BRITNEY JEAN יפספס את המקום הראשון בבילבורד..

ndnd123

New member
BRITNEY JEAN יפספס את המקום הראשון בבילבורד..

אני חושב שצריך לזה שרשור נפרד.
לפי הערכות הוא ימכור בין 100K-125K עותקים, ויגיע למקום הרביעי בלבד.
כל כך עצוב לי

Shiri from the block

Active member
אמרתי בסירטונים חחחח כלומר שברגע שהטור מתחיל כולם יצלמו כבר בוידיאו אז עוד פחות מחודש נדע מה הולך שם

אבל בכללי התיכנון שלי זה בהחלט להגיע לשם שנה הבאה

EINAV71

New member
מקום מאוד מכובד- אל תשכחו שאין קידום

אם היא הייתה מופיעה -לא מתארחת- בתוכניות אירוח, עושה קידום כמו כל אמן אחר, הוא היה מגיע למקום ה-1 בלי ספק

I Remain

New member
זה גרוע מאוד, אבל צפוי.

שני הסינגלים כושלים ואין אף הופעת קידום.

איפה הסרט שעה וחצי שהובטח?
איפה הקליפ של בושם?
איפה הדלפות מתוך ההופעה?

וגם היא סותמת את הפה שלה ברוב הראיונות. אני בטוח שהצוות שלה חרד על המקום הרביעי הזה, אבל לה עצמה לא אכפת. והאמת שגם לי לא, כל עוד קיבלתי אלבום שאני באמת נהנה ממנו.

ndnd123

New member
גם לי לא אכפת

הסרט יוצא נראה לי באמצע החודש הזה
הראיונות שלה מביכים והיא לחוצה כמו טמפון
שתמשיך לשים זין לא אכפת לי אבל אני ממש מתבאס שככה הרצף הזה נשבר.... אני מעריץ מתוסכל.

ndnd123

New member
זה נכון, אבל עדין יש הבדל של 30K בינה

לבין המקום הראשון לפי הערכות, הופעה אחת בגוד מורנינג אמריקה היתה עוזרת

Shiri from the block

Active member
ברור שקידום היה עוזר אבל בריטני עכשיו בראיון אמרה לך שהיא רוצה לפרוש, באמת נראה לך שמעניין אותה לקדם משהו?

אין מה לעשות, מבאס רצח
אבל זה כבר לא מעניין אותה... או שנישאר ממורמרים ונמשיך להתעצבן גם עוד 10 שנים על חוסר קידום או שפשוט נתחיל לקבל את זה...

ndnd123

New member
את צודקת

אני השלמתי עם זה שהיא לא מקדמת אבל זהההה מבאסססס שהמקום הראשון חמק לה מבין האצבעות!

Me4britney

New member
כמה נקודות למחשבה...תקראו ותשכילו להבין.

