Britney Jean
- החודש שאחרי

DCOW123

New member
Britney Jean
- החודש שאחרי

קצת יותר מחודש לאחר ששוחרר הדיסק המצופה, אשר זכה ל5\3.5 כוכבים (בממוצע) ממיטב המבקרים המוזיקאלים,
הגיעה למקום רביעי במצעד האמריקאי עם מכירות של 120K לשבוע הראשון שלו, וסינגל הבכורה שלו Work Bitch, הגיע למקום 12 במצעד האמריקאי המשוקלל,
אפשר לעשות סוג של סיכום חוויות וביקורות.

רשימת השירים (המלאה):
1. "Alien"
2. "Work Bitch"
3. "Perfume"
4. "It Should Be Easy" feat. will.i.am
5. "Tik Tik Boom" feat. T.I.
6. "Body Ache"
7. "Til It's Gone"
8. "Passenger"
9. "Chillin' With You" feat. Jamie Lynn
10. "Don't Cry"
Deluxe Edition:
11. "Brightest Morning Star"
12. "Hold on Tight'
13. "Now That I Found You"
14. "Perfume (The Dreaming Mix)"

דעתכם:
1. האם אתם מסכימים עם הדירוג 3.5 כוכבים?
2. מה השיר שהכי הפתיע אתכם לטובה ולמה?
3. באיזה שיר בריטני נשמעת הכי טוב לדעתכם?
4. ההפקה המוצלחת\מעניינת ביותר?
5. הכי מאכזב?
6. הכי מפוספס?
7. הכי מרגש?
8. הכי מחדש (ביחס לבריטני)?
9. הכי אהבתם בהתחלה והיום ממש לא?
10. הכי מבאס שלא הופיעה איתו?
11. הכי מיותר?
12. עטיפת הדיסק- אהבת\לא אהבתם?
13. קניתם עותק מקורי? (אפילו באיטיונז)

DCOW123

New member
Me4britney,

אשמח לראותך גם מגיב על השאלון :)
הגיע הזמן שנכיר עוד צדדים בך...

YBNS

New member

1. האם אתם מסכימים עם הדירוג 3.5 כוכבים? לא. הוא יותר טוב מפאם פאטל. לא תופס מהמספרים האלה...
2. מה השיר שהכי הפתיע אתכם לטובה ולמה? דונט קריי. תסמונת הרצועה העשירית/הסוגרת גרמה לי לצפות לבלדה משעממת בסגנון מיי בייבי, ווי שוד איי בי סד, בייבי בויי והופתעתי לטובה.
3. באיזה שיר בריטני נשמעת הכי טוב לדעתכם? Tik Tik Boom, Hold On Tite ו-Passenger למרות שרוב השיר באמת לא נשמע כמוה...
4. ההפקה המוצלחת\מעניינת ביותר? Alien, Tik Tik Boom
5. הכי מאכזב? ISBE, CWY
6. הכי מפוספס?Don't Cry כי אני יודע שאין סיכויי שיצא כסינגל
7. הכי מרגש? Alien, Perfume, Don't Cry
8. הכי מחדש (ביחס לבריטני)? מצטער אבל שום שיר פה לא ממש מחדש.
9. הכי אהבתם בהתחלה והיום ממש לא? אין. או אולי Passenger כי הוא פרווה כזה..
10. הכי מבאס שלא הופיעה איתו? Body Ache, למרות הבתים המעפנים הפזמון כובש. צריך לצאת כסינגל. וTTB שיר מצויין להופעה.
11. הכי מיותר? אין. אולי השיר עם וויל אבל גם אותו אני שומע אז... אין

12. עטיפת הדיסק- אהבת\לא אהבתם? את הלוגו- כן. את התמונה-לא.
ואני אנמק: בכל (או ברוב) תמונות הקלוז אפ שלה מהשנים מאחרונות מודגש השינויי שהם עברו ובמיוחד כשהיא מורידה אותם טיפה השפתיים המזוייפות מודגשות, האף נראה מאורך, הגומות נראות עמוקות מדי והסנטר נראה מרובע.
לא משהו קריטי אני פשוט חושב שהזווית הזאת ממש לא מחמיאה לה כיום...
13. קניתם עותק מקורי? (אפילו באיטיונז) כן

