Born Under A Bad Sign-14X2

MirrorGirl

New member
Born Under A Bad Sign-14X2../images/Emo58.gif

+
תקציר
Sam contacts Dean after being missing for a week. When they reunite, Dean finds Sam covered in blood and with no recollection of what happened.​
ציטוטים:
Dean: You never told me this. Sam: I didn’t want to scare you. Dean: Well, bang up job on that. (Dean chuckles to himself) Sam: What? Dean: Nothing. Sam: Dean, what? Dean: Dude, you like full-on had a girl inside you for a whole week. Dean: The room's been quiet, nobody's noticed anything unusual. Sam: You mean no one saw me walking around covered in blood. Dean: Mmm-yeah, that's what I mean. Dean: (to Sam) You checked in two days ago under the name Richard Sambora. I think the scariest thing about that is that you're a Bon Jovi fan. (edit) Dean: I tried so hard to save you. Sam: I know. Dean: No! I'd rather die.​
כשיהיו עוד ציטוטים אני אעלה
מוזיקה בפרק:
The Crystal - The Doors Back on the Road Again - REO Speedwagon​

dance13

New member
איזה פרק!!../images/Emo58.gif

פרק מדהים!! בהתחלה לא ממש הבנתי מה הקונספט אבל אחרי זה זה כבר היה יותר ברור. נורא אהבתי לראות את הצד הרע של סאם(או לפחות שהשד היה בתוכו)נורא אהבתי את זה שהוא עבד על דין ואז הלך לג'ו(
) אבל ממש רציתי להרוג אותו כשהוא אמר לג'ו שדין לא מחבב-מחבב אותה!!ועוד היה לו את החוצפה לנשק אותה! היה ממש דו ז'ה ווה(ככה כותבים את זה?) בפרק הזה עם ה"מפתח שלמה" אצל בובי והגירוש שדים(כמו מג) ןואז בסוף יתברר שזה היה בעצם השד שהיה בתוך מג! סאם הפעם היה היותר ציני!זה מוזר
ולסיום:ג'ו!
ודרך אגב למה דין לא נפגש איתה בסוף!!איזה מגעיל!(רציתי נשיקה רומנטית אבל כנראה חלומותיי לא יתגשמו
) מישהו ראה את הפרומו לפרק הבא?? איזה מוטרפים!

Adi Levy

New member
פרק ענק!!! ומה זה הפרומו הזה??

בקושי מבינים משהו

Batelg

New member
OMG!!!!

איזה פרק מותח!!! בהתחלה באמת חשבתי שזה סאם... והקטע שבמוטל שסם שם את האקדח ביד של דין וביקש ממנו להרוג אותו היה לגמרי
וזה היה ממש מגניב שהשד שהשתלט על סאם בעצם היה מג.. ולפי מה שהבנתי זה לא בדיוק נגמר כי הם לא גירשו אותה בחזרה לגיהנום... ואיך אפשר להתעלם מהחלקים של ג'ו שהנה לאט לאט התסריטאים פורצים להם דרך להוציא את הדמות בכך שג'ו רוצה את דין (ברור..) אבל דין בעצם רק חושב עליה כאחות קטנה! אוף! כשדין יצא מהבר ואמר לה אני אתקשר אלייך ואז הוא יצא וג'ו אמרה לא אתה לא- חחח זה בדיוק מה שאני חשבתי.. מתאים לדין.. פרק מעולה. בהחלט שיפור רציני אחרי הקודם!

MirrorGirl

New member
כל הציטוטים+תיקון../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

