Busted VS Son Of Dork VS Mcfly

mafins

New member
Busted VS Son Of Dork VS Mcfly

תמיד ממש עיניין אותי מה רובכם חושבים פה... אז הנה הזדמנות. כל אחד בוחר בלהקה שהוא הכי אוהב. אם בחרתם במקפליי סמנו
אם בחרתם בבאסטד סמנו
אם בחרתם בSOD סמנו

L e x F l y

New member
../images/Emo210.gifזאת החלטה קשה אבל אני שומרת אמונים

ללהקה שהתחילה את הסוג מוזיקה הזה בעצם פופ-רוק בבריטניה חחח אני באמת אוהבת את סוד ומקפליי אבל תמיד יזכור את באסטד כלהקה שגרמה לזה..

../images/Emo41.gif../images/Emo210.gif../images/Emo205.gif

אני באמת לא יכולה להחליט.. חח. לכל אחת מהלהקות יש את השירים שלה ואת כולם אני אוהבת. קשה לי לבחור כי אני אוהבת את שלושתם. בהתחלה הכרתי את מקפליי והתאהבתי (
) באותו יום או יום למחרת הכרתי את באסטד וגם בהם התאהבתי (
) ואחרי כמה זמן הכרתי את סוד וגם בהם התאהבתי.. בקיצורר.. אני אוהבת את כולם ואם ישאלו אותי לאיזה הופעה אחת הייתי רוצה ללכת (של מקפליי, באסטד או סוד) הייתי אומרת להופעה משותפת של כולם! כי ככה אני לא יכולה להחליט.. איזה ~חפירה~ בלאט. (חח.. אל תתייחסו לבלאט.. סתם נדבק לי בזמן האחרון.. חח)

*********ואני

בזמן האחרון יש לי הרבה פאקים כשאני כותבתת.. אווחח. זה מעצבן אותי :|

Dana Mi

New member
../images/Emo210.gif אין ספק בכלל

באסטד היו בראשונים והם גם אלה שגרמו לי את ההתעניינות הראשונית שלי במקפליי (ומן הסתם בסאן אוף דורק).. הם היו החלוצים (נשמע פטריוטי משהו.. אבל זה ככה), הם הביאו את את סצינת הפאנק-פופ לחיים שלנו (וכלונו יודעים על כמה להקות מוצלחות יצאו מהז'אנר הזה) ומעל הכל, הם מוכשרים, אמיתיים והוכיחו לכולם שאפילו פופ יכול להיות איכותי ומקורי. על כל זה מגיע להם המקום הראשון תמיד! *מסיימת את הנאום בר-מצווה*

מאיושSP

New member
|כוכב|

וחוצמיזה, בזכות מקפליי בכלל התחלתי לאהוב גם את סאן אוף דורק ובאסטד אז.. =]

למעלה