Bssm Vs. Californication #1

Keep It Real

New member
Bssm Vs. Californication #1

אז אלה שני האלבומים הראשונים שייתחרו אחד מול השני. לדעת רבים, שני האלבומים הטובים ביותר של הרד הוט. מבחינת עובדות, שני האלבומים המצליחים, הנמכרים, והפופלאריים ביותר שלהם. here we go...... 1. Around The World
מול
The Power Of Equality אתם צריכים לענות כשאתם רושמים את שם השיר הנבחר בכותרת, ואם אתם מעוניינים, תפרטו בתוכן למה. יאללה להצביע!

lollapalooza

New member
The Power Of Equality

היה ממש ממש ממש קשה להחליט כי אני מאוהבת ב- Around The World. אבל לא יודעת, יותר עושה לי את זה.

Keep It Real

New member
Around The World

בגלל הכניסה הענקית והתיפוף של צ'אד לאורך כל השיר, הקטעים המדהימים של פליי וג'ון, השירה והאנרגיות של אנטוני, וה-Fאנק שרד הוט יודעים לעשות כל כך טוב... ג-ד-ו-ל (אני גם מאוד אוהב את The Power Of Equality, אבל לא התמזל מזלו ויש לו מתמודד רציני
)

אמממממממ

around the world כי זה הפאנק הנורמלי האחרון שהם עשו ופלי מביא שם חחחחזזזזקקקקק בבאס

country joe

New member
מסביב לעולם ../images/Emo13.gif

בהתחלה הייתי בטוח שאבחר באקווליטי, אבל בעצם אני אוהב אותו כרצף עם if you have to ask, באחד על אחד השיר הקליפורני לוקח.

backstreet girl

New member
בדיוק האלבומים שיש לי..............

אני בוחרת ב.............. around the world........ לא רשמתי בכותרת. לא נורא.......

hellrazor1

New member
around the world....

האמת בעיקר בגלל העבודה המוזיקלית הכללית שהיא מצוינת פשוט. למרות שאת שניהם אני אוהב

Ignition

New member
אם מדברים כבר על הנגינה בשיר הזה.

למי שבסיסט פה.. שיר מומלץ. צריך קצת זריזות על הצוואר.. אבל שיר שממש כיף לנגן.

Vdrums

New member
מסביב לעולם.

שיר מקפיץ לאללה, כנראה בגלל זה היו משמיעים אותו הרבה באזימוט
וגם בגלל הפתיחה החזקה.

NiGa

New member
אבל אין כמו לנגן את זה חלק ../images/Emo13.gif

שווה להתאמן

למעלה