Boy From Brazil - Live @ Rosa

• פותח הנושא nemoi
  • פורסם בתאריך

nemoi

New member
Boy From Brazil - Live @ Rosa

האמן השערורייתי מברלין (חתום בן היתר בלייבל האינדיטרוניקה האגרסיבית טייגרביט6) מגיע להופעה אחת ברוזה בירושלים למופע יחיד שכולו אלקטרו Pאנק טראש ונעלי פלטפורמה. צפוי ערב מהנה במיוחד. יום חמישי 8.3 בשעה 21:00. כניסה 30 ש"ח. רוזה הדקל 2.מחנה יהודה, ירושלים. טלפון 02-6236318

את יכולה לדחוף את התל-אביבה שלך ל..

גם ככה כל ההופעות מגיעות לשם. רק לצפון לא נשאר... גרגרנות זה חטא, לא ראית את הסרט עם בראד פיט ??

moe7

New member
שיגיע גם לצפון, אני פשוט לא יכולה

להרשות לעצמי לנסוע, זה יעלה יותר מההופעה עצמה. ואגב, 7EVEN אוברייטד לחלוטין וגרגרנות אינו החטא הגדול ביותר שלי, אם כבר למות, אזי בגלל יהירות.

למות מיהירות בפורום אינדי ואלטרנטיב

זה קצת פאסה, לא? -אלא אם את עושה את זה מגניב, כמו באקלי. הוא חשב שהוא יודע לשחות..

moe7

New member
LOL. באקלי; *בואו נבדוק את העומק*

*בוֹינג* ...*בועות*

אני רואה שמבינים אותי כאן לא נכון,

וחבל. תל אביב מסריחה. ( ואני לא משלה את עצמי,אתם לא תקראו את ההודעה הזאת. הראיה הסלקטיבית שלכם אוטומטית תסנן הודעה שנכתבה שבשעות שלא קיימות בת"א...סוג של תיקון טעויות אוט'. מילא, זה עדיף מ"מישהו כאן מריר"--->"מה קרה, לא שיתפו איתך את ערכת האיפור של ברבי בגן?"---->"עזבו, עוד אחד עם זין קטן.שיקימו צבא וייסעו בטנקים כל היום..." )

moe7

New member
מדברייך עולה שגם אתה שבוי בהילה

הבדויה שיצרה העיתונות לעיר הזאת. הרי מבחר סיבות ראויות לכך שתל-אביב באמת מסריחה: הדבר היחיד שאפשר למצוא בתל-אביב בלילות (שדווקא לפניהם יצא שמה) הוא פרחות מצחקקות ומבושמות שמסתובבות בחברותא לצלילי פופ מזרחי/האוס מיושן שבוקע מפיק-אפ ברים על ציר אלנבי-לילינבלום (ופיק-אפ ברים מסוגם יש בכל עיר). ראש העיר מפריט אט-אט את הרחובות לבעלי ההון (שדרות רוטשילד היו משך שבועות ארוכים לפרסומת גרנדיוזית של אורנג'), זה נכון גם לגבי שכונות עתיקות שבקרבן ייבנו בקרוב מגדלים, אני גם תולה בו את האשם העיקרי בזריקת חבריי לרחוב. האיש גם מזלזל במופגן בכל שידו לא משגת (תחקרתי אותו בעצמי, האיש פוץ). ויש גם הרבה פוצים מתנשאים מהבראנז'ה (אם הם אוהבים אותך, הם נחמדים אלייך, אבל אי אפשר שלא להרגיש בצביעות האיומה). ומחירי הדירות בשמיים (בעיתון "העיר" המליצו השבוע לעבור לבת-ים, הסבירו שברגע שיחברו בין הערים ב"רכבת הקלה" זה יהיה אפילו יותר מתקבל על הדעת).

dhp7

New member
פרחות מבושמות יתר

וגם מבוסמות יש בכל הארץ. גם כאלה ששומעות האוס חדיש. תל אביב אינה יוצאת דופן בעניין הזה. מפריע לך שיש פיק-אפ בארים? אל תיכנסי אליהם. אם היית חיה חודש בפרבר שקט היית מבינה מהי המהות האמיתית והכואבת של עודף שקט ויתר שעמום. בתל אביב תמיד אפשר למצוא דרך להעביר את הזמן, בניגוד לפרבר המצוי, שבו בדרך כלל יש תחושה שהזמן בכלל לא זז.

featherhead

New member
../images/Emo45.gif מישהו בא למשמר דוד בזמן הקרוב?

כדאי לכם, יש לנו חשמל

moe7

New member
../images/Emo140.gif

כיף לכם, אצלנו כל הזמן מכבים אותו.

moe7

New member
אני דווקא גרה בדרום-מזרח העיר

רחוק קוגניטיבת והווייתית (אפילו יותר מאשר גיאוגאפית), מכל איזור שוקק בריות. מה רב האקשן כשאוטו הגלידה גורם להתקבצות עליזה של פעוטות בחניון וכשמטפלות עצבניות סוחבות את קשישיהם המרוטים לטיול היומי. אבל בעיקר יש בשכונה מנומנמת זו משפחות מרובות ילדים שמוצאן מזרחי ורליגיוזניותם רבה, נועצים אלה מבטים מזועזעים או לחלופין, סולדים הצידה, עת שיקסעות מהזן שלי חולפות על פניהם. כאן תמה העיר, צפונית לרחובות אלה- חלקה המנומנם של רמת-גן, מזרחית- כביש מהיר, דרומית- המיזבלה המקומית. חזק בשיק פרברי-הארדקור. אה, ויש 2 מכולות, 4 בתי כנסת וסניף של קופת חולים "כללית".

למעלה