Breaking News:מגדל מטרוגן.

Secular

New member
Breaking News:מגדל מטרוגן.

אם כן,קיבלתי אי-מייל מדן.ק לגגבי בניינים חדשים ברמת-גן,וגיליתי להפתעתי הטובה,בניין מדהים שמוצע להיבנות במתחם הבורסה בר"ג, ושמו מגדל מטרו-גן,בתיכנון של אסא. גובהו של הבניין לא ידוע לי,אך דן מעריך שהוא בסביבות 210מ´(כולל בניין התקשורת),ו-בסביבות ה-40 קומות לבניין המשרדים+מלון.

TheIllustrator

New member
מה זה, בדיחה???

או שברקע האיור אני רואה את האלפים המושלגים והיפים, סימנה המובהק של העיר ר"ג, כמובן??? מעולם לא שמעתי על הבניין הנ"ל או אפילו על תכנון לבנותו... למתי הוא מתוכנן? למה הוא מתוכנן? בכלל מה זה הפרוייקט הזה??? עמרי... עוד פרטים בבקשה
- האמת היא שקצת קשה לי להאמיןשהפקויירט באמת מתוכנן לר"ג.

Secular

New member
אם אתה לא מאמין...

אז הנה לך הכתובת של אסא אדריכלים:www.assa.co.il ותראה בעצמך שאני דובר אמת,ואם עדיין אתה לא מאמין,תשאל את דן בעצמך! בקיצור שמיים רמת גניים הם לא הרים מושלגים,וכן,גם לרמת גן מגיע בניין תקשורת,ואם תשאל אותי,הוא יבנה,ואני יכול להסתמך על כך ש-95% מן הפרוייקטים שעיצבו ותיכננו אסא אדריכלים באמת יצאו אל הפועל. דרך אגב,דן אמר שעד יום שני,הוא ישיג לי עוד פרטים על הבניין כך שאז אני יהיה הרבה יותר חכם לענות לך.

oren*

New member
../images/Emo6.gif מגדלי הבורסה עם נוף לאלפים

ועכשיו ברצינות - זה לא הרים אלא עננים ברקע, והם באמת מופיעים באתר של "אסא אדריכלים" כמה זה מציאותי? אין לי מושג. אבל הם אלה שתיכננו גם את מגדל המטכ"ל (IDF) אז מבחינת שיגעון בניה יש להם את זה. הנה עוד כמה אילוסטרציות מעניינות שהם ציירו

למעלה