brainstorm

brainstorm

אני אפרסם שני שירים אחד אחרי השני כדי לא להציף... סליחה מראש על הכתיבה. ---------------- הדפים שלי מתכווצים בתנועות איטיות לכדורים קטנים שאפשר לזרוק דרך החורים שבדלת (מיוזמתי ) פעם הייתי אוהבת לשרוף דברים שמעולם לא היו שלי בימים האחרונים ההוויה שלי זורמת בכיוון הנגדי הדמעות שלי יורדות בצבעים משתנים השאריות שלי סופגות כדורים קטנים שאפשר להקיא הן מתעצמות כל פעם שאני חושבת שזה גזעני להתעלם מהעומק שבשיטחיות הכסף שפעם אהבתי לזרוק גונב מהידיים שלי תכונות נפוצות שאף פעם לא הגדרתי כשהייתי קטנה אהבתי לחשוב שאוהבים אותי מסרים אנטי נורמטיבים עוברים דרכי אף פעם לא חשבתי על זה

brainstorm2

בדו שיח מתקיים- דועך בין שני קולות נודדים ישנן שתי אופציות "אילו הייתי אומץ" "הייתי מצילה אותך" אחת מהן היא אני והשנייה מצטערת על נטייה לרגשנות זמנית ואובר דרמטיזציה על כל מחשבה לא ממושמעת אני נענשת במרוצים מתישים בתחומי היקום המקביל כשכל מה שנמצא מולי בלתי נראה ומופיע בגוונים של אדום –ורוד ומוסיקה מרגיעה משגרת אותי לבלטות שקופות באהבה חד פעמית בין שני אנשים אמיצים ישנן 2 אופציות "אילו הייתי אתה" "הייתי עפה מכאן" אחת מהן חודרת לתוכי והשנייה מתפרסת בין קווים עבים שמפרידים מחשבות להיגיון ונטייה לאובר פואטיקה

hil555

New member
אבל..

בתוך הראש של הבפנים של התוך , אין יקום!!! והיד רושמת ,אמנם במגבלות כושר הביטוי בלבד.

למעלה