But as long as you love me so, let it SKMSH~!

N o R i K o

New member
But as long as you love me so, let it SKMSH~!

עבור כל הירושלמים בינינו... יש פה לא מעט כאלה, לא?
הקנאה! אצלנו במרכז סתם יורד המון גשם
משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:
המלצה לסופ"ש:
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:
מילות סיום ומסר לאומה:
תמונה לסיום, אם בא לכם:
שיהיה לכולכם סופ"ש חמים ומקסים

terrapin

New member
אני רוצה שלגגגגג

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: התחלתי דיאטה חדשה
המלצה לסופ"ש: שבו מתחת לשמיכה.
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: חזרה ללימודים ביום ראשון
מילות סיום ומסר לאומה: תראו Paprika - לכל אוהבי/ות אנימה ומיינדפאק לסוגיו.

Billy Shirs

New member
מסכמ"שת

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: אהההההההההההמ השתחררתי
המלצה לסופ"ש: נוחו, ילדים. גשום מדי בשביל לצאת החוצה, למי יש כוח לזה>< משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: אני מתחילה לעבוד בעבודה-של-גדולים שלי. "הלפדסק, שלום, מדברת שיר". מילות סיום ומסר לאומה: בבקשה אל תראו את "את, אני והשאר". זה ממש חרא של סרט. תמונה לסיום, אם בא לכם:

N o R i K o

New member
וואו זה היה סרט נורא!!!1

יצאתי ממנו פשוט... "מה לעזאזל ראיתי עכשיו" @_@

Billy Shirs

New member
Dafaq did I just see?!

זאת הייתה גם התגובה שלי! זה בערך הדבר הראשון שאמרתי לאחותי (איזה פאדיחה זה לראות כזה סרט עם קרוב משפחה><) כשהדליקו את האורות.

N o R i K o

New member
יצאה איתנו מהקולנוע ילדה בת 10 בערך

אני הכי מרחמת עליה.

Billy Shirs

New member
...

אני פשוט שמחה שלא ראיתי את זה עם ההורים שלי. כל כך, כל כך שמחה.

Ayelet 363

New member
שבת שלום!!
וגמאני רוצה שלג

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: הייתי בלייב צ'אט של אמבר בנסון ואנטון סטראוט (אבל אותו אני לא מכירה) וענו לכמה שאלות שלי. ל-3 מהן ברצף. וגם הגיבו לפחות להתגובה אחת. וגם אנטון הגיב לי לתגובה לפוסט של אמבר בנסון בבלוג שלה והיא עשתה לי RT לטוויט ממש מתלהב שכתבתי לה (מסתבר שממש שווה להיות פאנגירל פדחנית). המלצה לסופ"ש: הממ... עורבני חקיין.
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: - מילות סיום ומסר לאומה: - תמונה לסיום, אם בא לכם: -

N o R i K o

New member
Let it snow, let it snow, let it snow~

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:
עבודה עבודה עבודה! וזהו בעיקר
והיה ה-29 וזה תאריך מגניב כל כך!
המלצה לסופ"ש:
ראיתי סוף כל סוף את "הערת שוליים" אז אני רוצה להמליץ עליו - זה סרט טוב למי שמבין בקולנוע ושם לב לכל הניואנסים הקטנים שהופכים את הסרט מסתם סרט משעמם לסרט חזק שמבקר את הישראליות שלנו. לכל מילה שנאמרת שם בטקסט יש משמעות... חוץ מאולי הסצנות של הבן עם הנכד, שזה סתם חור עלילה מוזר
בקיצור, לכו לראות קצת קולנוע ישראלי איכותי. על אף שזה משונה למדי שהם לא מדברים באנגלית... אגב, זוכרים שסיפרתי לכם על ספר בשם 'ההמרה' שקראתי לאחרונה? אז חברה הכירה לי אתר, שככל הנראה נועד לי, בשם "אנשי הספר", וכתבתי שם המלצה עליו, קפצו לבקר~
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:
עוד עבודה, וגם פורים, ואולי גם מפגשון פורום?
מילות סיום ומסר לאומה:
"טים פיתה, כי הייתי כל כך רעבה בזמן הקריאה שלא שמתי לב לכך שקטניס אוהבת את גייל" |לחם| (אל תקחו את זה אישית טים-פיטיות יקרות שלי
)
תמונה לסיום, אם בא לכם:
הייתי בבנדיקט אתמול ושאלתי את המלצר איך השוקו. הוא אמר שהוא בן יונה ומכאן התגלגלה לה בדיחה ש... הובילה לזה... (אגב השוקו היה הרבה יותר מדי מתוק
)

Digi Lista

New member
נחרוג ממנהגי ונסכמ"ש...

