BOMBASTOS - דודי שרון וג'ואל בברזיל

TAL BAR ZOHAR

New member
BOMBASTOS - דודי שרון וג'ואל בברזיל../images/Emo178.gif

אוקי, קצת קשה להביא מציאות אחרת כשתושבי הדרום וישראל כולה בשיגרת מלחמה וחשבתי המון איך לנסח את העניין פשוט דעותיי רבות על הנושא כך שאני משאיר את נושא המלחמה לדיון בפורומים הרבים . אני בהחלט מאחל לחיילים לחזור בשלום ושיהיה לכולנו סופ"ש רגוע ונעים !! אוקי, קשה להתעלם מהעובדה שהסינגל הראשון יצא בטיימינג לא צפוי בשיגרת המלחמה עניין שהפך את הרצועה לבעלת משמעות חזקה יותר, ברור"חדר ועוד חדר" מסתמן כאחד הלהיטים החזקים בסצינת הקלאב ומושמע לסירוגין ובהתאם למצב הנוחכי ! אני מאמין שחדר ועוד חדר יקבל את המקום הראוי לו בהמשך וילווה אותנו תקופה לא קצרה כלל :] . אין ספק שהמלחמה מעקבת בתעשייה כולה המון פרוייקטים בארץ, דודי שרון וג'ואל רגע לפני ברזיל וסיבוב שני למקסיקו מכינים את עצמם לקראת האלבום החדש שייצא לקראת מרץ שיקרא -BOMBASTOS- להיט ענקי ..הוא כבר שם !!!!! צירפתי לכם לינק לצפייה מתוך השקת הסינגל "בומבסטוס" לקראת הגעתם של ההרכב הישראלי דודי שרון & ג'ואל לליין הגייז המוביל בברזיל שם הרזידנט FEELING אשר הוא ממקסיקו חימם את הסט ב"אנג'לס" פתח וסיים עם הקטע הענק של דודי וג'ואל ! נכון להיום הקליפ BOMBASTOS מתעקב ומועד עלייתו לאוויר נדחה לזמן לא ידוע ! יום שישי 9.1.09 DUDI SHARON FEAT JOUEL LIVE NEW MIX SHOW 2009 השקת הסינגל "חדר ועוד חדר" הולך להיות WOWOWOWOWOWOW סופש מקסים לכולם :] טל בר-זוהר!

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifבומבסטוס של שיררר

איך מפציץ שם, בברזיל
תודה טל !

ELIRAN ZOAR

New member
אחחחחחחחחחחח איך שהם רוקדים שםםםם

פצצצהההההה בומבסטוס בומבסטוס בומבסטוס בומבסטוס בומבסטוס בומבסטוס יור לוק איז ג'אסט דיזאסטר סאאהההההה חיילי צה"ל איתכם לנצחחחח

ELIRAN ZOAR

New member
אני בטיאלוי היום .... מי שבא ברוך אבא אמא מה

שהולך להיות שם

oshrikii3

New member
הם עוד יכבשו את העוולם :)

כמה שאני מתגעגעת :\ לא יצא לי להיות היום בטיאלוי לצערי ...
כל מי שהולך ? ת-ה-נ-ו- !!!!!

לגמרי יכבשו ואני כלכך מחכה כבר לאלבום גאדדדדד

דודי וג'ואל עושים טוב לשם הישראלי אין כמו מוזיקה שיכולה לחבר בין תרבויות ועולם<<<<<<<<<< איןןן עליהםםםםםםם פ33ה איך שהם עפים על בומבסטוס ........<<<<<<<<<<< מי שבטי אל וי שיהנווו נו נו נוווווווווו תעלו סירטונים ותמונות ספרווו ואל תלכו הפעם מכות חחחחחחחחח סופ"ש שקט לכולם אמןןןןן<<<

גרוזיה

New member
אני ממש מציעה לכם לא לפספס היום את ה tlv

ולגביי הסירטון טנקס טללללל אין על הצמד הזה ולא סתם הם הדבר הכי מתקדם בשנים האחרונות בסצינת הקלאב פשוט תותחים!!!!!!!!!!!! שבת שלום לום חבריםםםםם תרימוווו היווווווווווםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

אין דברים כאלה

גם בן דוד שלי גר בצרפת והוא אמר שבומבסטוס להיט ענק שם ואנה ג'ולה עד היום הם פשוט בדרך הנכונה ונמתין לקליפ בטח עד שתיגמר המלחמה :(

אור enjoy

New member
BOMBASTOSSS

מהמם!מהמם!מהמם!!!!!!!!!!!!!!! איך כולם מתים שם על השיר אף אחד לא נשאר אדיש למוזיקה פשוט משתלט שם על כולם!! אין ספק שמצפה להם קריירה בינלאומית מצליחה ביותר עוד במלא ארצותתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה