Bones

vegetable man

New member
Bones ../images/Emo168.gif

I don't want to be crippled and cracked Shoulders, wrists, knees and back Ground to dust and ash Crawling on all fours When you've got to feel it in your bones When you've got to feel it in your bones Now I can't climb the stairs Pieces missing everywhere Prozac painkillers When you've got to feel it in your bones When you've got to feel it in your bones And I used to fly like Peter Pan All the children flew when I touched their hands When you've got to feel it in your bones When you've got to feel it in your bones​
לא רוצה להיות נכה ושבור כתפיים, פרקי כף-יד, ברכיים וגב אדמה לאבק ואפר זוחל על ארבע כשאתה מרגיש את זה בעצמות כשאתה מרגיש את זה בעצמות כבר לא יכול לטפס במדרגות בכל מקום חתיכות חסרות פרוזאק ומשככי כאבים והייתי עף כמו פיטר פן כל הילדים עפו כשנגעתי בהם כשאתה מרגיש את זה בעצמות כשאתה מרגיש את זה בעצמות _____________________________________________________________________ סה"כ שיר עם ליריקה ומוסיקה פשוטים לדעתי (אך טוב, כמובן, במיוחד בהופעות). ת'ום שוב מביע כמו בלא מעט שירים את הפחד שלו מבריאות לקוייה (שלא לדבר על הקליפ של Knives Out). ההשערה שת'ום כתב את השיר אולי בשל עייפות ממסע ההופעות של הלהקה, ופחד כללי להזדקן ולהיות מוגבל פיסית. ת'ום מספר שהשיר הוקלט 4 פעמים, עד שהלהקה היתה מרוצה ממנו. במקור, סוף השיר ארך דקה וחצי של נגינה, כאשר ג'וני הושפע מ-The Fall. סה"כ שיר נחמד לדעתי, אני מאוד מחבב את הדימוי לפיטר-פן, דימוי לילד-מנהיג כל יכול בעולם של ילדות ניצחית. המוסיקה גם היא נהדרת: ג'וני שוב מביא את סגנון הנגינה שלו בריף הגיטרה הכבד כמו למשל ב-Just, Creep, My Iron Lung - לדעתי זה גם האלבום שג'וני הכי קרוב אליו מבחינת הצליל.

birgerking

New member
חייב לציין ש

לטעמי זה אחד השירים הבאמת חלשים של רדיוהד בכל הזמנים אף פעם לא אהבתי אותו.

Latisia

New member
שיר נחמד לא יותר מזה...

גם מוזיקה נחמדה אבל לא ממש אהבתי את השיר :/ אני לא רוצה לפתוח הודעה חדשה רק לזה, אני לא שווה את זה חח. בקיצר מחר אני נוסעת לטיול שנתי ל-4 ימים. כידוע (או שלא) אני בסוף שבוע הבא טסה לטורונטו, קנדה כדי להתגורר שם. אין לי מושג אם יהיה לי עוד מחשב כשאני אחזור, אני מאמינה שכן אבל בכול זאת. אז אני נאלצת להיפרד מהפורום לכמה שבועות טובים עד שיהיה לי מחשב בטורונטו ואני המשיך לכתוב כאן (= ביי... (סביר להניח שאני אכתוב פה עוד קצת אבל בכול זאת)

vegetable man

New member
היי, את שם...../images/Emo160.gif

דבר ראשון תהני לך בטיול השנתי (הטיולים האלה של התיכון, הם טיולים של פעם בחיים...)! וחוץ מזה, אני מקווה שתהני שם בטורונטו, זאת עיר נהדרת שאני מאוד אוהב (למרות שהולך ונהיה קפוא שם...), אני מקווה שתהיי בקשר ותכתבי בפורום ותספרי מה קורה איתך (כי אם לא, את תחסרי, לפחות לי
). אגב, כל מה שיש לכם לומר (אם הוא לא קשור), שווה פתיחת שרשור. תבלי ותעשי חיים (גררר...אני מקנא)

Latisia

New member
בטח שאני אכתוב... (=

יש לי סיכוי טוב, אולי לראות את רדיוהד בלייב... אני מקווה שאין לחברי הלהקה איזה דעות פוליטיות שבגללן הן לא ירצו להוציא בקנדה חח....

חרטושה

New member
זה טוב, ככה אני

חייבת לשמוע שוב את כל השירים ולהיזכר בהם וזה דווקא נחמד. הייתי מתרגמת את Ground to dust and ash לנטחן לאבק ואפר. אני דווקא אוהבת את השיר. בכלל, אני מרגישה המון הזדהות עם ת'ום לפעמים. אני מסכימה עם מה שאמרת. מגבלות הגוף והפחד מהן מאד מורגשים כאן. יש כאן משחק בין שמיים וארץ. הארץ, כלומר המוטיב הגשמי, הפיזי, האדמה, האפר והאבק (הגוף?) הם מה שתום לא רוצה להיות, הם מה שתום מפחד ממנו. כוח המשיכה, גרביטציה יענו. לעומתם עומד פיטר פן, זה שמרחף באוויר, מה שתום מתגעגע אליו ורוצה להיות, הצד החיובי.

למעלה