Bssm Vs. Californication #2

Keep It Real

New member
Bssm Vs. Californication #2

אז אחרי ניצחון מוחץ ל-Around The World בקרב הראשון, אנחנו ממשיכים... here we go again... 2. Parallel Universe
מול
If You Have To Ask אתם צריכים לענות כמו בסיבוב הקודם, יאללה!

Keep It Real

New member
Parallel Universe

בכלל, לדעתי, If You Have To Ask הוא שיר מאוד בינוני, בין הפחות טובים ב-BSSM. אבל Parallel Universe הגיע ל-Greatest Hits, ובצדק, שיר מדהים.

lollapalooza

New member
Parallel Universe

ולא כי if u have 2 ask לא טוב. פשוט... זה שיר מצויין. נפלא. מקסים. מה שנקרא רעש טוב.

Ignition

New member
If You Have To Ask

parallel universe הוא שיר אדיר ואחד הטובים בקליפורניקיישן. אבל if you.. זה השיר הכי Fאנקי של רד הוט שאני מכיר , שיר ממכר .

country joe

New member
if you have to ask

if you שיר לא טוב?! מה קרה לכם...? אחד השירים הטובים באלבום. כל כך כיף לשמוע אותו...

Vdrums

New member
"אם היית צריך לשאול" לוקח בגדול!!!

גרוב מעולה, ליין בס חבל"ז.

Dr Drums

New member
חחחחח!!!!!!!!!! ../images/Emo13.gif

גדול!!! אני על הריצפה!!!! "אם היית צריך שואל"!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחח אההה... וד"א-מהשו Universal לוקח... (אני לא זוכר ת'מילה הראשונה...)

the papercut

New member
אם הייתה צריך לשאול ענקי

ו"פארל יוניברסל" גם טוב אבל "אם היית צריך לשאול" יותר טוב

Parallel Universe

שיר מדהים ביופיו...
המוזיקה מהממת, אני אוהבת את המילים. זה גם אחד השירים הכי אהובים עליי שלהם. Kill the pressure it’s raining on Salty cheeks When you hear the beloved song I am with you

dafnaleh

New member
לקחת את הרעיון מהפורום באתר הרשמי?

אני משתתפת קבועה בו !

Negative one

New member
Parallel universe

שיר מצוין... גם "איף יו האב טו אסק" שיר טוב, אבל ברוב המקרים אני מעדיף את הקו והשישרים של קליפרורניקיישן...

backstreet girl

New member
parallel universe.....בהרבה........

הוא שיר שאפשר להכנס לתוכו....... בין כל השירים שאני מכירה הוא בין היפים ביותר........

למעלה