במסגרת המאמצים של נוי להחיות את הפורומ(ים) ובמסגרת זה שעבר עליי יום דיי... מעניין... ובכל מקרה אני כבר כאן וזה כנראה קל יותר מלסכם חודש שלם בלי לגרום לכם להבין שחפירות הן לא נחלתה הבלעדית של האשה בכחול, אז... משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: הייתה לי הצפה בחדר פעם שנייה תוך שנה ואחרי ששילמנו כמה אלפי שקלים לתיקון (בכלל זו הקארמה שלי, בבית הקודם היו לי נזילות תמידיות מהגג, אומרים שמים מבשרים שפע... לדעתי אם היו תורמים את הכל לכנרת הייתם מבינים למה היא מיובשת, היא פשוט משאירה לי לקבל אותם
...), זה לא היה מצחיק כי גרבתי למעלה משעתיים רק כדי לגלות שהמים לא מתנקזים וכל פעם שאני מגבגבת (כן, גם אני בעד החייאת פעלים
) וחושבת שסיימתי יש כמויות חדשות של מים ולא חשוב כמה שפכתי סבון שיהיה ריח נעים יצאו גם מי ביוב עם ריח מזעזע ולכן בעצם הסתימה (שבכלל לא התחילה אצלי, אבל איכשהו אני חטפתי את כל הג'יפה) ואז אחרי שסידרו חלקית את הסתימה (יהיה עוד בהמשך השבוע) נאלצתי לנקות עוד קרוב לשעה וחצי וממש לעשות ספונג'ה רצינית גם בשאר החדר (אם כבר אז כבר...) כדי להעביר את הריח ולנצל את זה שהייתה הפוגה בגשם... בקיצור כיף גדול היה פה
לסוף שבוע: הוא עבר, אז אני אמליץ בעיקר להימנע מסתימות, הייתה לנו גם הצפה ענקית ביום חמישי השבוע, זה הוביל למצב שהרחוב השקט והשומם שלי ביישוב הנידח הפך למקום עם פקקים ואפילו הראו אותנו באינטרנט ובחדשות ושמו אותנו על המפה... אבל בהקשר להמלצה שלך נוי, אם לוחצים על השם שלך מגלים שיש לך שם עוד כמה המלצות לסרטים טובים (אז אל תוותרו)
משהו שאמור לקרות לי השבוע: להתחפר בבית בעיקר בפורים ולסיים את הספר "חייבים לדבר על קווין" שאני זזה איתו לאט כי הוא קשה לעיכול (אני מתכננת גם לראות את הסרט, הבעיה שעד שאני זזה הוא בטח כבר יגיע לטלוויזיה), יש לי טראומה מהחג הזה ואחרי שעזרתי לכמה אנשים בשבוע האחרון עם תחפושות (גייסתי עבורם תרומות, כל שנה אני מצאת למי לעזור) המסקנה שלי היא שאני לא רוצה לצאת מהבית בפורים, יש לי בעיה קשה עם החג הזה כבר מכיתה ד'. הדבר היחיד שיצא טוב מפורים הוא שלפני כמה שנים תפוז שמו את
כפורים והיו מעלימים אותו מיד אחרי, אבל ברגע שהם הבינו כמה הוא שוולללללללללללטטטטטטטתתתתטטטתתתתתת!111!!!!1! הוא נשאר וברור לכולם ש
הוא ה
הבלתי מעורער של האטומיקונים כאן בפרדס... וחוץ מזה אני אשמח שתשחקו מה שהצעתי איפשהו בשרשור למטה, זה באמת אחלה משחק. מסר לאומה: למדתי שחשוב לדעת מי האומה ולפי זה לקבוע את טיב המסר
... אז מי האומה ואיך היא מגדירה כאן את עצמה?...
היה לי פעם כלב בדיוק כזה! לצערי הסוף שלו לא היה טוב והיו (עדיין יש) כלבים מאז אבל אם כבר אז לזכרו אחרי איזה 10 שנים... שבוע טוב!

למעלה