brain balance מי שמע? מי ידע?

brain balance מי שמע? מי ידע?

שלום לכם, שמי קרן ויש לי ילד בן חמש וחצי הלוקה באספרגר אני קוראת בפורום לא מעט אך מעולם לא השתתפתי. התרשמתי שאין שיטה שרז ותמי לא מכירים ורציתי להתייעץ איתכם לגבי ספר שנחשפתי אליו במקרה בשיטוט אקראי באמזון האם מישהו מכם מכיר את השיטה אשר בספר Disconnected Kids: The Groundbreaking Brain Balance Program for Children with Autism, ADHD, Dyslexia, and Other Neurological Disorders ממה שהבנתי מדובר בתרפיה שמטפלת בחוסר איזון הנוירולוגי באמצעות תרגילי תנועה אשמח לשמוע תגובות תודה, קרן

BRAIN BALANCE

תודה על המחמאה, דווקא זה לא מוכר לי... רפרפתי באתר ובאמזון. ממבט ראשון אני לא רואה מה הגליק הגדול. נראה שהם משלבים כמה סוגי טיפולים ביחד, וזה אחלה, אבל שהם לא המציאו שום דבר. על פי כללי ההערכה לגישות ותוספים שהבאתי כאן בעבר - האתר לא עובר. מאוד פרסומי, משאיר את החלק של התוכן מעורפל. גם מהביקורות באמזון לא התרשמתי. הן נראות לי פרסומיות ומוזמנות. זה לא אומר שהגישה לא מוצלחת ולא יכולה להיות בדיוק הדבר שיעזור לילד שלך, כי לכי תדעי מי מגיב איך למה. יש גם יתרון בתוכנית מתואמת ומשולבת, מו שמחקרים הראו כבר מזמן. אבל אני מריחה כאן המון פרסום רעש וצלצולים ועלייה על הגל המסחרי של טיפולים לאוטיזם, ואני אתפלא מאוד אם זה לא כרוך בהמון-המון-המון כסף...אני אישית הייתי אומרת לא תודה ומוציאה את הכסף בנפרד על ריפוי בעיסוק, תוספים, גישה התנהגותית וכו' - שאני בחרתי. אבל היי, אני גם בחרתי להגיד לא לעסקת החבילה הסנסורית-התנהגותית-תנועתית של בית ספר, ולחנך את הילד בבית... בקיצור - לשיקולך.

תודה רבה והתייעצות

תודה תמי על המחקר שערכת עבורי. אנחנו מטופלים באופן די נרחב: שיטת RDI, מחסירים קזאין עד כמה שניתן, גן תקשורתי משולב. מסקרן אותי התחום של עבודה על איזון נוירולוגי באמצעות תנועה ואני מחפשת ספר שעוסק בזה שאוכל לעבוד עם בני בבית. מחיפושים שעשיתי בפורומים ראיתי המלצות שלך על פלדנקרייז וספר של ג'ודית בלוסטון שעובדת בשיטה דומה אך התרשמתי שהספר עיוני לחלוטין ואין בו הצעות לתרגול, נכון? תודה, קרן (שם המשתמש שלי השתנה מעט שלא באשמתי)

נכון

את יכולה גם לנסות את איתן לרנר שמפרסם מדי פעם בפורום. הוא פלדנקרייזאי שעובד בגישת ענת בניאל שגם אותה שקלנו בזמנו. נדמה לי שכמה שירשורים למטה יש הודעה שלו.

אני רואה שהיא קיבלה המלצה ממרזניץ

המלצה רצינית בעיניי. קראי את THE BRAIN THAT CHANGES ITSLF ותביני למה (ובכלל ספר מומלץ)

למעלה