BooBee, אפשר אולי לבקש ממי שאחראי

אורי_ח

New member
BooBee, אפשר אולי לבקש ממי שאחראי

שיפסיקו לשתול כאן את הפרסומת המרפרפת של סלקום שמעצבנת ומשגעת את העין ובמיוחד לא מתאימה לפורום הזה? ולכל האוהבים - תמיד טוב לאהוב, לא רק ביום מיוחד שקבעו לכך הגויים, אך אין דבר. היכן שישנה אהבה יש פחות כעס, פחד ואשם. שבת שלום ואהבה לכולם

amichay

New member
הסימנים מרגיזים, צודק

אכן דעתך כדעתי, הסימנים מרגיזים. אני לא כותב ולא נכנס בדרך כלל. באמת הסימנים זה לא מקומם אבל, אולי זו הרשת של תפוז? אשמח לראות את זה יורד. האם המנהלת פעילה? אני ממש לא רואה אותה כאן. קצת חבל.

BooBee

New member
האתר הזה קיים בזכות אותם מפרסמים

הקהילות האלה היו נסגרות אם לא היה תזרים של כסף מאותם מפרסמים. אני יודעת שלפעמים זה לא הולם, אבל ממה שידוע לי זו היתה פרסומת "חד פעמית" ליום האהבה. בכל מקרה, אני דווקא חושבת שפרסומות קופצות גם בפורום הזה לא אמורות לשנות משהו. כמו בחיים "האמיתיים", גם בוירטואלים לא הייתי רוצה לקבל יחס מועדף בגלל שאני אחות שכולה. רויטל.

בעניין הזה, אני איתך

לא תיעדוף ולא העדפה מתקנת ולא שיוויון מהותי ולא שיוויון שאינו מהותי, ולא רחמים וירטואליים.... טל

דמטרוס

New member
אני מצטרף לצערך בענין המנהלת

גם אני לא רואה אותה פעילה בפורום, קצת חבל.

BooBee

New member
מעניין

לא בא לי להתנצח, אבל יש לי איזה 11 הודעות בעמוד הנוכחי. שאציף? זה יותר טוב? סתם לכתוב רק בשביל הכתיבה? רויטל.

דמטרוס

New member
אין לי כל רצון להתנצח אתך

ולא בדקתי את מספר ההודעות שלך בפורום. כן שמתי לב שכלל לא הגבת להודעה בה הצגתי את עצמי, וזה היה מביך בלשון המעטה. כן שמתי לב שהגבת רק לאחר שרמזתי או התלוננתי שאת מתעלמת מקיומי. יתכן ודברי לא רלוונטיים מבחינתך, אבל כמשתתף, אשר גם מנהלת הפורום מתעלמת/התעלמה מהודעת הכניסה שלו, ודווקא לפורום הזה, מה אני אמור להרגיש? בלתי רצוי? כדאי שתחשבי על זה קצת.

BooBee

New member
אז אני מבינה

שאתה לא מקבל את ההתנצלות שלי? או ששוב, אני טועה בך. והרי התנצלתי, ואפשר לראות שאתה לא היחיד שלא זכה לקבל ממני תגובה. לא היה לי זמן לכתוב. כמו שכתבתי, אני קוראת הכל. שוב, ברוך הבא לפורום הזה. אני מניחה שכבר התחלת להכיר כאן את הנפשות הפועלות. שלך, רויטל.

למעלה