brits 2010

brits 2010

הטקס הולך להיות ב 16/2/10 וקראתי את רשימת המועמדים לפרסים הדבר היחדי שמעניין שם באמת זה רובי שמועמד גם לזמר וגם מקבל פרס מפעל חיים
(כל כך צעיר ..) ואה רובי גם יופיע בטקס.. ויש עוד כמה קטגוריות מענינות כמו האלבום של 30 השנים האחרונות או משהו כזה שממש הזוי שרוב הרשימה מורכבת מאלבומי ניינטיז טהורים Coldplay - A Rush of Blood to the Head Dido - No Angel Dire Straits - Brothers in Arms Duffy - Rockferry Keane - Hopes & Fears Oasis - (What’s the Story) Morning Glory? Phil Collins - No Jacket Required Sade - Diamond Life The Verve - Urban Hymns Travis - The Man Who ובתכלס יש פה כל כך הרבה אלבוי מאסט מבחינתי שהכל נראה לי טוב
ואני לא אתלונן שיקירי ברטניה לא נמצאים פה אני כן אתלונן שהם לא נמצאים בבסט גרופ ! חוצפה !!! ואה כן להצביע ?! http://www.brits.co.uk/voting

טוב שכחו מלהבציע

לשם שינוי השנה לא רק צריך להיות אינטרנטית מאנגליה צריך לתת להם טלפון
זונים

Berliner star

New member
לא יודעת למה...

אבל.. אין לי תחושה כל כך חזקה שרובי ייזכה... ברור שאני מקווה, כן
ואני חושבת שמגיע לו אבל.. לא ניראה לי משום מה. מקווה להיות מופתעת

orlyshka1

New member
שמעת על השערוריה?

שהורידו את המופע הטוב ביותר בגלל שהוסיפו קטגוריה לחגיגות ה 30 לבריטס? על זה אני כועסת! כי דווקא השנה ממש מגיע להם פלוס פלוס...

כן זונים הבריטים האלה

מה הם מורידים קטגוריות שהם היו יכולים לקחת בהליכה ברוורס בעצימת עיינים או משהו

Hadar07

New member
אני גם הופתעתי מזה

ציפיתי שהם יהיו מועמדים בטוח בקטגוריה הזאת ואז אני רואה שבכלל אין אותה
הייתה להם שנה מצוינת היו חייבים לפחות לתת להם מועמדות למשהו, האלבום שלהם היה האלבום שנמכר הכי מהר עד שסוזן בויל הגיעה חשבתי שלפחות היו נותנים להם מועמדות בקטגוריה של האלבום של השנה. והקטע של מפעל חיים לרובי קצת הזוי לא כי לא מגיע לו בגלל שהוא ממש צעיר
כאילו אם הוא הגיע לזה לאן הוא עוד יכול לשאוף?? חחח

למעלה