BPM

maya202

New member
BPM

הי חברה, רציתי לשאול איך אני יכולה להוריד שירים לפי BPM מסוים? בנוסךף אם למישהו יש שירים טובים מ125-160BPM אשמח אם הוא יוכל לשלוח לי. כמו כן אם יש כאן די גיי שמכין דיסקים לארובי או לעיצוב במחירים טובים אשמח אם יצור קשר - אני מעוניינת בקניה גדולה- תודה מאיה

epsilon1

New member
תשובה

כשמורידים שירים אי אפשר לדעת מה הBPM לפני. מה שכן אפשר לעשות זה ללכת לתוכנת מקסוס (או תוכנת עריכה אחרת), כמובן ממליץ על טרקטור, ולהקליט את השיר מחדש בBPM שונה (משנים אותו עם הפיץ' בתוכנה. טווח הBPM שהזכרת הוא מאוד רחב, וזה מתחיל מפרוגרסיב האוס\טראנס ועד לפסיכודאלי.

מאיה תתני סיגנון של המוזיקה

ולא בי פי אמ.. כמו שאמר apsilon1 זה הרבה סוגים של מוזיקה התחום שנתת של הבי פי אמ

maya202

New member
תשובה

אני מדריכת אירובי ואני מחפשת להכין דיסקים כי ממש קשה להשיג. אני מחפשת שירים בסגנונות דומים במקצב דומה -60 דקות. אני רוצה להכין הרבה דיסקים ולכןאני צריכה הרבה סגונות תודה- מאיה

לא מומלץ להוריד שיר מ-160 ל-125

הוא בנוי בשביל 160 חחח אם תוריד ל-125 הוא יישמע בהילוך איטטייייי וזה יהרוס את כל האפקט שלו חחח

epsilon1

New member
היא דיברה על טווח של שירים

בקצב הזה, ולא להעביר מ160 ל125

ובדרך כלל 160 בי פי אם

זה הארד קור! מהטראקים המהירים שלא מספיקים לנשום בהם 125 זה פרוגרסיב ו 140 זה הממוצע אפליפטינג וכו' יש גם ברייק ביט וכל מיני דברים יפים

למעלה