EINAV71

New member
BRITNEY JEAN

1. האם אתם מסכימים עם הדירוג 3.5 כוכבים? לא מסכימה עם הדירוג, האלבום הזה הוא מבין הטובים של בריטני. הרבה להיטים פונטנצילים, הרבה שירים מהאלבום יכולים לצאת כסינגל ולהגיע למקום הראשון במצעדים, מה שאין באלבום הקודם לו פאם פאטל. work bitch, It Should Be Easy, Tik Tik Boom, Til It's Gone, hold on tight.
לא כתבתי את Perfume כי חושבת שלא היה צריך לצאת כסינגל, אדרבה שאין קידום, שיר כזה לא יצליח "לבד".

Hold On Tight, השיר ממכר, בריטני נשמעת במיטבה, הפזמון כובש.

3. באיזה שיר בריטני נשמעת הכי טוב לדעתכם? Hold On Tight

4. ההפקה המוצלחת\מעניינת ביותר? Tik Tik Boom ממכר בטירוף, בריטני נשמעת מעולה, הקול לא ערוך.
אם לא היו עושים כזאת עריכה לקול שלה ב It Should Be Easy הייתי בוחרת בו.

5. הכי מאכזב? Perfume שיר סתמי בעיני. הלחן גרוע. אם כי בהתחלה חיבבתי אותו.

6. הכי מפוספס? It Should Be Easy השיר הזה הוא להיט מועדונים, פספוס אם לא ייצא כסינגל.

7. הכי מרגש? Don't Cry\Alien

8. הכי מחדש (ביחס לבריטני)? באלבום הזה שום דבר, אבל באלבום האוסף שקניתי It Feels Nice/Sin City Rap

9. הכי אהבתם בהתחלה והיום ממש לא? Perfume לא יודעת למה עכשיו אני מ-מ-ש לא אוהבת את השיר הזה.

10. הכי מבאס שלא הופיעה איתו? Tik Tik Boom רוצה לראות הופעה שלו אבל של בריטני 2004 *לא לצאת עלי*

11. הכי מיותר? בהתחלה לא סבלתי את Chillin' With You לאט לאט התחלתי לחבב אותו. המיותר ללא ספק Perfume

12. עטיפת הדיסק- אהבת\לא אהבתם? לא אהבתי, העטיפה האחורית בהרבה יותר יפה.

13. קניתם עותק מקורי? (אפילו באיטיונז) בטח!

I Remain

New member
מיה מארי

1. האם אתם מסכימים עם הדירוג 3.5 כוכבים? רק אם זה מתוך 4.
2. מה השיר שהכי הפתיע אתכם לטובה ולמה? Passenger, פשוט כי אפעם לא חשבתי שהיא תעשה משהו בסגנון כזה. מאוד מחמיא לה. לצד הבאנגרים כמובן.
3. באיזה שיר בריטני נשמעת הכי טוב לדעתכם? אני אוהב את הקול שלה לאורך כל האלבום, אבל הכי מתבלטים (כמובן) אלו שני הבלדות - בושם ותחזיקי חזק.
4. ההפקה המוצלחת\מעניינת ביותר? אני חושב ש WB מאוד אנדרייטד בהפקה המעולה שלו. כך גם גוףכואב.
5. הכי מאכזב? לא ממש מאכזב, אבל היה אפשר לעשות את בושם קצת יותר טוב.
6. הכי מפוספס? חיזר. אני יודע שזה שיר טוב, אבל ממש ממש ממש חסר לי בו משהו כדי שאצליח ממש להתרגש ממנו.
7. הכי מרגש? עכשיו כשמצאתי אותך.
8. הכי מחדש (ביחס לבריטני)? אני חושב שרוב האלבום הזה הוא יחסית קרקע די חדשה לברטיני. הרבה מיד טמפוז. בכל זאת אלך שוב על פסנג'ר.
9. הכי אהבתם בהתחלה והיום ממש לא? לא הכי אהבתי אותו בהתחלה, אבל טיק טיק פצצה מאוד ירד עם השמיעות.
10. הכי מבאס שלא הופיעה איתו? It Should Be Easy. סתם לא יודע. אבל הרגשתי רע שלא ציינתי אותו. מטורףףףףףף על השיר הזה.
11. הכי מיותר? אין חיה כזאת.
12. עטיפת הדיסק- אהבת\לא אהבתם? בין הפחות גרועים שלה.
13. קניתם עותק מקורי? (אפילו באיטיונז) בנתיים אייטונז ופיזי של טיוואן.

theone24

New member
אמממ...

