Brave New World

galgi12

New member
Brave New World

Impressions on reading Aldous Huxley פרוג גרמני מ-72 שאמור להיות משובח! האם ידוע לכם (מידד) אם יצא אי פעם על דיסק? כ"כ האם שמעתם על הרכב פסיכדליה בריטי מ-67 שנקרא Dead Sea Fruit ? האם יצא על CD? גל.

Brave New World יצא על בוטלג

אחלה אלבום! יש לי אותו המון שנים. לא מכיר את Dead Sea Fruit... נסה בפורום פסיכדליה אולי הם ידעו גל. מידד

Barmelai

New member
מאלבומי הקראוט היפים שאני מכיר

תמצא בו חלילים מסוגים רבים כאוות נפשך ועוד ערבוביה מוזרה של כלים אלקטרוניים ואקוסטים. יש בו הכל, פסיכדליה, ספייס רוק,רוק אתני בקטע אחד וטרק של 18 דקות שהוא שיא מלהיב ביותר ומלא השראה ליצירה כולה, שהיא אינסטרומנטלית ברובה. עד שתצא הוצאה רשמית אני נאלץ להסתפק בקבצים, אופציה לא רעה כל כך. לגבי Dead Sea Fruit יתכן שבפורום תרבות פסיכדלית מכירים אותו. מי שכן שמע הוא וורנון ג'ואיסון. הוא לא מתלהב בלשון המעטה ולא מסכים בכלל לשייך אותו לפסיכדליה. הבקורת שלו די מוציאה את הרוח מהמפרשים: Dead Sea Fruit's album is quite strange, which makes it hard to tell whether its makers were serious or not. Vocals and lyrics are so totally deadpan, that comparisons to Bonzo Dog Band or even The Barron Knights are unavoidable. They also seem to parody older musical styles like music-hall, calypso and fifties rock like the above bands do. Still, some of the songs do have a very slight psychedelic atmosphere, especially Mr. Coffee Pot, which sounds like The Kinks and features a tambura in the backing. A period piece no doubt, this shouldn't be confused with psychedelic music.

galgi12

New member
תודה ועדכנו...

ברגע שהוא יוצא באופן רשמי...יחד עם kollektiv.

HelterSkelter1

New member
אני מקווה

שזה בסדר מה שאני עושה: מכיוון שהאלבום הנ"ל לא יצא בדיסק, והוא נשמע לי מעולה בשמיעה ראשונה, קבלו לינק, לכאלה שאין להם כח לחפש: http://www.mediafire.com/?fmxmmdykgtw

למעלה