Bourn It Down Video

Lqpark

New member
סליחה על הביטוי, קליפ הכי חרא, גרוע ומזעזע

שראיתי מזה שנים!
ONE SHOT משעמם רצח, צסטר נראה בקליפ כאילו הוא צורח בזמן שהוא בכלל שר רגוע, כל הביטים החזקים בסוף נמחקו לחלוטין במעין תמונות מעבר שלא קשורה בכלל לעולם, פשוט חרא מארץ החרות שראיתי מכל החרות בחיי!
ג'ו מה חשבתה לעצמך?!?!?!?!
בקצב הזה הם יצטרכו להביא מפיק/במאי מבחוץ.

Kenl

New member
שמע יחסית לקליפים מATS

זה דווקא די נורמלי....
אתה אשכרה מחפש עלילה בתוך קליפ?
שיעמדו וינגנו וזהו!
קליפ כלבבי.... השיר פחות....

Lqpark

New member
בשביל זה אני לא צריך הקליפ

שיעמדו וינגנו?! בשביל זה עשו הפקה, תפאורה, בימוי, השקיעו מיליונים! בשביל שיעמדו וינגנו?!?! אפילו את זה הם לא עשו טוב!

Lqpark

New member
תקשיב אין קשה בין המילים המלודי ומשמעות השיר

לבין מה שקורה בקליפ בפועל, צסטר לא קשור בתנועות גוף שלו לעוצמות בשיר, הרקע כל הזמן אותו רקע, הביטים החזקים שיש בסוף נמחקו כאילו בכלל לא מנגנים אותם, האפקט של האש בסוף פשוט חובבני ברמות קשות!

ציפיתי שהקליפ יתפתח קצת, שמשהו יקרה, וכן אני וכל מעריץ אחר מחפש קצת עלילה, משו שלפחות ירמוז קצת על התחושות של הכותב, או על המסר שרצה להעביר, אבל כלום הם פשוט עומדים וזזים בצורה מטופשת ושרים בצורה שבכלל לא קשורה לשיר, לא למלודיה ולא לליריקה.

באמת מסתמן פה אלבום לא טוב.

LPMCR

New member
יש משהו במה שאתה אומר

ציפיתי לפחות שיהיה כמו תמיד עם קצת הבזקים מסתוריים של תמונות מכל מיני מקומות.. לפחות אם מראים את חברי הלקה סתם ככה מנגנים.... שנראה אותם טוב

LPMusic

New member
רגע שאני אבין,

אתה מעדיף עוד קליפ עם עלילה חסרת פואנטה?
הקליפ סבבה, אהבתי את האפקטים חוץ מהקטע האחרון שהוא היה יפה אבל ממש מפגר שהם קופאים באש...

Lqpark

New member
קודם כל קליפ עם עלילה אף פעם לא חסר פואנטה

בגלל זה יש עלילה.

ואולי אתה תגיד לי מה כל כך יפה בקליפ שהוא סבבה, אני ממש רוצה לדעת לפרטי פרטים כי אני לא מוצא פה כמעת כלום

LPMusic

New member
בדרך כלל לשירים החדשים של לינקין פארק

הם מנסים לעשות עלילה לקליפים אבל או שהיא לא מובנת או שהיא מפגרת לגמרי ולא קשורה למילים (אל תהרוג אותי אבל לדעתי הקליפ של Crawling מתאים לתיאור הזה).
אהבתי פשוט בקליפ את האפקטים היפים ואת הצילום היפה שהם עשו שם חוץ ממה שכתבתי בסוף.

LPMCR

New member
כן אני מעדיפה קליפ עם עלילה

אם אני מעוניינת לראות את חברי הלהקה עושים פוזות עם כלי נגינה לא חסרות תמונות ברשת...

ובגלל זה הקליפ לא היה כזה מעניין לדעתי חוץ מהקטע האחרון אותו אהבתי וזה בדיוק הקטע שאותו אתה לא אהבת XD

LPMusic

New member
אבל מה שכן

צדקת בזה שאמרת שזה נראה כאילו שצ'סטר צורח כשהוא שר רגוע.

LPMCR

New member
קליפ נחמד

תכלס הוא ממש משתפר לקראת הסוף.
בתחילת הקליפ הוא דיי משעמם ומצאתי את עצמי חושבת "עוד קליפ בלי שום עלילה שסתם רואים אותם מנגנים וגם זה בקושי, ואפילו אין את צ'סטר בתחתונים שיחפה על השעמום"
אבל בקטע של מייק הקליפ השתפר, כשהאבנים התחילו לעוף באוויר והגבירו את האפקטים והם עלו באש

למעלה