Build חדש לויסטה: עדיין לא RC1
הבילד החדש - 5536 - איננו RC1, ולפי כל ההערכות RC1 ישוחרר בשבוע הראשון של ספטמבר. הבילד החדש שוחרר לקבוצת ה- TCP בלבד, ו- לא יהיה זמין להורדה ציבורית. הבילד החדש כולל (על פי אתר "Longhorn Blogs")
ביצועים הרבה יותר טובים וניהול זיכרון טוב יותר
אייקונים חדשים
התקנה 'מבוימת' מלאה (שיטת ההתקנה החדשה של ויסטה שמצמצמת את זמן ההתקנה באופן משמעותי)
דרייברים משופרים לתצוגה (סוף סוף) וזה לא בדיוק 'תוספת', אבל בלונגהורן בלוגס כתבו משהו שמאד הזדהתי איתו - "החוויה הכללית בויסטה משתפרת כלכך מבילד לבילד, שקשה לחזור אחר כך ל- XP. העיצוב של ויסטה כלכך מקצועי, שהתחלתי לשנוא את XP". באמת - אני עובד בויסטה כמערכת ההפעלה הראשית שלי כבר יותר מחודש - וכל פעם כשאני על XP אני מרגיש כאילו זרקו אותי לימי הביניים - ומה שמצחיק הוא שזה דווקא הדברים הקטנים ביותר שעושים את כל ההבדל. פונקציות כמו חיפוש מובנה בתפריט התחל - משהו קטן ובסיסי אבל כלכך כלכך שימושי ונוח - שאני לא מבין איך עבדנו עם תפריט התחל עד היום. באמת. החיפוש הזה כלכך דינאמי ואינטואיטיבי - זה כאילו הוא קורא את המחשבות שלך. זה פשוט לא יאומן כי יסופר - ומי שלא ניסה לא יבין. בקיצור - קשה לחכות ל- RC1.
הבילד החדש - 5536 - איננו RC1, ולפי כל ההערכות RC1 ישוחרר בשבוע הראשון של ספטמבר. הבילד החדש שוחרר לקבוצת ה- TCP בלבד, ו- לא יהיה זמין להורדה ציבורית. הבילד החדש כולל (על פי אתר "Longhorn Blogs")