ראיתי שישלי טעות למעלה , אז כל הציטוטים [וכמה חדשים]:
Bobby: Here, take these. Sam: What are they? Bobby: Charms. They'll fend off possession. That demon's still out there. This'll stop it from getting back up in ya. Dean: That sounds vaguely dirty, but er, thanks. Sam: You know when people wanna describe the worst possible thing? They say it's like hell. (punches Dean) Well, there's a reason for that. Hell is like, ah... (punch) Well, it's like hell. Even for demons. (punch) It's a prison made of bone, and flesh and blood and fear. (punch) And you sent me back there. Dean: Meg. Sam: No. Not any more. Now I'm Sam. (punch) By the way, saw your Dad there, he says "Howdy." (referring to an old, beat-up car) Dean: Oh please tell me you didn't steal this. (edit) Dean: Feel like talking now? Sam: Sam's still my meat-puppet, I'll make him bite off his tongue. (after arriving at a gas station) Dean: Alright, receipt's for 10 gallons at pump number 2. (pause) Getting any goosebumps yet? "God this looks familiar déjà vu" vibes? Sam: (in a sing-song voice) My Daddy shot your Daddy in the head. Dean: I'll call you later. (Dean leaves) Jo: No, you won't. (edit) Dean: (talking on the phone) Hi, so sorry to bother you but, my son snuck out of the house last night and went to a Justin Timberlake concert.. What?.. uhhh yeah.. Justin's quite the triple threat. Dean: What's going on with you Sam? hmmm? Smokin... throwin' bottles at people... sounds more like me than you. Dean: Okay.. now this is disturbing. (lifts up carton of cigarettes, Sam stares in shock) C'mon, man, this couldn't have been you, it had to be someone else, someone who.. uhh.. (smells cigarettes) ...smokes menthols. Sam: Dean, back from the dead. Getting to be a regular thing for you, isn't it? Like a cockroach. Dean: How bout I smack that smartass right out of your mouth? Sam: Oh, careful now...wouldn't want to bruise this fine packaging. Dean: You never told me this. Sam: I didn’t want to scare you. Dean: Well, bang up job on that. (Dean chuckles to himself) Sam: What? Dean: Nothing. Sam: Dean, what? Dean: Dude, you like full-on had a girl inside you for a whole week. Thats pretty naughty. Dean: The room's been quiet, nobody's noticed anything unusual. Sam: You mean no one saw me walking around covered in blood. Dean: Mmm-yeah, that's what I mean. Dean: (to Sam) You checked in two days ago under the name Richard Sambora. I think the scariest part about this whole thing is that you're a Bon Jovi fan. Dean: (holding gun) You know, I've tried so hard to keep you safe. Sam: I know. Dean: I can't. I'd rather die.​

ראיתייייי ../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif../images/Emo58.gif

אהאהאהאאהאהאהאהאהאהאהאאהאהאהאההההה
ג'וווווו היתהההה!!!!!!
איזה כיףףףףף לא ידעתי שהיא תהיה בפרק!!!!!
אומייגאד זה היה פשוט פרק מותח בטירוףףףף!!!
ובגלל השד המפגר הזה כל כך שנאתי את סאם בפרק הזה..
דינצ'ווווווו שליייי
בחיים לא הייתי מתחלפת איתו..הוא היה במצב מה זה קשה..מצד אחד רוצה להגן על סאם אבל השד הזה כל כך חזק...אם לא הייתי יודעת שהסידרה תלויה בחיים גם של סאם וגם של דין הייתי כבר בפחד שהשד בסאם באמת יהרוג את דין..מזל שהבובי הזה שרף אותו. ג'ו היתה כל כך חמודה!!!
דיי איך רואים שהיא באמת דלוקה על דין
למהההההה לעזאזל הוא לא עשה משהו?! טוב נו..בגלל שהוא היה בלחץ להציל את סאם..זה מובן.. יו זה היה די מפתיע ככה שסאם כאילו התחיל איתה..
למרות שאם היא לא עם דין אז מצידי שתהיה עם סאם אפילו..העיקר שתהיה..
איזה מזל שהיא מצאה את דין במים..חשבתי שהכדור בכלל לא פגע בו..איזה חמודה שהיא טיפלה בו!! כל כך התמוגגתי..
מזל שלדין היה קצת זמן גם להתבדח בתחילת הפרק לפחות..
הופעה של ג'סטין טימברלייק
אוףףףף דאמט שימות כבר השד המכוער הזההההה
קיצר, פרק שווה!
אבל דיי לא רוצה שזאת תהיה הפעם האחרונה שנראה את ג'ו
איי לאב הארררר!!! והנה לינק לתמונות טובות מהפרק..בגדול.. http://marishna.livejournal.com/320017.html

dance13

New member
אני דווקא אהבתי את סאם../images/Emo58.gif

בפרק הזה! בגלל שהוא לא היה טוב לב ונחמד כמו כל הפרקים,זה היה שינוי מרענן. ובכללי אני אוהבת את מג וזה השד של מג אז בכללל!!(מג
)

darklighter

New member
תודה רבה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

הציטוט על בון ג'ובי קרע אותי מצחוק
חסכת לי הרבה שגם כתבת מוסיקה בפרק אגב
KEEP ON THE GOOD JOB! נשמע פרק מעולה, עם כל הציפיה איכשהו לא יצא לי עוד לראות אותו

darklighter

New member
אגב הרסתי לעצמי (אבל לטובה)../images/Emo58.gif

גיליתי שג'ו הייתה... עכשיו אני עוד יותר רוצה לראות את הפרק!