בריטני נשאלה בראיון אצל מריו לופז אם היא תפרוש והיא אמרה אולי, לא בטוח. מה שכן, היא תצא להפסקה ארוכה לאחר שהמופע בווגאס הסתיים והאמת? מגיע לה...היא כל החיים שלה עבדה באופן אינטנסיבי, גם אם היו תקופות שנראו למעריצים כ"חופש" בזמן שבו היא לא הוציאה אלבום אז גם אלו נקראות זמן עבודה מכיוון שהיא מקליטה בסטודיו, מתאמנת אין ספור פעמים בסטודיו לריקוד, הרי שבכל ERA היא עשתה TOUR למעט BLACKOUT.
בגדול אני מאמין שהיא תחזור אחרי הפסקה של בין 3-5 שנים לכל היותר עם אלבום חדש וקאמבק בידיים כי זו האהבה שלה - מוזיקה, הופעות ואם היא לא פרשה אחרי התקופה הכי שחורה בחייה היא לא תפרוש גם אחריה ובל נשכח את העובדה שתמיד בראיונות היא ממשיכה לחזק את הטענות שזו האהבה הכי גדולה שלה.
מעבר לכך אני לא חושב שהעובדה שהיא לא תיכנס למקום 1# במצעד האלבומים של הבילבורד משפיעה באיזושהי אופן על היותה אחת מהנשים הכי חזקות ומשפיעות בעולם הפופ ושהפכו לסנסציה עם השנים כאייקון שלא ישכח כה מהר.
בריטני בתעשייה 15 שנים וכבשה כל יעד ופסגה אפשרית, זכתה באין ספור פרסים ושברה שיאי מכירות (כד"א עדיין לא נשבר השיא של אופס) ואף אחד לא יקח ממנה את התואר של נסיכת הפופ הבלתי מעורערת. גם אם יקומו אחריה עוד 100 ליידי גאגות או מיילי סיירוסיות. בריטני זו בריטני, היא התחילה את הכל ולכן נותנים לה סוג של כבוד כאגדה. למעשה, היא מבין הנשים ששינו את פני עולם מוזיקת הפופ ואנו המעריצים שגדלנו עליה פשוט צריכים להניח בצד את כל השטויות ,המצעדים,המכירות ולהינות מהעובדה שהיא עדיין עושה מוזיקה מעולה (BRITNEY JEAN לעניות דעתי האלבום הכי טוב שלה מכל ההיבטים, הפקה ושירים מצויינים) ומופיעה גם אם קיים חוסר קידום, בשביל זה יש את ההופעות בטורים ועל כך נאמר: "אם מוחמד לא הגיע להר אז ההר יגיע למוחמד".

Shiri from the block

Active member
שטו שיא של אופס??
מסכימה איתך

אני גם לא מאמינה שהיא תפרוש באמת ולתמיד.. היא בכל זאת עדיין צעירה.
גם אם היא רק תעשה טור אמריקאי אבל בטוח שיהיה משהו.

מסכימה שמקום במצעדים לא אומר כלום..
בקסטריט לא השיגו מקום ראשון במצעד מאז 2001 וזה גורם להם להפסיק לעשות מוזיקה ביחד? לא. כי הם יודעים שיש להם מעריצים ושהמעריצים באים להופעות והם עדיין ממלאים אולם אז למה לא.

רק החוסר קידום בעיקר מציק... כיף לראות אותה מופיעה וקורעת את הבמה... אבל בסדר. אם לא בא לה אז לא בכוח...

Me4britney

New member
אופס מכר בשבוע הראשון לצאתו בבילבורד....

מיליון ושלוש מאות אלף עותקים שעד עכשיו אף זמרת לא שברה את השיא פתיחה הזה (גם לא טיילור סוויפט,גאגא).

Shiri from the block

Active member
גם לא מדונה?? עבר הווה ועתיד?? מפתיע מאוד!
אבל כיף לשמוע!!

אולי כדאי שבריטני תתחיל לעשות כבוד לאלבום הזה ותופיע גם עם אופס

Me4britney

New member
אף זמרת :) זו עובדה שקיימת בספר שיאי גינס

ועדיין שמורה לבריטני.

Invisible Boy

New member
הבעיה עם חוסר הקידום

שזה מה שהופך את כל התקופה הזאת למשעממת ובעצם כאילו אין באמת משהו חדש. ככה לפחות זה אצלי.

הופעות, ראיונות [כן יש, אבל המראיין נראה כאילו הוא מראיין קיר
], ספיישלים.... שום כלום. דברים שכן היו לפחות בCIRCUS ו-FF קצת.

הבנתי שהרעש בכל התקופה הזאת זה סביב ההופעות בוגאס, שהלוואי ולא היה קורה והייתה יוצאת לעולם... אבל אנשים צריכים לדעת על זה.. פרסומת בטלוויזיה? הופעה? משהו?!?!?! לא רק תמונות ושלטים. שיהיה מענייןןןןןןןןןןןןןןן!!! אוףףףףףףף.. איך היא אמורה בדיוק למלא אולם בכל ה100 הופעות באותו מקום? בטור של FF היא לא בדיוק הייתה SOLD OUT.

טוב.. נחכה ונראה

לפחות האלבום טוב

למעלה