"Brush on", האם באמת יעיל?

אניפה

New member
"Brush on", האם באמת יעיל?

ראיתי עכשיו ממש במקרה בערוץ הקניות מוצר להלבנת שיניים, Brush On, שפורפרת עם מכחול לשימוש עצמי המלבינה את השיניים תוך שלושה ימים. אני אף פעם לא מתפתה לשום דבר אך מאחר ואני מאוד מעוניינת בהלבנת שיניים רציתי לדעת אם אכן המוצר הזה יעיל או מומלץ. חשוב לי לציין שיש לי סתימה לבנה אסתטית בשיניים הקדמיות, האם זה עשוי להזיק לה או שיתכנו הבדלי צבעים בין השיניים הטבעיות לבין הסתימה? מהי היא השיטה היעילה ביותר (והזולה גם) להלבנת שיניים?

einav1003

New member
גם אני..

ראיתי על זה בערוץ הקניו, בפוקס, זה לא שאני באמת צופה בערוץ הזה :) בכל אופן, זה גרם לי לחשוב (מה שהפתיע)..אז אני גם מחכה לתשובה ממי שעונה פה..אם הוא לא דמיוני...

אניפה

New member
גם אני לא

לא צופה בערוץ הזה, פשוט זיפזפתי באמצע הלילה ובגלל שאני רוצה הלבנת שיניים נעצרתי על הערוץ הזה. גם לי גרם לחשוב באופן מפתיע (רק בגלל שאני רוצה הלבנה), המוצר נראה אחלה אבל ככה זה כשמנסים למכור... נחכה לתשובה של המומחה ואז נראה. האמת, בגלל הסתימה הלבנה נראה ש-לי לא כדאי...

asaphxiix

New member
גם אני לא צופה מהערוץ הזה, אבל מזהיר את כולכן

אל תקנו שם שואב אבק

אניפה

New member
לא מתכוונת לקנות שום דבר בערוץ הקניות

בטח שלא מכשירים יקרים כאלו.. רציתי רק לשמוע חוות דעת על התכשיר

מירנטו

New member
כל ההלבנות שנמכרות ללא תיווך רופא

שיניים הן בריכוז מאוד מאוד נמוך וכך גם יעילותן.ההבדל בין סתימות לבנות וכתרים אכן נוצר.הכי נכון זה לפנות לרופא שיניים שיעשה לך תבנית אישית לשיניים שלך ויתאים לך ריכוז חומר מתאים ויעקוב אחרי ההלבנה.

אניפה

New member
סיפור יקר

לא? אבל עדיף לשלם מאשר לשלם ביוקר אח"כ, לא? זה נכון שהלבנה אצל רופא שיניים, יענו בלייזר עולה משהו בסביבות 2000 ש"ח יותר או פחות?

הבהרת שיניים

השיטה המומלצת היא שיטת הבהרת שיניים עם סד וג'ל בפיקוח רופא. ההבהרה תשנה את צבע השן ולכן הסתימה שלך לא תתאים לצבע החדש ויהיה להחליפה.

אניפה

New member
תודה על התשובה

וואו, להחליף את הסתימה, זה כבר סיפור רציני. אבל מה יהיה כשהשיניים יצהיבו חזרה אחרי כמה שנים, יהיה הבדל בין הצבע שלהן לסתימה, לא? בכל אופן תודה על התשובה.

למעלה