darklighter

New member
WOWWOWWOW ושוב וואו../images/Emo58.gif

[רק עכשיו ראיתי] פרק מעולה!!!! אחד מהטובים ביותר בסדרה!!!! משחק מעולה של ג'נסן, ג'ארד ואלונה!!! לקח לי זמן להבין אם זה באמת סם או שהוא POSSESED כי מצד אחד זה היו דברים שהם באמת מחשבות שלו ומצד שני ההתנהגות מאוד לא אופיינית לו... הפרק הזכיר לי את סוף עונה אחת שנכנס השד ההוא באבא שלהם (ועכשיו קלטתי שזה אותו אחדXD) הכי הייתי במתח שסם ביקש מדין לירות בו או שהוא ירה בג'ו...וידעתי שהוא לא יהיה מסוגל לירות בו... לגבי היחסים בין דין וג'ו- גם אני רוצה אותם ביחד, ולגבי הקטע של רואה אותה כאחות קטנה ולא כחברה פוטנציאלית- בתחום הזה אין שחור או לבן, תמיד יש מצב שבסוף יהיה משהו... התסריטאים לדעתי משנים לפי תגובות המעריצים... הבנתי גם מה שאלונה אמרה בראיון על זה שהיא מנסה להיות גירסא נשית של דין- כשסם קשר אותה ועינה אותה היא לא בכתה אלא שיחקה אותה קשוחה למרות שראו פרצופים פה ושם כשהוא דיבר על נקודת התורפה שלה (דין). לכו תדעו אולי הוא מקנא והוא גם רוצה אותה.. לי נראה שהתסריטאים לא רוצים שלדין/סם תהיה מערכת יחסים קבועה כדי לא "לרכך" אותם או להסיח את דעתם מעבודת הציד שדורשת נדידות רבות (ודווקא בגלל זה לדעתי כדאי לדין להיות עם ג'ו כי גם היא ציידת ונודדת והם יכולים להבין אחד את השני טוב.) הקטע שסם אמר לג'ו שאבא שלהם ירה באבא שלה היה מאוד חשוב זה יכול להיות באמת נכון אולי אבא שלה גם הפך לרע וג'ון ווינצ'סטר היה חייב לירות בו... אני לא יודעת אם זה נכון או שהשד אמר את זה כדי לתמרן את ג'ו ולהפחיד אותה...השד הרבה פעמים יודע יותר מדין וסם ואבא שלהם ביחד והוא כל הזמן מתמרן אותם כשהוא נכנס לאחד מהם... טוב לפני שאני אמשיך להתפלסף- קטעים שהצחיקו אותי בפרק
דין הזה עם ה"הופעה של ג'סטין טימברלייק"
הקטע בסוף באימפלה שדין אמר לסם Dean: Dude, you like full-on had a girl inside you for a whole week. Thats pretty naughty.
הקטע עם ריצ'ארד סמבורה ובון ג'ובי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח די אין לי עוד כוח לפרט הדין הזה פשוט ענק אני חולה על הציניות שלו ואיך שיש לו חוש הומור בכל מצב!!!! וגם סם/ג'ארד שחקן מעולה אהבתי את זה שב90% מהפרק הוא היה רע!!!! טוב חפרתי בקיצור- עוד פרק חזק בהיסטוריה של SN
הסדרה הזאת הולכת ומשתפרת!!!! העונה הזאת ממש כופלת את הקודמת!!! מי שקרא הכל אני סוגדת לו חחחחחחחח

MirrorGirl

New member
תסגדי לי!!../images/Emo58.gif../images/Emo28.gif

מסכימה עם כל מילה ומילה!!! אני תמיד קוראת תביקורת שלך , זה כאילו את קוראת תמחשבות שלי
חחחחחחח דין והציניות שלו הורגים אותי

darklighter

New member
../images/Emo45.gifאיזה חמודות אתן../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif../images/Emo190.gif

אגב חלומי הגדול הוא להיות מבקרת טלויזיה!!!

למעלה