כמשחק ילדים לפי התחזית ... ארץ ישראל היא לא כמו כל הארצות. לכן אם כל אחד לא יתן יד לשינוי נחסוך סבל לעם. טוב להבין שעה קודם. אני קורא לכל יהודי ויהודי בארץ ישראל להתנהג כיהודי, כי בזכות זאת הקב``ה ישמור עלינו לעולם ועד

גוססי1

New member
באיזו שפה אתה כותב?

זו אינה עברית, בכך אני משוכנע. ארמית? איני דובר ארמית אולם אוכל לזהות טקסט ארמי ללא כל בעיה. אולי ניב נשכח של יידיש שהיה מקובל בקרב יוצאי צנעא? כן, זהו זה.

למעלה