BRAND X שלום לכולם וכל הכבוד על פורום זה. אודה אם תוכלו לייעץ היכן אפשר להשיג דיסקים של BRAND X ?
R ronene7 New member 18/5/02 #1 BRAND X שלום לכולם וכל הכבוד על פורום זה. אודה אם תוכלו לייעץ היכן אפשר להשיג דיסקים של BRAND X ?
R ronene7 New member 19/5/02 #3 BRAND X אפשר להשיג, השגתי שלושה ( כל מציאה היתה כרוכה במאמץ אבל מה לעשות, שווה)
R ronene7 New member 19/5/02 #5 אילו קטעים, אתה אוהב? בעיקר את האלבום הראשון Unorthodox behaviour וכן קטעים נוספים מ MORROCAN ROLL .............מומלץ !!!!! ג´אז פיוז´ן מעולה + בית ספר לתופים של פיל קולינס
אילו קטעים, אתה אוהב? בעיקר את האלבום הראשון Unorthodox behaviour וכן קטעים נוספים מ MORROCAN ROLL .............מומלץ !!!!! ג´אז פיוז´ן מעולה + בית ספר לתופים של פיל קולינס
B bralon New member 21/5/02 #7 הקטעים שאני אוהב בעיקרון, אני לא קניתי את האלבומים אלא הורדתי מאודיוגלקסי קטעי מוסיקה. ואני אוהב בעיקר את הקטעים: stellerator וmiserable virgin
הקטעים שאני אוהב בעיקרון, אני לא קניתי את האלבומים אלא הורדתי מאודיוגלקסי קטעי מוסיקה. ואני אוהב בעיקר את הקטעים: stellerator וmiserable virgin
B bralon New member 21/5/02 #8 ד"א גם אני אהבתי את פיל קולינס (בגנסיס), אבל אני אוהב יותר את הבאס של פרסי גונס.