Busted Sign for Pepsi!

13 u S t 3 D

New member
Busted Sign for Pepsi!

Busted have apparently signed a deal for £50,000 with Pepsi! This could see them break the States as anyone who buys a large drink gets a free Busted CD! This, and providing the theme to the Thunderbirds movie are sure fire indicators that Busted will break the States pretty soon!

Avrils FREAK

New member
../images/Emo12.gif

המבצעים האלה אף פעם לא תקפים בארץ

DawnR

New member
עוד לפני שביקשתן:

באסטד כנראה חותמים חוזה עם פפסי (ולמי מכן שיודעת - המפרסמת הקודמת של פפסי הייתה לא אחרת מאשר מיס ספירס...). החוזה יהיה בשווי של 50 אלף פאונד (תכפילו ב7.5 - יצא לכן הסכום בשקלים, תחלקו ל-3 ותגלו עד כמה כל אחד מהבנים מליין). יחד עם הפרסומת, כל מי שיקנה פפסי יקבל את הדיסק של בסטד חינם ויחד עם יציאתו של הפסקול של Thunderbirds אנחנו בטוחים שבסטד יפרצו לתודעה האמריקאית ממש בקרוב... אני צופה בוחטות. שחר.

DesertRose7

New member
אני צופה..

ששוב נדפקנו.. איך זה שתמיד לנו אין???????????????????? טוב אם מישהי טסה בזמן הקרוב לארה"ב.. שתודיע לי!

Dark Amy

New member
זה יהיה ממש

טוב בשביל באסטד!!!!!!!! כי הם לא כל כך מוכרים ואהובים באמריקה... ואם הם יהיו מוכרים שם (בזכות פפסי) הם גם יהיו אהובים ו... הצלחה מסחררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררת (עם ררייש מתגלגלת) זה טוב

13 u S t 3 D

New member
../images/Emo8.gif בהצלחה להם!!!...

בן דוד שלי אולי יביא ל ומי יודע אוליי זה יהיה תקף בארץ *מתפללת*

DesertRose7

New member
*אהם*אהם*

קלר.. אל תשכחי את האנשים הקטנים שעמדו לצידך כל הזמן הזה.. ובאמת זה יכול להביא אותם כמה צעדים קדימה באמריקה.. כי בכל זאת פפסי שם זה לא פפסי כמו בארץ! כל הכוכבים הגדולים פירסמו את פפסי.. לפחות הרבה! שאקירה גנט גקסון ריקי מרטין אנריקה פינק ביונסה בלו בקהאם פייב ואפילו גברת ספירס! אני מחזיקה להם אצבעות!

DesertRose7

New member
אני לא סובלת קולה!

הכי קרוב שאני אוהבת זה פפסי מקס ופפסי טוויסט!!

Dark Amy

New member
תשמעו!!!

הפרסומות האחרונות של פפסי עם בקהאם ועם בריטני וביונסה ופינק הגיעו אלינו... אז בטח גם של באסטד תגיע! *בתקווה שהיא תביא איתה את המבצע הזה חח*

DawnR

New member
ברור...

לפרסומת יש סיכוי גדול להיות פה על המסכים (בעיקר MTV\MTV Hits\MTV 2) אבל המבצע לא. סורי לאכזב אתכן. הדיסק שהם יתנו במתנה שונה לגמרי מהדיסקים שמוכרים פה. הוא שילוב של שני האלבומים וכמה בי-סיידס. והוא נמכר רק בארה"ב. שחר.

inbal287

New member
../images/Emo54.gifמישהי יודעת איזה שירים יהיו..

בCD הזה? כי כשהייתי בגרמניה <טסתי לפני חודש חזרתי לפני שבועיים> קניתי גירסה מחודשת של a present 4 everyone הנה הפלייליסט של הדיסק הזה: Air hostess What i go 2 school 4 - Mix Crashed the wedding Who's david - single version She wants 2 b me 3am Teenage kicks Falling 4 u Thunderbirds r go That thing u do Meet u there Nerdy יכול להיות שזה הדיסק? ודבר שני כל הכבוד להם... לפי דעתי הם בדרך הנכונה לפרוץ בענק לארה"ב!

סתיוית

New member
*כע כע אני יודעת שאני מעלה נושא ישן

אבל בובות, מתי המבצע יתחיל?????? דוד שלי גר בניו יורק אני אבקש ממנו לקנות פפסי ולשלוח לי?

למעלה