bootsy צריך-בטח שצריך !

bootsy צריך-בטח שצריך !

Ahh...The Name Is Bootsy, Baby! השנה : 1977 היתרון : fאנק רצחני של מלך הבאס ה "להיט" :the pinocchio theory אין תקליטיית fאנק ללא אלבום אחד לפחות של בוטסססי(דעה אישית בייבי).

Tower of Power-אז מה אם הם לבנים?

(היו שם גם שחורים). האלבום :Urban Renewal השנה: 1975 היתרון: ארסנל נגנים בשיאם וסולן שהצטרף (לני וויליאמס) ולקח את המגדל לשיא הגובה. ה"להיט" : תקשיבו לכניסה של הבראס(חטיבת כלי הנשיפה) ואח"כ לכניסה של וויליאמס ב only so much oil in the ground ותבינו לבד.

וביקורת של על פרינס (פורסמה בטיים

אאוט תל אביב) Prince Musicology n.m.c " פרינס ? הוא גאון, פשוט גאון. יש לו את כל מה שהיה לג'יימס בראון ואת כל מה שהיה לי רק הרבה יותר טוב. הוא המוסיקאי הכי מחונן שאני מכיר, הוא יודע לנגן על כל כלי ולנגן עליו טוב. פרינס הוא הבן אדם הכי fאנקי שאני מכיר." ג'ורג' קלינטון- אחד משני האבות של הfאנק. לאחר סכסוך ארוך עם חברת "וורנר", חברת התקליטים שבה הוא הוציא את כל הלהיטים שלו, שבמסגרתו הוא עשה להם "דווקא" ושינה את שמו ל"סימבול", ולאחר שהוא המשיך לעשות מוסיקה מצוינת והפיץ אותה עצמאית דרך מועדון המעריצים שלו באינטרנט, פרינס חוזר עם אלבום חדש בחברת תקליטים גדולה, קולומביה של סוני. עבור המעריצים השרופים האלבום הזה ישמע כמו המשך טבעי למה שהם שמעו ממנו בתקופת המחתרת לכל השאר מצפה הפתעה גדולה ונעימה, או הו כמה שהיא נעימה. "מיוזיקולוג'י" היא פיסת המוסיקה הנפלאה ביותר שאוהב מוסיקה שחורה, ולא רק שחורה, היה יכול לצפות לה. פרינס של "לאבסקסי" ושל "גשם סגול" ושל "Sign 'O' the Times" חוזר והוא מופלא ורענן כתמיד. החל בקטע הfאנק המרטיט ישבנים ולבבות Musicology שפותח את האלבום החדש ועד reflection, בלדת מיד טמפו מקסימה שסוגרת אותו, פרינס מדגים את שלל כישרונותיו ככותב, מלחין ומבצע. כל שיר באלבום הקאמבק המשובח הזה הוא פנינה מוסיקלית. שירים המנוניים כמו a million days ו cinnamon girl , קטעי פופ מתfאנקקים כמו dear Mr. man או if eye was the man in your life מזכירים, למי שאולי שכח, באיזה מוסיקאי עילאי מדובר כאן וזה עוד לפני שהזכרנו בכלל את ההרמוניות המושלמות שהוא מתמחה בהן ושנמצאות כאן בשפע. מיוזיקולג'י, כבר עכשיו, הוא אלבום השנה שלי. קשה לי לחשוב, גם בתסריט האופטימי ביותר, על אלבום שיצא השנה ויתעלה על החזרה המופלאה של פרינס לפסגה הגבוהה ביותר של הקסם.

Steezo

New member
תימני חביב

ברוך הבא לפורום ונקווה שתמשיך להשאר בו ולתרום.

שבלוז

New member
של מי הביקורת ?

חן חן בכל מקרה. אגב, לפני הרבה שנים היה בטלוויזיה איזה קטע של תוכנית שראיינו את פרינס או משהו כזה, ואח"כ פרינס ניגן על פסנתר לבד. היה קטע אדיר על הפסנתר הבעייה שאני לא זוכר איזה תוכנית זו (בסוף שנות ה 80) ואני מחפש כבר הרבה זמן לשמוע את הקטע הזה עם הפסנתר. מישהו יודע במה מדובר ?

or001

New member
../images/Emo45.gifתודה, ויש לי שאלה כללית

איפה אפשר להשיג את כל האלבומים האלה (לא רק מה שלירון המליץ, אלא בכלל את ההמלצות פה בפורום)?

Kaplan3

New member
לירון תאני!

אני מאזין קבוע(כמעט קבוע) של העסק, וזאת ללא ספק אחת התוכניות הטובות וההזויות שיש היום ברדיו
סוף סוף יש אנשים בגלגל"צ שמקדישים בתוכנית שלהם איזה מחווה קטנה לFאנק(חח "פינת הFאנק בייבי, פינת הFאנק"), אז קבלו ח"ח גדול ממני ומהרבה חובבי Fאנק כמוני
דרך אגב חבר'ה אני חדש פה, אתם תמצאו אותי הרבה בפורום מתופפים, ועכשיו גם פה

Kaplan3

New member
חס וחלילה עזבתי, אני פשוט יותר

פאסיבי בזמן האחרון

למעלה