הקובץ המצורף למעלה הוא ברכה לחג. אתה אמור לראותו בהודעה או בהקלקה עליו, זה קובץ GIF מסתובב, ולא סביבון דוקא. אני את הקובץ שצרפת כן מצליח להבין ויודע שזה לקוח מהתחת של הים בעיר הקודש אילת - צילום משובח לכל הדעות.
אצלי הוא מסרב להסתובב גם לאחר ששלחתי אותו לעצמי בדוא"ל וניסיתי לפתוח אותו עם תוכנה מתאימה. אגב התמונה שלי דוקא מסיני, באילת צריך כבר להתאמץ מאד כדי לראות נופים כאלה.
חג שמייח חברים../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif
בימי חנוכה,נזכרת ב,פורפרה" של ימי ילדותי. מעין סביביון,עליו היו כורכים חוט ניילון,וזורקים בתנועה מיוחדת. הייתי אלופה בזה.. הולכת לחפש פורפרה... חג שמייח!
זה היה משהו דומה לשרוך ארוך ויודעי דבר האנינים, היו אף מצמידים בקצהו האחד פקק משוטח של בקבוק לצורך הידוק החוט ועצירתו בין האצבעות... הפורפרה היתה סובבת על חוד מתכתי והסיבוב הכי מהיר היה יוצר רחש אופייני כינינו זאת "VינVUן" ולמי שידע ל"VAנVEן" הכי טוב היתה אפשרות להעלות את הפורפרה אל כף היד דרך רווח בין שתי אצבעות כשהמטרה לפגוע בפורפרה של מי שתורו היה "לעמוד". בתמימותינו חשבנו שנצליח לסדוק את פורפרת היריב. מי שפספס ולא פגע או שפורפרתו לא היתה ממשיכה בסיבוב אחרי המכה, היה "העומד"!