Bom Dia!

eldarinn

New member
Bom Dia!

וקודם כל מזל טוב. חוץ מהפורום שלי זה באמת הפורום היחיד שצריך כאן בתפוז
אני טל (או ידוע בתור ELDARINN) ואני מנהל את פורום תלת מימד (147) כאן בתפוז. תקפצו לבקר. סו מאצ´ פור סלף-פאבליסיטי... אני חובב מושבע של מוזיקה ברזילאית, יש לי למעלה מ-120 אלבומים מיוצרים וסגנונות שונים שהם רק מברזיל. חולה על מריסה מונצ´י, ג´ילברטו ג´יל ועוד רבים וטובים. מדבר שוטף איטלקית ודי טוב פורטוגזית, מאמין שעוד תראו אותי הרבה פה. אפרופו המלצה: אני קונה דרך קבע דיסקים דרך אתר ברזילאי מעולה בשם סאבמרינו, כולל משלוח ב DHL עד הבית יוצא לי יותר זולמדיסק בחנות המקומית. שווה אם קונים 5 דיסקים או יותר במכה. יש להם גם שירות אונ-ליין מעולה והכל מתקתק. אפילו נותנים תשלומים בלי ריבית

shellyland

New member
יוווווו - תודה על הקישור ../images/Emo45.gif

אני מייד מצרפת אותו לרשימת הקישורים של הפורום (ואני כבר רואה כמה זה הולך לעלות לי...). ברוך הבא

eldarinn

New member
תודה על קבלת הפנים והמלצה

קטנה לחובבי ה FORRO: דיסק מעולה של ה"מלך" - לואיז גונזגה בדואטים עם אמנים מוכרים: DUETOS COM MESTRE LUA - בחנות סאבמרינו הקרובה אליכם!

shellyland

New member
Se voce quizer, vou lhe mostrar

Luiz Gonzaga, rei do meu Baiao לפני כחודשיים הוקרן במסגרת פסטיבל הסרטים הבינלאומי בחיפה הסרט Viva Sao Joao העוקב אחר השורשים של המוזיקה של צפון ברזיל דרך דמותו הציורית של לואיז גונזגה וחגיגות סן ז´ואו (Saint John). ג´ילברטו ג´יל יצא שם במסע למחוזות ילדותו בסרטאו וראיין את אנשי המקום, זמרים מוכרים ואישים ידועים אחרים (כמו למשל אחותו של גונזגה). סרט קסום ומרתק. אם יוצא לכם - מומלץ מאוד!

eldarinn

New member
על הסרט לא שמעתי אבל ג´ילברטו ז´יל

הוציא שני דיסקים מעולים, האחד כפסקול לסרט EU, TU, ELLES שכולל גרסאות מחודשות ללהיטים של לואיז גונזגה בעיבודים שלו (ז´יל) ןזכה להתחלה רבה ושנה מאוחר יותר דיסק הופעה חיה בשם VIVA SA~O JOA~O שניהם כאמור מומלצים בחום. לידיעתכם - גם באמזון ארה"ב מבחר לא מבוטל של מוזיקה ברזילאית אם כי במחירים לא ממש מוצדקים ביחס להיצע בסאבמרינו, למרות שמצאתי כמה דיסקים באמזון שאפילו בסאבמרינו אין להשיג.

למעלה