1. האם אתם מסכימים עם הדירוג 3.5 כוכבים? 2.5/ 3 כוכבים זה הדירוג הצודק לאלבום לדעתי. הציונים בויקיפדיה נעים בין 2 כוכבים לשלוש וחצי, לא יותר.

2. מה השיר שהכי הפתיע אתכם לטובה ולמה? אליין, פתיחה מדהימה שהשאירה אותי עם טעם לעוד. כמו שאמרתי בעבר, בריטני בחרה בויליאם הלא נכון בשביל להפיק לה את האלבום הזה.

3. באיזה שיר בריטני נשמעת הכי טוב לדעתכם? היא נשמעת לא רע בכלל בפרפיום.

4. ההפקה המוצלחת\מעניינת ביותר? אליין.

5. הכי מאכזב? Work B**ch - סינגל פתיחה מחורבן.

6. הכי מפוספס? Perfume - בתור בלדת האלבום הוא הכי מפוספס שיש. לא יכלה להשקיע קצת יותר, להקליט את הבית השני עם מנעד מעט שונה, להוסיף סי פארט וקצת צעקות לקראת סיום???
הוא כל כך מונוטוני וחוזר על עצמו...

7. הכי מרגש? אליין.

8. הכי מחדש (ביחס לבריטני)? אין, אלבום שלא מחדש כלום.

9. הכי אהבתם בהתחלה והיום ממש לא? לא הכי, אבל אהבתי את Now That I Found You, היום הוא סתם מעצבן.

10. הכי מבאס שלא הופיעה איתו? Til It’s Gone

11. הכי מיותר? It Should Be Easy

12. עטיפת הדיסק- אהבת\לא אהבתם? גדלה עלי, אבל אני עדיין חושב שהיא כעורה וסתמית.

13. קניתם עותק מקורי? (אפילו באיטיונז) כמובן, עותק פיזי של הדלוקס. כשר למהדרין.

ARTPOP

New member
אמנם לא פאנט שלה, אבל גם יכול לענות:

1. האם אתם מסכימים עם הדירוג 3.5 כוכבים? קודם כל, הוא לא זכה לדירוג משוקלל\ממוצע של 3.5 מתוך 5 כוכבים, הוא זכה לציון ממוצע של 50% ממיטב המבקרים הנחשבים, שזה 2.5 כוכבים. בכל אופן, אני לגמרי לא חושב ש- 3.5 הולם אותו, 2.5 או אפילו 2 זה הכיוון בעיני. זה לא אלבום חזק בשום אופן, זה למעשה האלבום הכי חלש שלה אחרי או יחד עם אלבום הבכורה המבריק לפרקים.
2. מה השיר שהכי הפתיע אתכם לטובה ולמה? Alien, למה? בגלל שזה שיר פופ נפלא, מיוחד ושונה בנוף שירי הדאנס-פופ הזולים והלא מלוטשים באלבום. כרגע קצת נמאס לי ממנו אבל הוא מצוין.
3. באיזה שיר בריטני נשמעת הכי טוב לדעתכם? Perfume הוא השיר הכי מושקע באלבום מבחינת הביצוע של בריטני.
4. ההפקה המוצלחת\מעניינת ביותר? אני מניח שכאן אני אבחר ב- Work Bitch. דאנס-פופ מושקע ומלוטש היטב, כיאה לסינגל ראשון שלה.
5. הכי מאכזב? Body Ache אולי, רצועה בינונית לחלוטין, די מזולזלת וריקנית. זה שיר מונוטוני מאוד, נשמע לא גמור, ותכלס הוא יכל להיות הרבה יותר טוב.
6. הכי מפוספס? Perfume. הפקה גרועה על גבי מלודיה מקסימה ואחלה ביצוע של בריטני.
7. הכי מרגש? Alien ביי פאר.
8. הכי מחדש (ביחס לבריטני)? Alien
9. הכי אהבתם בהתחלה והיום ממש לא? Hold On Tight היה נשמע בהתחלה הרבה יותר טוב מאיך שהוא נשמע עכשיו, מ- Till It's Gone ממש ירד לי.
10. הכי מבאס שלא הופיעה איתו? לא ממש עוקב אחרי הטור שלה בוגאס למען האמת, אבל הבנתי שהיא לא מופיעה עם Alien. שטות.
11. הכי מיותר? Now That I Found You שיר מזעזע!!! נוראי!!!! מחריד!!!!! אולי הכי גרוע שלה אבר.
12. עטיפת הדיסק- אהבת\לא אהבתם? עטיפה פחות גרועה שלה אבל עדיין סתמית ולא מיוחדת בשיט. החוברת של האלבום דווקא לא מכוערת אבל הכתב בו רשימת הרצועות כתובה מאחורה נוראי וזול בטירוף.
13. קניתם עותק מקורי? (אפילו באיטיונז) כן. בתור אספן גם אם הייתי חושב שזה האלבום הכי גרוע שיצא אי פעם הייתי קונה אותו

מת על בריטני ועל הפופ שהיא עושה, אבל בחייאת, זה סתם אלבום. ממש סתם.

gal shameless

New member
BRITNEY JEAN דעתי :)

1. האם אתם מסכימים עם הדירוג 3.5 כוכבים? אמ...יותר4 כי לדעתי הוא אלבום טוב
2. מה השיר שהכי הפתיע אתכם לטובה ולמה?האמת שdont cry...בהתחלה ממש לא אהבתי ועכשיו אני שומע אותו לא מעט..
3. באיזה שיר בריטני נשמעת הכי טוב לדעתכם?perfume
4. ההפקה המוצלחת\מעניינת ביותר?לא יודע...אהבתי תהפקה של chillin with u שהבתים רגועים ושקטים והפזמון מקפיץ וחמוד
5. הכי מאכזב?body ache..לא יודע למה מהטעימה הקטנה של הכמה שיות ציפיתי ליותר ...
6. הכי מפוספס?till its gone...שיר מהמם שחייב להיות כסינגל,אבל חבל שהפזמון כזה חופר..הייתה מוסיפה עוד קצת מילים לשיר והוא היה מושלם!
7. הכי מרגש?dont cry
8. הכי מחדש (ביחס לבריטני)?work bitch. סגנון שהיא לא עשתה עד עכשיו ויצא לה טוב מאוד!
9. הכי אהבתם בהתחלה והיום ממש לא?אין משהו שאהבתי ועכשיו ממש לא...אולי קצת tik tik boom שהיה מדהים לדעתי בהתחלה ואחרי המון(אולי בגלל זה) שמיעות הוא נהיה פשוט שיר סבבה פלוס.
10. הכי מבאס שלא הופיעה איתו?till its gone
11. הכי מיותר?hold on tight פשוט להרדם משעמום!!!!!!! וגם passanger לא משהו אבל סביר...
12. עטיפת הדיסק- אהבת\לא אהבתם?התמונות האחרות הרבה יותר יפות מהעטיפה ...די משעממת

DCOW123

New member
דעתי,

לא. מגיע לו הרבה פחות.

ALIEN. הסאונד ממש כובש.

PERFUME וHOLD ON TIGHT

ALIEN, אם כי חסר בו שיא.
WB. הייתי מוסיף עוד קצת שירה\מלודיה ומוריד את ההוק בחלקים מסויימים.

5. הכי מאכזב?
PERFUME. הפקה נוראית ובלי שיא.

6. הכי מפוספס?
PERFUME.

7. הכי מרגש?
PERFUME בקטעים ספציפיים, HOLD ON TIGHT, DONY CRY

WORK BITCH.

NOW THAT I FOUND U

WB, בטקס כלשהו.

11. הכי מיותר?
BODY ACHE, SHOULD BE EASY, NOW, CHILLIN WITH U

לא אהבתי. דיי עם הפוזה הנוראית הזאת.

לא.

ndnd123

New member
עונה

1. האם אתם מסכימים עם הדירוג 3.5 כוכבים? לא! מגיע לו לפחות 4.3
2. מה השיר שהכי הפתיע אתכם לטובה ולמה? האמת שכל הדלוקס הפתיע אותי ברמות מטורפות.
Now That I Found You דאנס מעלף, לא הייתי עולה בחיים שד"ר לוק הפיק את הגאונות שנקראת Brightest Morning Star וHold on Tight אחת הבלדות הטובות ביותר בקריירה שלה.
3. באיזה שיר בריטני נשמעת הכי טוב לדעתכם? Passenger
4. ההפקה המוצלחת\מעניינת ביותר? כמעט כולם, ההפקות באלבום הזה נורא מעניינות וגם הדאנסיות שבניהן..
5. הכי מאכזב? פרפיום
6. הכי מפוספס? כל האלבום בערך חחחח
7. הכי מרגש? ALIEN וHOT
8. הכי מחדש (ביחס לבריטני)? Passenger!
9. הכי אהבתם בהתחלה והיום ממש לא? מת על כולם עדיין..
10. הכי מבאס שלא הופיעה איתו? כל האלבום

11. הכי מיותר? Don't Cry
12. עטיפת הדיסק- אהבת\לא אהבתם? ממש לא אהבתי.. נוראי
13. קניתם עותק מקורי? (אפילו באיטיונז) עדיין לא
שיהיה כסף

Headspace

New member
לגמרי גדל עלי
(+תשובות)

דעתכם:
מבחינתי 4
2. מה השיר שהכי הפתיע אתכם לטובה ולמה? NTIFY - בחיים לא חשבתי שבריטני תשיר לצלילי (סוג של) קאנטרי. זה עובד

3. באיזה שיר בריטני נשמעת הכי טוב לדעתכם? Tik Tik Boom
4. ההפקה המוצלחת\מעניינת ביותר? Till It's gone - הסאונד של הפזמון ממכר
5. הכי מאכזב? TTB - אם הוא היה יותר קצבי הוא היה יכול להיות מעולה, גם BA יכל לקבל הפקה קצת יותר טובה
6. הכי מפוספס? Don't cry - שיר שאני אוהב אבל הפזמון (החזרה על המשפט)הורסת אותו לדעתי
7. הכי מרגש? HOT ו-Alien
8. הכי מחדש (ביחס לבריטני)? WB / NTIFY
9. הכי אהבתם בהתחלה והיום ממש לא? אני אוהב רק יותר ויותר

10. הכי מבאס שלא הופיעה איתו? TIG \ TTB
11. הכי מיותר? הרמיקס של פרפיום
12. עטיפת הדיסק- אהבת\לא אהבתם? היא בסדר
13. קניתם עותק מקורי? (אפילו באיטיונז) ברור

Invisible Boy

New member
Tik Tik Tik Tik Tik Tik Tik Tik Tik

2.5. אמצע כזה
יש בו שירים ממש טובים, אבל יש כאלה שפחות ושאפילו נמאסים נורא מהר. לא הכי טוב של בריטני בכלל.

Hold On Tight.
כי זה השיר הכי טוב שם והיא נשמעת מעולה! לא ציפתי...

מה שאמרתי למעלה^ וגם ב-Perfume.

Passenger. משהו מרענן מבריטני
למרות שמה שמוריד ממנו זה הידיעה זה שיש חלקים שזו לא היא בכלל.

5. הכי מאכזב?
Tik Tik Boom. זה שיר טוב, אבל ציפתי למשהו יותר מפוצץ.. בטח שזה עם T.I.
. נורא אהבתי שלקראת הסוף חזרו הקולות רקע ההזויים של בריטני מפעם
[כל ה-"אעאעאעההעעע"]

6. הכי מפוספס?
Alien- מהאהובים עליי באלבום. אבל כן חסר קצת משהו.
כנ"ל לגבי Perfume.

7. הכי מרגש?
Hold On Tight.

Passenger

Body Ache. התחיל לשעמם ממש.

Hold On Tight [לייב בלבד!]
Alien יכול להיות ממש מעניין.
Til It's Gone יכל להיות מקפיץ!

11. הכי מיותר?
Chillin' With You... שיר שמתחיל נחמד והופך לסתום.

היא יפה... לא רע בכלל.

נראה לי שכן

GM1988

Well-known member
BJ - עונה:

אני פחות מתייחס למקומות ודירוגים או מספרים למיניהם בהקשר למוסיקה שאני אוהב.

הפתיעו כמה. ביניהם: Now that I found you, Brightest morning star ו Hold on tight.

NTIFY מאד מזכיר את אביצ'י שמאד אהוב עליי
, והוא גם מרענן מאד אחרי שאר הרצועות של האלבום. יש גם רגעים שמאד ריגשו אותי בשיר עד מאד.
BMS ו HTT - הם שירים שלא ציפיתי לשמוע כמותם באלבום הזה, ואני שמח שיש להם חלק בו. הם שירים מאד טובים

3. באיזה שיר בריטני נשמעת הכי טוב לדעתכם? אני חושב שביגוד לרוב האלבום, בPerfume יותר בולט הקול הטבעי שלה והגוון העבה והנמוך שמאד מעורר געגועים לשמוע אותו. אז אני בוחר ב"בושם", למרות שגם בשירים האחרים היא טובה.

4. ההפקה המוצלחת\מעניינת ביותר? TTB ו WB.

5. הכי מאכזב? מאכזבת אותי ההפקה של Perfume בגרסה הרגילה שלו. פחות מרגש ונוגע. מאד תעשייתי כזה... אני מאד שמח שבדלוקס יש את המיקס שבו אני מקבל את כל מה שאני אוהב עם השיר הזה

6. הכי מפוספס? שום פספוס.

7. הכי מרגש? Now that I found you ו Perfume.

8. הכי מחדש (ביחס לבריטני)? לא יודע

9. הכי אהבתם בהתחלה והיום ממש לא? באופן ספציפי אני לא מתחבר ל"פסנג'ר" מהרגע הראשון ועד עכשיו. לעתים נדירות ביותר אני שם אותו, ומשתדל שבכלל לא.

Brightest Morning Star, Now That I Found You, Alien.

11. הכי מיותר? פסנג'ר.

12. עטיפת הדיסק- אהבת\לא אהבתם? כן ולא. מצד אחד אני כבר רגיל לעטיפה, מצד שני, דמיינתי עטיפה אחרת

13. קניתם עותק מקורי? (אפילו באיטיונז) לא. אבל הורדה מעולה מהאייטונז

Blackout

1. האם אתם מסכימים עם הדירוג 3.5 כוכבים? יאפ..
2. מה השיר שהכי הפתיע אתכם לטובה ולמה? It Should Be Easy, ולמה?! כי זה עם וויליאם..
3. באיזה שיר בריטני נשמעת הכי טוב לדעתכם? Don’t Cry
4. ההפקה המוצלחת\מעניינת ביותר? Til It’s Gone
5. הכי מאכזב/מפוספס? Chillin’ With You.. שיר, שאם פריס וניקול עדיין היו חברות אז, פריס הייתה מארחת אותה בשיר הזה ובקליפ הן היו עושות מלחמת כריות עם תחתונים.. XD
והשירים שסיה כתבה!
7. הכי מרגש? Don’t Cry
8. הכי מחדש (ביחס לבריטני)? Now That I Found You ביחס לבריטני..
9. הכי אהבתם בהתחלה והיום ממש לא? Perfume אבל אוהב את הקליפ!
10. הכי מבאס שלא הופיעה איתו? -
11. הכי מיותר? Chillin’ With You
12. עטיפת הדיסק- אהבת\לא אהבתם? בין הגרועות (אם לא ה..)
13. קניתם עותק מקורי? (אפילו באיטיונז) איטיונז..

אני!

