Brevet 1200 real time

tkatzir

New member
HaEla

CP02, 212KM. about 2:30 hours before close. Israelis together.Akos stopped for a map.

tkatzir

New member
Akos arrived!

odedbc

New member
הערכה: 300 ק"מ ב-17 שעות= 17 קמ"ש. זמן טוב לברווט 300 .

ברווט 300 צריך לסיים ב- 20 שעות, כך שהקצב ממש טוב.
נקווה שימשיכו בקצב גם הלאה .

urias1

New member
17 ברוטו זה

לדעתי קצב מהיר מדי ל 1200
ל300 זה טוב - מתמטית בקצב כזה מסיימים ברווט 1200 ב 70 שעות שזה עם כל הכבוד נראה לי קצת יומרני.
אבל גם ברור שהקצב ירד . 300 זה רק התחלה

רק בריאות והצלחה לרוכבים.

YotamKa

New member
את ה-PBP פתח בזמנו שלומי קוט במהירות 18 קמש אפילו

וסיים עם פחות מזה מן הסתם.

צריך גם לזכור שהזמן של 17 שעות לא כולל את הפסקת השינה, שמורידה בבת-אחת את המהירות ברוטו.

גם שלומי קוט וגם יאן, שהם בין הישראלים היחידים שרכבו עד כה 1200 קילומטרים, בחרו שלא להשתתף בברווט הישראלי הזה שהוא לזכר הורדוס אבל לא עובר בפצאל, יריחו, או ההרודיון.

shlomi kot

New member
יותם, למען הדיוק ההיסטורי...

שלומי "פתח" את ה- PBP עם מהירות של 25.8 במקטע הראשון (120 ק"מ עד התחנה הראשונה).

היו על כך הרבה דיונים בפורום תו"כ שהייתי בחו"ל האם נכון או לא לרכב כך. במיוחד היה דיון כאשר באזור ה 450 ק"מ פרשתי לישון ו"נעלמתי מהמסכים" לכ 8-10 שעות.
מאחר ובזמנו אומנתי לרכב קצת מהר יותר, האסטרטגיה שלי היתה לרכב מהר (ארובי גבוה, אך לא יותר ולא "למזמז" את הזמן בתחנות ביניים או ברכיבה) כך שהברוטו נטו יהיה מינימלי והזמן יוכל להתמצות בלילות (שניים שתוכננו) 7 שעות הפסקה/6 שעות שינה כך שאוכל לצאת מאושש ככל שניתן.
אני חושב כיום, כמו שכתבתי אז, אני לא בטוח שזה מתאים לכל אחד. זה התאים לי והאימונים (כולל ברווט 400 הקשה) ואלו שהיו מעבר לברווטים היו לי על מהירויות של מעל 20 ברוטו.

מצ"ב קישור ליום הראשון. הסתיים על 449 ק"מ ב 19 שעות ברוטו (17 רכיבה) על 23.6.
אגב, היום השלישי על אותו מרחק בדיוק בחזור אכן היה משמעותית נמוך יותר ולקח כ 23 שעות. (19.5 קמ"ש).

ולגבי המשפט האחרון..המילה "בחרו" אינה מדוייקת.

YotamKa

New member
מקבל את התיקון, עד לקונטרול שבו ישנת, רכבת 23.6 קמש

ברוטו ממוצע. לאחר השינה, הממוצע שלך ירד ל-18 וזה מה שזכרתי, ואגב באותה נקודה איציק היה מהיר ממך, אבל פרש. אחכ ירדת ל-16 ובסוף עלה ל-16.8.

בקשר למילה 'בחרו', אני חושב שאתה מבין למה אני מתכוון.

ברכה והצלחה.

ItsikH

Member
שאלת המהירות לא רלוונטית באמת, יש מדדים שונים
לעצימות, החשוב ביותר הוא הסובייקטיבי, הרוכב עצמו צריך להכיר את גופו מספיק בכדי לדעת האם הוא חורג מהעצימות המומלצת או לא, שום שעון לא יספק מידע מדויק ממילא. מד דופק ברכיבות כאלו - בניגוד למצבים אחרים - דווקא מספק מידע מצוין על תגובות הגוף, כי העצימות מראש מוגבלת וגם שינויי העצימות תחומים. יותר מאשר מדד לעצימות, הוא מספק מידע על מצב הגוף, בשיתוף עם המידע הסובייקטיבי - כך למשל דופק נמוך שקשה להעלות, או דופק גבוה שיורד באיטיות, מלמדים על קושי כלשהו.
כך למשל, כבר במועד הזינוק ידעתי שמצבי לא יאפשר השלמת הארוע, עדיין קיוויתי למחצית המרחק לפחות. הפתיחה היתה במהירות נאה למדי אבל ההרגשה היתה של רכיבה קלה, לא מצב רצוי מנסיוני.

odedbc

New member
עוד על מהירות בברווטים: שיא המהירות בRAAM

RAAM = Race Across Americaמירוץ מחוף לחוף לאורך של כ 5,400 ק"מ.השיא נקבע ע"י פיט פנסייה האמריקאי לפני כעשרים שנה והוא עומד על כ- 25 ק"מ"ש ברוטו! כולל זמן מחוץ לאופניים. השיא טרם נשבר.מעניין מאוד לקרוא על האימונים שעשה לקראת המירוץ. אחפש קישור

למעלה