*bows head sadly*

Morphia

New member
*bows head sadly*

*בוכה* אני לא אהיה כאן יותר היום... ההורים ה´נהדרים´ שלי החליטו שאני צריכה הפסקה עם המחשב... ימאטו: *ממצמץ* תגיד טאי-קוי, היא באמת בוכה? טאיצ´י: *מסתכל מקרוב* כן, נראה לי... זה גם די הגיוני... בהתחשב בעובדה שהיא לא תוכל לדבר על הפרק המדהים שהיה היום... ושהיא מכורה למחשב בצורה מפחידה... אני: * מנגבת את הדמעות* סליחה... רציתי גם להודות לכל מי שנענה לבקשתי עם הטאיטו... שמרתי כל תמונה ותמונה שפורסמו כאן... תתחילו את הפיק... אלא אם כן אתם רוצים שאני אתחיל, ואז נצטרך לחכות למחר... אני אוהבת את כולכם ואל תעלבו אם אין תגובות ממני היום.... ימאטו: *מניח יד על הכתף שלה* מאיה, את צריכה לסגור את המחשב... ההורים יכעסו עליך שהדלקת אותו... אני: *מנערת את הכתף* טוב, טוב... ביי כולם... אני אתגעגע אליכם...

אוי...../images/Emo104.gif

עינת: *מצטרפת לבכי מתוך השתתפות בצער.* קן: *שתיקה קודרת* עינת: את *רוצה* להתחיל? או שמא אני אתן את זה למישהו אחר?

DiGiHiLa

New member
אוף..

אז תלכי לנו ככה סתם???וואאאאהההההההההההההההההההההההה

Morphia

New member
*מחייכת חיוך מאושר*

סוף סוף הצלחתי לשכנע אותם! ודבר ראשון שעשיתי זה לבוא לכאן להגיד היי דיוויס: *מנופף לחברי הפורום* היי אנשים, עכשיו אני כאן! טיקיי: *מגלגל עיניים* קן: *מסתכל לכיוון אחר* אני: *מצחקקת* ימאטו וטאיצ´י הלכו לבאר... הם יחזרו... מתישהו... אני רוצה להתחיל את הפיק... אבל עוד לא ענו לי על השאלות בקשר לאנגלית ולסלאש... טוב נו... תודיעו לי, אני אתחיל מיד אחר כך בהודע החדשה, פייר? דיוויס: *נושף באוזן של טיקיי* אני: לא כאן ולא עכשיו! לכו מכאן אם אתם מתחילים את זה! קן: *בהלם* פעם היית רצה להביא מצלמה! *נעלב, גורר את טיקיי ודיוויס חזרה לארון* אני: *המומה* לא! קן אל תעלב... *רצה לארון ומחליה להתנצל* אגו חלופי: היא מיד תתפנה אליכם... תענו לה בינתיים, טוב?

Morphia

New member
......

אלטר אגו: *עצבנית* נו מאיה, תועילי בטובך להפסיק להציץ למסכנים... לא הייתה להם טיפת פרטיות מאז שהם הגיעו... אני: *מגיחה מהארון* אוקיי, אוקיי... השאלות היו- למה לא באנגלית? האם חייב בעברית? למה אסור סלאש? לא שיש לי בעיה... רק רציתי לדעת למה... ואם זה אפשרי שדווקא כן... *חיוך נבוך* אלטר אגו: *מגלגלת עיניים* היא עלובה... אני: *מתעצבנת* אם את מתחילה איתי, את יודעת מה יקרה! אלטר אגו: *פחד על הפנים* את לא תעיזי! אני: דווקא כן! *מחזירה אותה לארון* ככה! בפרצוף! *מהארון* היי!!! זאת הרגל שלי!

Morphia

New member
*נבוכה*

יש לי טעויות הקלדה איומות! אני הולכת לישון... נדבר מחר אחרי הפרק.. ביי! ימאטו וטאיצ´י: *נכנסים לחדר, קצת מתנדנדים* אני: קמה לעזור להם להיכנס לארון* נו? ביי! **מסך שחור**

יאקומו

New member
ברוך שובך!

אני רציתי ברגע שראיתי את ההודעה להגיב, אבל האינטרנט הדפוק (כן, אני מתכוונת אליך נטוויז´ן) החליט להתנתק לי, וכשניסיתי לקשר שוב לא הצלחתי! אז.. ברוך שובך, ואני מקווה שאף פעם לא יהיה לך שוב עוצר כזה!!!

Morphia

New member
תודה יאקומו!

המם... כמה חבל שיש לי זכרון גרוע לשמות... *מסתכלת על הארון, ממנו באים קולות נחירה רמים* הם עדיין ישנים שם בפנים... נו, בכל מקרה, מישהו מתכוון לענות לי על השאלות שלי? אני מתה כבר להתחיל את הפיק...

למעלה