- הממ האמת שהייתי נותן לו אפילו טיפה פחות, מודה שלא עפתי על הדיסק. יש בדיסק 5-4 שירים שאני באמת אוהב, כל השאר נחמדים מינוס או ממש מעצבנים (בעיקר טראקים של וויל פח אם, או שהוא מפגיז או שהוא ממש מפספס) ובגלל שזה אלבום ממש קצר אז השירים הפחות טובים ממש תופסים נפח ומורידים מהאלבום

- לא יודע אם הפתיע זו המילה המדוייקת, אבל אהבתי את וורק ביצ', אליין, פסנג'ר, טיקטיק בום, איט שוד בי איזי (שלקח לי הרבה זמן לאהוב) ודונט קריי.

- פסנג'ר, הולד און טייט ודונט קריי. בכלל מבחינה ווקאלית היא ממש התקדמה באלבום הזה ונשמעת הרבה יותר טוב מפאם פאטאל, למרות שff יותר חזק ומושקע

- כל השירים שאהבתי למעלה...

5. הכי מאכזב?
- פרפיום. ממש פספוס ולא ברור למה שוחרר כסינגל.. נראלי שהיא סתם התלהבה שקוראים לשיר בושם ורצתה לקדם את הבשמים שלה על הדרך

6. הכי מפוספס?
- פרפיום.. אולי גם קצת אליין כי הוא טיפה מונוטוני ולא ממריא, אבל שיר מעולה בכ"ז. וגם הדואט עם אחותה המיותרת, נראלי שהייתי אוהב את השיר יותר רק עם בריט.

7. הכי מרגש?
- לגמרי אליין

- היא לא ממש חידשה באלבום הזה אבל הכי קרוב זה וורק ביצ' ואליין שהם סוג של התקדמות. נגיד חח

- אין כזה. אבל בהתחלה ממש שנאתי את איט שוד בי איזי, והיום ממש אוהב

- טיקטיק, אליין, פסנג'ר, בקיצור כל השירים שאהבתי

11. הכי מיותר?
- טיל איטס גון, בודי אייק..חופריםםםםם ומעלים את הסעיף. כמו שאמרתי למעלה, או שוויל ממש מפציץ כמו עם וורק ביצ' או ממש מפספס כמו עם השניים האלה.

- זה לא ברמת העטיפות של אופס או בריטני, אבל אהבתי. תמונה ממש יפה שלה♥

- לא
כבר לא קונה דיסקים...

Shiri from the block

Active member
עונההה 1. האם אתם מסכימים עם הדירוג 3.5 כוכבים? הייתי נותנת לו 4.2!

2. מה השיר שהכי הפתיע אתכם לטובה ולמה? Dont Cry ו- Brightest Morning Star. הרבה זמן לא היה שיר של בריטני שריגש אותי כל כך!

3. באיזה שיר בריטני נשמעת הכי טוב לדעתכם? Perfume, Dont Cry

4. ההפקה המוצלחת\מעניינת ביותר? It Should Be Eassy, Tik Tik Boom ו- Till Its Gone. מכורה

5. הכי מאכזב? Body Ache

6. הכי מפוספס? אמממ גם Body Ache

7. הכי מרגש? Dont Cry ו Brightest Morning Star. אגב גם הפיזמון של Hold On Tight עושה קצת צמרמורת כזה..

8. הכי מחדש (ביחס לבריטני)? Til Its Gone נראה לי..

9. הכי אהבתם בהתחלה והיום ממש לא? בהתחלה ממש ממש התלהבתי מפרפיום. היום אני עדיין אוהבת אותו אבל אחרי ששמעתי את כל האלבום הוא כבר פחות מלהיב אותי מבעבר.

10. הכי מבאס שלא הופיעה איתו? Til Its Gone ו Tik Tik Boom

11. הכי מיותר? לא חושבת שיש שם שיר מיותר. סה"כ כאלבום מלא הוא טוב.

12. עטיפת הדיסק- אהבת\לא אהבתם? לא אהבתי
השפתיים שלה.. משהו מוזר. המילוי שהיא עשתה או וואטבר.. לא יודעת. וגם נמאס לי מהצילומי פנים האלה כל הזמן...

13. קניתם עותק מקורי? (אפילו באיטיונז) כןןןןןן! דיסק! באייטיונז אני אקנה גם בהזדמנות!

למעלה